Annemler vardı yazamadim kuzum iyiyim gebelik testi yaptim negatif çıktı hicbisey yokDaha iyiyim canim saol sen nasilsin
Bencede kuzum. Sakin moralini bozma yüksek tut rahat ol hersey olacağına varirİnşallah canım çünkü çok bi düşüş yok doktor şaşırdı çarşamba yine kan ver ama burada özelliklr burada ver dedi hafi hayırlısı bakalım çarşamba belli olur az çok ne oldu
Sakin yanlis anlama kotu niyetle demedim. Kuzum dis gebeliktense kimyasal olsun dedimHaklısın canım allah korusun elbette dış gebelik olayı tehlikeli enazından kimyasala razıyım ama bakarsın bişey olmaz inşallah
Ben inat ettim canim bu ay test falan yapmiycamAnnemler vardı yazamadim kuzum iyiyim gebelik testi yaptim negatif çıktı hicbisey yok
Ya benimde o kadsr saat ewdeydim annem babam bize geldi ogleden sonra kargoda o zaman geldi tutturdular ne siparis verdin ne geldin illa ac bakalım anne sana sonra derim dedim bi gor pancar gibi oldumBen inat ettim canim bu ay test falan yapmiycam
Biliyorum kuzum yanlış neden anlayayım. Düşecekse kimyasala razıyım ama umarım hastane değişikliğindendirSakin yanlis anlama kotu niyetle demedim. Kuzum dis gebeliktense kimyasal olsun dedim
Yuksek ihtimalle ondandirBiliyorum kuzum yanlış neden anlayayım. Düşecekse kimyasala razıyım ama umarım hastane değişikliğindendir
İnşallah canım tek ümidim buYuksek ihtimalle ondandir
Oyleee sevkat yerimdari izliyorumNasilsiniz kizlar benim yarin bat gunum bu aydan umudum yok ama insan yinede merak ediyo ilk defa bu ay önceden test yapmadim
Insallah en kisa zaman da hepimiz hamile kaliriz canim dualarimdasinizInsallah hamissindir de adet olmazsin bu ay insallah bende sayet 28 gune bir olursam çarşamba bat günüm ama 30 olursa cuma hatta kimyasal yaşayan ark.gecikwbilecugini söylemişti orasi da ayri
Insallah kuzum insallAhInsallah en kisa zaman da hepimiz hamile kaliriz canim dualarimdasiniz
İnsallah olur kuzum insallah bu ay allah yüzünü guldururSlm kizlar burasi maviydi pembik olmus bildirimlerim acik olmazsa bulamazdim benimde bat 7 10 haxiran pek umudum yok ama ALlahtan umit kesilmez
günaydın cnm bu aralar ofiste işlerim çok yoğun birde oruç derken giremedim hiç yarın rahim ağzı filmi çekilicek bakalım artık nolcak sen nasılsın cnmBen iyiyim canim sen nasılsın görünmüyor dun ne yaptin bu arada?
Rahim filmi demek istedin herhalde canim?günaydın cnm bu aralar ofiste işlerim çok yoğun birde oruç derken giremedim hiç yarın rahim ağzı filmi çekilicek bakalım artık nolcak sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?