Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

İnşallah canım çünkü çok bi düşüş yok doktor şaşırdı çarşamba yine kan ver ama burada özelliklr burada ver dedi hafi hayırlısı bakalım çarşamba belli olur az çok ne oldu
Bencede kuzum. Sakin moralini bozma yüksek tut rahat ol hersey olacağına varir

N Nesene alma canim böyle daha iyi 25 tane etmistim diyorum birde sabah yapim aldim ya artık yaparim bitene kadar hayir deneseydik neyse ama o da yok

Nasilsiniz kizlar benim yarin bat gunum bu aydan umudum yok ama insan yinede merak ediyo ilk defa bu ay önceden test yapmadim

Insallah hamissindir de adet olmazsin bu ay insallah bende sayet 28 gune bir olursam çarşamba bat günüm ama 30 olursa cuma hatta kimyasal yaşayan ark.gecikwbilecugini söylemişti orasi da ayri

Slm kizlar burasi maviydi pembik olmus bildirimlerim acik olmazsa bulamazdim benimde bat 7 10 haxiran pek umudum yok ama ALlahtan umit kesilmez

Bende hicbirsey yok sabah yine test yaptım negatif ben zaten bu ay korunmustum yuzde 1 umitti o da olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…