Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sen yapmazsan ben yaparım senin yapacağın yok bak gördün mü hamileyim bu teste göre üstelik ikiz gibi duruyor

Bat 13 kasım nasıl olduysa çıkmış şans işte 11. Gün kala idrar testinde olacak şey mi demi kızlar

Bat 12 13 14 kasım var mı aramızdabirlikte bekleyelim
Evet hormon ilacı etkiler cnm adet döngusunu etkiledigi icinde aksama oluyor hamilelikte
ne garip birsey ya simdi tedavi gorsek yani adette aksamalar olck hersy adete bağlı halbuki

Birlikte beklicez gorcz cnm bnm adete 15gun car ztn ama yumurtlamayi debk gtrdimmi bilemiyorum yani her ay bi belirsizlik yani
az onceki yorum fatma_sibel e yazdm hatlar karisti cnm

Evet hormon ilacı etkiler cnm adet döngusunu etkiledigi icinde aksama oluyor hamilelikte
ne garip birsey ya simdi tedavi gorsek yani adette aksamalar olck hersy adete bağlı halbuki
Ya varya bi tup bebek yaptirdim butun bunyem alt ust oldu hayir pozitif olan biseyde olmadi ne bu siddet bu celal yahuu :))

Birlikte beklicez gorcz cnm bnm adete 15gun car ztn ama yumurtlamayi debk gtrdimmi bilemiyorum yani her ay bi belirsizlik yani
az onceki yorum fatma_sibel e yazdm hatlar karisti cnm
Hayir cnm mesela desemki hamileyim bu bendeki tuplerle zor ama tabi Allah buyuk. Birde bu ay icraat olmadi yumurtlama gununu hep es gectim 4 yada 5 kez ancak birliktelik olmustur kismet cnm ya

Hayir cnm mesela desemki hamileyim bu bendeki tuplerle zor ama tabi Allah buyuk. Birde bu ay icraat olmadi yumurtlama gununu hep es gectim 4 yada 5 kez ancak birliktelik olmustur kismet cnm ya
Nasipte varsa cnm bazılarına bakiyorumda sifir kaygi aa hamileymisim diyip belirtilerle ogreniyorlar hamile kalmak icin iliski yasamadklarini soyluyorlar hicte kolay degil aslinda ben hayretler ediyorum benmde kaygim artti onceden hemen hamile kalmiyim derdim hicte ole olmuyormus

Y
Yok ya 1.5 yildir ugrasiyorum icraat yok artik saldim valla olursa olur diyorum. Oyle iliski sonrasi yatmiyorum onceden yatardim dedim nede olsa tupler kapali gitmiyor iceri sperm kalk ayaga nede olsa olmayacak dedim

Y

Yok ya 1.5 yildir ugrasiyorum icraat yok artik saldim valla olursa olur diyorum. Oyle iliski sonrasi yatmiyorum onceden yatardim dedim nede olsa tupler kapali gitmiyor iceri sperm kalk ayaga nede olsa olmayacak dedim
Ben önceden yatmiodm direk dusa griodm smdi yatip ertesi gun dusa griorm artk birazda bole deneyecegim hayirlisi bakalim cnm

Merhaba kızlar gecen hafta gebe oldugumu öğrenmiş sevincimi sizşerle paylasmıstım adt gnü beta hcg 28 cıktı 3 gün sonra 160 dr 10 gün sonra gel henüz kücük gözükmez dedi bugün bi bel agrısıyla uyandım kahve rengi akıntım var dr öğlen saat 3te o cagırdı cok korkuyorum düşük olucak diye

Allahım yardımcın olsun canım inşallah birşey yoktur son durumdan bahsedersen sevinirim kahverengi önemli değil çok takma progesteron verir önemli olan kırmızı olmasın erkenden tedbirini Alman çok iyi olmuş Allah sağlık versin ikinize de

Insallah bisey olmaz cnm icini ferah tut

Kuzum ne yaptın nasıl oldun ne olmuş?
Gittim suanki değerimin tahminen 600 700 civarı olması lazımmıs ulturasonda altta gözükmesi icin 1000lerde karından gözükmesi iccin 2500 üzerinde olması gerekmiş ama yinede bi muayne edelim dedi karnından ulturasonda keseyi gördü burda bş yanlıslık var daha önce betaya baktıgın yerin ölcümü yanlıs yada boş gebelik progestan verdi test yaptı baya idrar kan hormon pazartesi sabah yine gidicem

Nasıl yani boş gebelik olabilir dedi

Nasıl yani boş gebelik olabilir dedi
Yani kese var ama ici boşta olabilir olması gerekenden cok kücükmüşm pazartesi günü eger kese büyümüşse sıkıntı yok geç döllenme ama kese büyümemiş şekilde bozulma var ise bos gebelik ihtimali üzerinde durucakmıs valla bacım benimde kafam allak bullak oldu progestanu fitil olarak kullandım kahve lekelenmeler bitti çok şükür

Mina_1414 canım naptın şimdi kısa ve öz sana 1 sorum olcak bitti dimi benim iş artık daha bu ay bitti diğer aya kaldı
Bitti canim senin is gitti hemde bagira bagira olsun bu kocayi neyapmak lazim bilemedim ben iyiyim bitanem kist cikti bu ay bende onu eritiyoruz su an ilaclarla hic yumurtam olusmadi bu ay hic bir yumurta ilaci kullandirmadi doktorum insulin direnci icin matofin kullaniyorum bir kac ilacim daha var kafam kalkmiyor bu ara aralik ayinda yumurta takibine basliyoruz insallah guzel haberleri verebilirim canimcim sende hic moralini bozma olcak zamani var demekki

İnşallah sağlıklı gebeliktir canım inşallah yanılmıştır doktor ‍ Pazartesi gittiğinde bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…