Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bugünde üniversite hastanesine gittik doktora değerim 542 olmuş dün akşam saat 6 da 581 di bugün sabah 10 da 542 olmuş yine kimyasal sanırım. Doktor çok düşüş yok belki hastane labrotuvarından kaynaklı olabilir dedi çarşamba aynı saatte tekrar kan ver ona göre genetik araştırma isteriz dedi

Cnm kan tahlileri farklı yerdemi yapıldı??

Ağrım sancım yok şükür leke felande yok çok nadir kasıklarda iğneleme oluyor ama canımı yakacak şekilde değil bide adet gibi sancı oluyor hafif bir şekilde günde 1,2 defa oluyor ama çok hafif . İnşallah sıkıntı olmaz kızlar dua edin

Kuzum yeni gördüm sakin korkma sakin labaratuvar farki var her hast.labaratuari farklıdır ben bunu son kimyasal da yasadim ayni gun biri 18 iken biri 25 ti yani sakin korkma rahat ol Allaha sigin vardır rabbimin bir bildigi

Allah yardımcın olsun kuzum insallah hayırlı bir sekilde sonuclanir mutlaka bilgilendir mutlaka

Kuzum yeni gördüm sakin korkma sakin labaratuvar farki var her hast.labaratuari farklıdır ben bunu son kimyasal da yasadim ayni gun biri 18 iken biri 25 ti yani sakin korkma rahat ol Allaha sigin vardır rabbimin bir bildigi
İnşallah canım çünkü çok bi düşüş yok doktor şaşırdı çarşamba yine kan ver ama burada özelliklr burada ver dedi hafi hayırlısı bakalım çarşamba belli olur az çok ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…