Aynen kuzu öyle yapcaz söyleyemelimOyyy kiyamam kuzum ya agla agla dok içini kimseye söyleme nolir siyleme esin anne baba hariç kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme
Yok canım tutmuyorum allah affetsinnoniponi kuzum oruc tutmuyorsun degil mi?
9 aylık evliyim Dr temmuzda adet olursan 4. Günü gel tedaviye baslicaz dedi ondan sordumYasal olarak bilmiyorum canım, ben iki seneye yakındır denediğim ve kayıplarım olduğu için hemen geçilecekti. Ama doktorlar zannediyorum bir sıkıntı yoksa eğer 1 sene diyorlar. Emin değilim
Canım benim gözün aydın bizede dua etsevinçten ağlıyorum ya var mı böyle bişey
sağol kuzum allah razı olsun dua etmez olur muyum ediyorum tabikide ama isminizi felan bilmediğimden buradaki nicklerinizi söylüyorumCanım benim gözün aydın bizede dua et
Tutmada zaten canimYok canım tutmuyorum allah affetsin
Ayyy deli kiz hic gulecegim yoktusağol kuzum allah razı olsun dua etmez olur muyum ediyorum tabikide ama isminizi felan bilmediğimden buradaki nicklerinizi söylüyorumnapıyım allahım kabul eder inşallah
:)Tutmada zaten canimsen hamissin
napıyım kuzuAyyy deli kiz hic gulecegim yoktusen dua et niclerle
Daha iyiyim canim belim biraz agrisa da sen nasilsin
Oyle agrilar hep oluyomus canim yarin dr sana guzelce bilgi verir zatenarada sırada adet olacakmışım gibi hafif sancı hissediyorum sankibu ne ki şimdi
sağol kuzumOyle agrilar hep oluyomus canim yarin dr sana guzelce bilgi verir zaten
Gunaydin canim aman iyi sewindim dikkatbet kendine esimi kizimi gonderdim ewde yatak keyfi yapıyorum temizlik temizlik sıkıldım valla yaDaha iyiyim canim belim biraz agrisa da sen nasilsin
Hic yasamadim canım ama cok okudum ayni is yerinde bi abla var 14 haftalik hamis halen o ara adet sancisi gibi agriyi çektiğini söyledi bende sahit olmuştumarada sırada adet olacakmışım gibi hafif sancı hissediyorum sankibu ne ki şimdi
Ben iyiyim canim sen nasılsın görünmüyor dun ne yaptin bu arada?günaydın kızlar nasılsınız hayırlı haftalara olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?