Gunaydin kuzumGünaydın kızçeler
Kuzum geçmiş olsun hala kötü müsün iyileşme var mıKizlar ters bi hareket yaptim sanirim belim cok agriyo yuruyemiyorum bile
saol canim sirt ustu yattim insallah gecer hemenKuzum geçmiş olsun hala kötü müsün iyileşme var mı
Gecmezse acile git nolur nolmaz gitmişken kan da versaol canim sirt ustu yattim insallah gecer hemen
Orucluyum canim iftara kadar gecmezse gitmeyi dusunuyorum bu aydan umudum yok ama bakalim hayirlisi canimGecmezse acile git nolur nolmaz gitmişken kan da ver
Allah kabul etsin canimOrucluyum canim iftara kadar gecmezse gitmeyi dusunuyorum bu aydan umudum yok ama bakalim hayirlisi canim
Hoşgeldin canım insallah bebis belirtisidir benim hicbir gebeligimde gogus sisligi olmadiBen geldim kızlar :) adetim 15 haziran yine göğüs ağrıları başladı bu aydami boş acabasüt hormonum mı yükseldi aklımda deli sorular
Saol canim hepimizinkini insallahAllah kabul etsin canim
Normalde kac gunde oluyosun canim11 mayis ilk adetin geldigi gun 28 günde bir olursam şayet çarşamba adet olmam lazım yok 30 günde 1 olursada cuma günü olmam lazım hayırlısı bakalım
Benim genelde adet öncesi ağrır göğüslerim geçen ay dostinex den dolayı agrimadi niye ağrıyor simdi daha 11 gün var adete için inşallah öyledir ama umudum yokHoşgeldin canım insallah bebis belirtisidir benim hicbir gebeligimde gogus sisligi olmadi
Bu ay umutsuzluk ayi sanirim oyle dusunme vardir insallah bu ay hepimizinBenim genelde adet öncesi ağrır göğüslerim geçen ay dostinex den dolayı agrimadi niye ağrıyor simdi daha 11 gün var adete için inşallah öyledir ama umudum yok
İnşallah canım bu ayda olmazsa temmuzda tedavi baslicakBu ay umutsuzluk ayi sanirim oyle dusunme vardir insallah bu ay hepimizin
Geçen ay benimde öyle oldu aha oldum diye diye 4 gün gecikmeli oldumKızlar ben de birkaç saattir acayip şeyler yaşıyorum. Bat 6-7 mayıs, geç gelir erken gelmez hiç. Ama öğlenden beri adet sancısı gibi kasık ağrım var, kanama yok leke yok, şeffaf gibi bi akıntım var, sarıydı birkaç gün önce şeffafa döndü. Eve zor attım kendimi uzandım. Acaba? Sabah test yaptım negatif
Pko olduğu icin net belli olmuyor canimNormalde kac gunde oluyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?