Insallah dusundugun gibi guzel seyler vardir canimSari sumuksu akintiyla basim dertte unutayim diye cam pencere sildim wc ye gittim yine gelmişacaba nedem geliyor fitilde kullaniyorum bugunle 4 oldu hic azalma yok
Enfeksiyon kesin o çünkü gebelik olsa daha onceki 3 gebeligimde de yaşardim bundan onceki de seffaf su gibi akintim vardı neyse dedim hamismisim ama bu sumuksu kesin iltihapInsallah dusundugun gibi guzel seyler vardir canim
Kuzum sen delisin :)Yok bitanem kesin yok neye sewiniyorsam sabah ilk yaptığımda cok mutlu olmustum sonuc 0 kargoda gelmedi gelseydi zaten bitene kadar yapardim 25 tane istedimpara verecek yer arıyorum
Deli yine iyi zır deliyimKuzum sen delisin :)
Tesekkur ederiz canim bende mi alsam acabaAy kendimi satis temsilcisi zannettim bir an delirdim iyice aklinizda bulunsun canlarım uygun olur diye sizinle paylasmak istedim
Yarın akşam kan vereyim diyorum pazarteside doktora gideyim
İnşallah sende güzel haber alırsın diğer kızlarda. En kısa sürede inşallah allahımDeli yine iyi zır deliyim
Baska ne gibi belirtilerin var canimKızlar genelde sağ kasığımda çok nadirde sol kasığımda bazen iğne batıyor gibi oluyor onun dışında ağrım sancım yok şükür ama bu iğne batması gibi olan şey nedir
Canım bat gününe kadar az miktarda sıvı akıntım oldu başka bi belirtim olmadı bu sefer. Bide 3 kez fena halde gaz sancısı çektim ama bununla ilgisi yoktur sanırımBaska ne gibi belirtilerin var canim
Dualarim seninle canim insallah saglikli bir gebeliktir p.tesi gunu guzel haberlerini bekliyoruzCanım bat gününe kadar az miktarda sıvı akıntım oldu başka bi belirtim olmadı bu sefer. Bide 3 kez fena halde gaz sancısı çektim ama bununla ilgisi yoktur sanırım
Sağol canım allah razı olsun inşallah güzrl haber veririm :)Dualarim seninle canim insallah saglikli bir gebeliktir p.tesi gunu guzel haberlerini bekliyoruz
Çok nadir oluyor kuzum inşallah kötü birşey olmaznoniponi kuzum benim de başıma gelmişti igne batması normal yani niye olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?