Progesteron düşüp beta hcg düzensiz yükseliyorsa dış gebelik hakkında bilgi verir canım. Kendi kendine düşenler de oluyor. Bi iğne vuruyorlar diye biliyorum. Beta hcg kaç şu an, yükselme var mı?Kızlar dış gebelikte idrar testinden felan yada kan testinden anlaşılır mı? Dün 5 tüp kan bide idrar aldılar testletin sonucu iyi dedi doktor. Bide şuan diyelim ki hala değerim düşüyorsa sancım ağrım felan olur muydu şimdi? Yoksa sancısız da düşer mi?
Düşüş korkuttu beni ama inşallah hastaneler farklı diye olmuştur bu farkProgesteron düşüp beta hcg düzensiz yükseliyorsa dış gebelik hakkında bilgi verir canım. Kendi kendine düşenler de oluyor. Bi iğne vuruyorlar diye biliyorum. Beta hcg kaç şu an, yükselme var mı?
Dış gebelik geçirmiş biri olaraktan 1.beta duzensiz artar azalir 1.gün 300 cikan 3.gun 400 olur 5.gun 240 olur 7.gun 700 olur bu sekilde düzensiz artis varsa doktor dis gebelikten suphelenir. 2.benim tirnak kesigi gibi küçücük minicik kırmızı kan geliyordu ama dediğim gibi ufacık belli belirsiz sadece peceteye sildigimde görüyordum ve tek tarafli kasik agrim oluyorduKızlar dış gebelikte idrar testinden felan yada kan testinden anlaşılır mı? Dün 5 tüp kan bide idrar aldılar testletin sonucu iyi dedi doktor. Bide şuan diyelim ki hala değerim düşüyorsa sancım ağrım felan olur muydu şimdi? Yoksa sancısız da düşer mi?
aaa bende aydında yaşıyorum:)) hangi doktora gidiosun canım..nezamandır istiyorsunuz bebekBende Adanalıyimmm ama aydında yaşıyorum :)
aynen cnm bu aralar kafam fena bulanık şu hastane işleri bitsede kurtulsam yaRahim filmi demek istedin herhalde canim?
Hiç bişey anlamadım kendi durumumdan hadi hayırlısıDış gebelik geçirmiş biri olaraktan 1.beta duzensiz artar azalir 1.gün 300 cikan 3.gun 400 olur 5.gun 240 olur 7.gun 700 olur bu sekilde düzensiz artis varsa doktor dis gebelikten suphelenir. 2.benim tirnak kesigi gibi küçücük minicik kırmızı kan geliyordu ama dediğim gibi ufacık belli belirsiz sadece peceteye sildigimde görüyordum ve tek tarafli kasik agrim oluyordu
Cok cok geçmiş olsun canim simdi nasılsın biraz olsun azaldı mi?Benim de acayip kanamam var yaaa, kan sulandırıcıdan sanırım. İçim dışıma çıktı
Insallah hayirlisiysa tedavi bitip güzel haberlerini alirsib canim allahim yardımcın olsunaynen cnm bu aralar kafam fena bulanık şu hastane işleri bitsede kurtulsam ya
Yok kuzum non stop devamCok cok geçmiş olsun canim simdi nasılsın biraz olsun azaldı mi?
Uyku normal zaten bebisim yarin Rabbim yardimcin olsunKızlar sürekli tuvalete gidiyorum çok suda içmiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum. Gözümü uykudan açamıyorum sersem gibi dolaşıyorum
İnsallah düzelirsin canomYok kuzum non stop devam
İnşallah kuzu yarın öğlene kadar belli olur durumHayırlı sonuçlar alasin insallahnoniponi
Tabikide kuzum. Allahım inşallah hayırlı haber vermeyi nasip eder .Mutlaka bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?