- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Evet kuzum aynen öyle valla umutlar Aralığa kaldı bende bu koca varken bir yol olmaz bendenBitti canim senin is gitti hemde bagira bagira olsun bu kocayi neyapmak lazim bilemedim ben iyiyim bitanem kist cikti bu ay bende onu eritiyoruz su an ilaclarla hic yumurtam olusmadi bu ay hic bir yumurta ilaci kullandirmadi doktorum insulin direnci icin matofin kullaniyorum bir kac ilacim daha var kafam kalkmiyor bu ara aralik ayinda yumurta takibine basliyoruz insallah guzel haberleri verebilirim canimcim sende hic moralini bozma olcak zamani var demekki
Of kis kis Allah yardımcın olsunBitti canim senin is gitti hemde bagira bagira olsun bu kocayi neyapmak lazim bilemedim ben iyiyim bitanem kist cikti bu ay bende onu eritiyoruz su an ilaclarla hic yumurtam olusmadi bu ay hic bir yumurta ilaci kullandirmadi doktorum insulin direnci icin matofin kullaniyorum bir kac ilacim daha var kafam kalkmiyor bu ara aralik ayinda yumurta takibine basliyoruz insallah guzel haberleri verebilirim canimcim sende hic moralini bozma olcak zamani var demekki
Bence bikaç gün daha bekle öyle yapNolur bakın kızlar
Ben goremedim cnm bisey daha 5 gun var bence bekle adetin gecsinNolur bakın kızlar
Sen hala test yapmadınmı ya yarında pazar bence bi kan verBenim 6 gun gecti gelen giden yok ne ilacmis arkadas ya bi birakmadi adet olayim yarin sabah test mi yapsam bari ne oldugu ortaya ciksin.
Yapmadim yarin idrar testi yapicam sonuca gore kan vericem pazartesi ama cok ihtimalim yok eylulde tup bebek denedik ilaclardan gecikme olabilir.Sen hala test yapmadınmı ya yarında pazar bence bi kan ver
Mrb cnm benimde bugün 6 Gun gecti bende albi nin testini yapmistim ins umdugumuzu vermiştir rabbim hayırlı olsun bu arada. Sende bel agrisiBenim 6 gun gecti gelen giden yok ne ilacmis arkadas ya bi birakmadi adet olayim yarin sabah test mi yapsam bari ne oldugu ortaya ciksin.
Hemşerim gözün aydın Allahım sonunu getirsinMrb cnm benimde bugün 6 Gun gecti bende albi nin testini yapmistim ins umdugumuzu vermiştir rabbim hayırlı olsun bu arada. Sende bel agrisiEki Görüntüle 2063564 varmi
Benim benim benim yuppi hamileyim
Ins cnm hayirlisi bende hafif bel agrisi var ama gogus agrim ve sertlik cok var bende arada belim agriyor ins seni de guzel sonucun olurMrb cnm benimde bugün 6 Gun gecti bende albi nin testini yapmistim ins umdugumuzu vermiştir rabbim hayırlı olsun bu arada. Sende bel agrisiEki Görüntüle 2063564 varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?