Buyur cnm
Cnm kan tahlileri farklı yerdemi yapıldı??Bugünde üniversite hastanesine gittik doktora değerim 542 olmuşdün akşam saat 6 da 581 di bugün sabah 10 da 542 olmuş yine kimyasal sanırım. Doktor çok düşüş yok belki hastane labrotuvarından kaynaklı olabilir dedi çarşamba aynı saatte tekrar kan ver ona göre genetik araştırma isteriz dedi
Evet kuzum biri devlet biri üniversite hastanesiCnm kan tahlileri farklı yerdemi yapıldı??
Canim farkli hastaneler oldugu icin sonuclar farkli cikmis olabilir insallah oyledir sen içini ferah tutEvet kuzum biri devlet biri üniversite hastanesi
Bir umut var mı yani hala kuzumCanim farkli hastaneler oldugu icin sonuclar farkli cikmis olabilir insallah oyledir sen içini ferah tut
Labaratuvara baglıdır cnm cıkan sonucların farklı olmadı.birşey olmaz Allah'ın izniyleEvet kuzum biri devlet biri üniversite hastanesi
Herşeyin hayırlısı ne gelirse allahtan elbette başım üstüne ama elimde olmadan üzülüyordum içime su serptin biliyor musun ? Allah razı olsun canım benimLabaratuvara baglıdır cnm cıkan sonucların farklı olmadı.birşey olmaz Allah'ın izniyle
Kuzum yeni gördüm sakin korkma sakin labaratuvar farki var her hast.labaratuari farklıdır ben bunu son kimyasal da yasadim ayni gun biri 18 iken biri 25 ti yani sakin korkma rahat ol Allaha sigin vardır rabbimin bir bildigiBugünde üniversite hastanesine gittik doktora değerim 542 olmuşdün akşam saat 6 da 581 di bugün sabah 10 da 542 olmuş yine kimyasal sanırım. Doktor çok düşüş yok belki hastane labrotuvarından kaynaklı olabilir dedi çarşamba aynı saatte tekrar kan ver ona göre genetik araştırma isteriz dedi
Simdi nasılsın canim?Kizlar benimde belim gecmedi yatiyorum öyle kalkamiyorum pek
Kuzum eger dusecekce dussun kizacaksin ama bi cikip inmesi hayra alamet degil dis gebelik şüphen olurDüşüp tekrar yükselmez di mi kızlar ?
Allah yardımcın olsun kuzum insallah hayırlı bir sekilde sonuclanir mutlaka bilgilendir mutlakaAğrım sancım yok şükür leke felande yok çok nadir kasıklarda iğneleme oluyor ama canımı yakacak şekilde değil bide adet gibi sancı oluyor hafif bir şekilde günde 1,2 defa oluyor ama çok hafif . İnşallah sıkıntı olmaz kızlar dua edin
Daha iyiyim canim saol sen nasilsinSimdi nasılsın canim?
İnşallah canım çünkü çok bi düşüş yok doktor şaşırdı çarşamba yine kan ver ama burada özelliklr burada ver dedi hafi hayırlısı bakalım çarşamba belli olur az çok ne olduKuzum yeni gördüm sakin korkma sakin labaratuvar farki var her hast.labaratuari farklıdır ben bunu son kimyasal da yasadim ayni gun biri 18 iken biri 25 ti yani sakin korkma rahat ol Allaha sigin vardır rabbimin bir bildigi
Haklısın canım allah korusun elbette dış gebelik olayı tehlikeli enazından kimyasala razıyım ama bakarsın bişey olmaz inşallahKuzum eger dusecekce dussun kizacaksin ama bi cikip inmesi hayra alamet degil dis gebelik şüphen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?