Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar dış gebelikte idrar testinden felan yada kan testinden anlaşılır mı? Dün 5 tüp kan bide idrar aldılar testletin sonucu iyi dedi doktor. Bide şuan diyelim ki hala değerim düşüyorsa sancım ağrım felan olur muydu şimdi? Yoksa sancısız da düşer mi?

Progesteron düşüp beta hcg düzensiz yükseliyorsa dış gebelik hakkında bilgi verir canım. Kendi kendine düşenler de oluyor. Bi iğne vuruyorlar diye biliyorum. Beta hcg kaç şu an, yükselme var mı?

Kuzu 1 haziranda devlette beta 182 4 haziran devlette akşam saat 18:00 da 581 ve 5 haziran sabah saat 10:00 da üniversite hastanesinde 542 çıktı

Progesteron düşüp beta hcg düzensiz yükseliyorsa dış gebelik hakkında bilgi verir canım. Kendi kendine düşenler de oluyor. Bi iğne vuruyorlar diye biliyorum. Beta hcg kaç şu an, yükselme var mı?
Düşüş korkuttu beni ama inşallah hastaneler farklı diye olmuştur bu fark

Dış gebelik geçirmiş biri olaraktan 1.beta duzensiz artar azalir 1.gün 300 cikan 3.gun 400 olur 5.gun 240 olur 7.gun 700 olur bu sekilde düzensiz artis varsa doktor dis gebelikten suphelenir. 2.benim tirnak kesigi gibi küçücük minicik kırmızı kan geliyordu ama dediğim gibi ufacık belli belirsiz sadece peceteye sildigimde görüyordum ve tek tarafli kasik agrim oluyordu

Hiç bişey anlamadım kendi durumumdan hadi hayırlısı

Kızlar sürekli tuvalete gidiyorum çok suda içmiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum. Gözümü uykudan açamıyorum sersem gibi dolaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…