Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kuzum sol tüpüm kapalı ordan yumurtlamamın bir manası yok sağ yumurtalığımın çalışması lazım
Canım bi ebeye gitsene... banada dr kanalların çok dar oyüzden sperm gitmiyor demişti...
Laparospi olmamı istedi..
Bende tanıdıklarımın vesilesi ile ebeye gittim kanalların açık sadece rahim kayması var oyüzden spermler girmiyor ayağa kalkar kalkmaz geri boşalıyor dedi.. bende evet ertesi gün kupkuru oluyor sperm hiç kalmıyor dedim..
Rahim tersliğinden dolayı oluyor dedi...
Rahimi yerine getirdi şuan spermler 2 gün boyunca geliyor çok rahatladım bu konuda..
Bide benim her ilişkide karnım ağrıyordu ilişkiden nefret ediyordum artık ağrılarımda geçti çok şükür...

Kuzum gebe kalıyordum bundan 4 ay önce öyle birşey olsa hiç gebelik oluşmazdı sonra 8 haftalık karnımda ölen bebeğim oldu yanı senin demen hiç olmazsa olur İnan biliyorum bendede pek kaldığı söylenemez ilişkinin peşine çıkıyor çoğu

Anladım canım ama burdan tanıştığım bi arkadaşın eltiside hamile kalıyor ama sürekli düşüyormuş ebeye gidince 2.ci ayında hamile kalmış..

Bilmiyorum ki canım göbek kaymasından anlayan insanlarda anlayabilir aslında araştırmak lazım..
Canim sen antalyadan misin ? Gittigin bi doktor oldumu mayistan beri bende korunmuyorum oyle beklemedeyim akisina biraktim testler simir hepsi normal cikmsti rahimde yara vardi onuda dondurmustm ama ondan sonra doktora hamile kalana kadr gtmeyi dusunmedim bi kac ay daha bekleyip gidicem artik rahim kaslarin sıkı demisti doktor bana muayenede ama spermlerin gecisini zorlastirabilcegini bilmiyordum

Yok canım ben mersindeyim... antalya'ya dra gitmiştim ama bana laparoskopi yapıcaz kanalların çok dar spermler geçmiyor nedenine bakmamız lazım dedi... tamam dedim ama gitmedim.. alternatif tıp yöntemlerine de inanıyorum..

acaba laparoskopi ameliyatı işe yarıyor mu benim gittiğim doktor önermemişti. mesela bende denesem tüplerim açılırmı ki ??

Bilmiyorum canım :)) dr söylememiş ama sana gerek yok demek ki... rahim filmi sonucuma bakarak demişti benim dr.
benimde rahim filmime baktı sağ kapalı solda darlık var yani normal yolla hamile kalma oranı %5 dedi dedimki bu laparoskopi ameliyatı nasıl olsam işe yararmı çok önermiyorum dedi 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti 6 ay da zaten olmadı bebek geçen ay tüp bebek yaptrdık oda tutmadı valla napcam bilmiyorum

Canım benim gittiğim ebe bana kanalların kapalı değil kapalı olsa anlardım dedi.. adetin her ay çok sancılı geçiyorsa kapalıdır demişti ama benim her ay sancılı geçmiyor üşüttüğüm zamanlar sancılı geçiyor... bide sende spermler ayağa kalkar kalmaz hemen geri mi boşalıyor...??
Ben ebeye girmeden kaç saat ayaklarım havada yatardım ayağa kalkınca bir anda spermler geri boşılıyordu sabaha kupkuru oluyordu. Ama şimdi öyle olmuyor 2 gün boyunca az az geliyor.. yani spermler içerde kalabiliyor artık..
En son gittiğimde ebe artık düzeldi demişti... inşallah bu ay tutar..

cnm ben kendimi bildim bileli adetim hep sancılı geçiyor mutlaka ağrı kesici içerim yani, birde eevet ayağa kalktığım anda spermler geri boşalıyor ne kadarı içerde kalıyor bilmem ama yada kalmıyor mu ama baya bir geri çıkıyor yani. Önceden hemen kalkmazdım ayakalrımı diker beklerdim artık hiç umrumda değil nede olsa tüpler kapalı içeri gitmiyor diyorum ayağa kalkıyorum.

Canım zaten hepsi içerde kalmaz ayağa kalkınca çıkar ama hepsi çıkmaz ertesi günde gün boyu gelir.. bende iki gün boyunca geliyor... ebeye gitmeden önce böyle olmuyordu..
Birde canım bu ebeler kanallarıda açıyor.. bana dr kanalların çok dar deyince ebeyi aradım benim kanallarım dar açabilir misin diye sordum açarım dedi.. ama gittiğim zaten açık demişti...
Burdan tanıdığım biride aynen benim gibi dr kanalları dar olduğunu laparoskopi olması gerektiği söylemiş ebeye gitmiş o ay hamile kalmış.. senin adetlerin çok sancılı oluyorsa kanallarda bi sorun vardır gerçektende..

Valla cnm adet sancim 1 gun boyunca oluyor ama hemen agri kesici iciyorum geciyor sonraki gunler rahatim. Seninde dedigin gibi benimde ertesi gun yine biraz sperm geliyor disariya ne bilim ya skldim artik valla normalde dun adet tarihimdi adet olmadim bugunde gelen giden yok mevsimler sarsti beni

Aa kız yoksa hamile misin?? Inşallah hamilesindir.. bu arada canım bendeki gibi sorun yok ozaman sende.. çünkü bende spermler ayağa kalkar kalkmaz bir anda geri boşalıyordu ertesi gün hiç gelmiyordu kupkuru oluyordu.. şuan öyle bir sorun kalmadı çok şükür..

Ne bilim cnm mesela ertesi gun az da olsa ic camasirim islaniyor yani boyle akinti olur gibi. Hamilelik olayina gelince adet gecikmesini hamilelige yormuyorum cunku eylul ayinda tup bebek yaptirdim bi suru hormon yuklediler yani bu ayda gecikebilir cnm. Ama tabiki Allah buyuk keske olsa oyle bisey

Öyle deme canım olur mu olur valla... tüp bebek olumsuz olup sonraki ay hamile olanlar çok yani.. inşallah seninkide hamileliktendir ya..

Öyle deme canım olur mu olur valla... tüp bebek olumsuz olup sonraki ay hamile olanlar çok yani.. inşallah seninkide hamileliktendir ya..
Insallah cnm her namaz sonrasi dua ediyorum hayirli ve saglikli evlat versin Rabbim diye bakalim isteyen herkese verdin sende varmi cocuk yoksa ilk mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…