- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Hamile olabilirsem ilk olucak canım ya :)))) bende her namaz sonrası kendime ve kendim kadar çok isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım diye dua ediyorum...Insallah cnm her namaz sonrasi dua ediyorum hayirli ve saglikli evlat versin Rabbim diye bakalim isteyen herkese verdin sende varmi cocuk yoksa ilk mi olacak
Cnm ben 31 yasindayim 15 gun once bastim 31 e 2. Yila dogru gidiyoruz cnm. Ins bu ay senin benim herkesin bebisleri olur cnm. Bazen 5 saniyelik bi bas donmesi yasiyorum bu sabahta dun sabahta mide bulantisi yasadim ama inanki hamilelik aklimdan gecmiyor nedense belki tupler kapali ya umut etmiyorum ondan olabilir.Hamile olabilirsem ilk olucak canım ya :)))) bende her namaz sonrası kendime ve kendim kadar çok isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım diye dua ediyorum...
Niyeyse bu ay çok rahatım niye bilmiyorum.. belki içime doğuyordur belki güzel haberler alırım diye yoruyorum inşallah öyledir...
Inşallah sende şuan hamilesindir ama haberin yoktur inşallah ya... bu arada kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin??
Cnm ins bunlar guzel gelismelere işarettir bende 2 yillik evliyim hemen hemen... 6aydir korunmuyorum adetlerim sancili ve duzensizdir ama sancili gecen adetlerde rahim darligi oldugunu ilk defa duydum bana doktor rahim kasilmalari fazla oldugu icin adet sancisı olur demisti boyle bir ayrintiilk kez duydum darliktan dolayi sprrm gecsleri aklima gelmedi olabilirde yani mantikli... tekrar bi kontrole gidicem .. hatta rahimdeki yarami döndürürken rahime takilan alet kirildi ve doktora dogru firladi oda baya sıķıyorsun kendi rahimin dar ve sıkı kocan sansli diye espiri bilr yapti sasirdimCnm ben 31 yasindayim 15 gun once bastim 31 e 2. Yila dogru gidiyoruz cnm. Ins bu ay senin benim herkesin bebisleri olur cnm. Bazen 5 saniyelik bi bas donmesi yasiyorum bu sabahta dun sabahta mide bulantisi yasadim ama inanki hamilelik aklimdan gecmiyor nedense belki tupler kapali ya umut etmiyorum ondan olabilir.
Ya cnm inanki hamilelige yormuyorum cunku gecen ay tup bebek tedavisi yaptirdim bi suru hormon verdiler etkisi devam edebilir. Valla cnm bende ilk defa duydum senin tuplerde sikinti varmiCnm ins bunlar guzel gelismelere işarettir bende 2 yillik evliyim hemen hemen... 6aydir korunmuyorum adetlerim sancili ve duzensizdir ama sancili gecen adetlerde rahim darligi oldugunu ilk defa duydum bana doktor rahim kasilmalari fazla oldugu icin adet sancisı olur demisti boyle bir ayrintiilk kez duydum darliktan dolayi sprrm gecsleri aklima gelmedi olabilirde yani mantikli... tekrar bi kontrole gidicem .. hatta rahimdeki yarami döndürürken rahime takilan alet kirildi ve doktora dogru firladi oda baya sıķıyorsun kendi rahimin dar ve sıkı kocan sansli diye espiri bilr yapti sasirdim
Hic ona bakmadik yaram donduruldu doktor kendi haline birakti sag yumurtaligin temiz dedi solda kistler vardi.. sordum yumurtaliklarim da hamile kalmam icin sikinti var mi dedimYa cnm inanki hamilelige yormuyorum cunku gecen ay tup bebek tedavisi yaptirdim bi suru hormon verdiler etkisi devam edebilir. Valla cnm bende ilk defa duydum senin tuplerde sikinti varmi
Valla cnm tuttumu tutuyor Allah isterse olur. Ama sen bide tuplere baktir bendede hersey iyi cikmisti tupler kapali ciktiHic ona bakmadik yaram donduruldu doktor kendi haline birakti sag yumurtaligin temiz dedi solda kistler vardi.. sordum yumurtaliklarim da hamile kalmam icin sikinti var mi dedim
Buyuklugu iyi fonsiyonunu bilemem.onun icin takip.lazm dedi adetlerm gec oluyor obulasyon test almıştım o testler yaniltici olablr senin icin demisti.. Ondan sonra 6ay korunmadm..
Bide beni endiselendiren iliski sonrasi tutsa bikac gun sonra tuttugunu bilmeden yine iliski yasandigi zman dusuk yada bi zarari olmasi
bunu bilmeden de denemeye devam ediyoruz yani 3 gun ara veriom ben genelde iliskiye yada yumurtlamayi kaciriyorum bilemiyorum
Hayirli haberler verriz ins cnm umarim hamile kalincada paylasmaya devam ederz bu seferde cicileri paylasmak cok isterim ya...pes etmek yok akisina birakmak eniyisi ben planli gitmiyorum su aralar yumurtlamayi bilerek denk gtrmem cok zor ztngünaydın kızlar nasılsınız???
Ins cnm hepimiz coluga cocuga karisiriz ben hala adet olmadim bekliyorum.Hayirli haberler verriz ins cnm umarim hamile kalincada paylasmaya devam ederz bu seferde cicileri paylasmak cok isterim ya...pes etmek yok akisina birakmak eniyisi ben planli gitmiyorum su aralar yumurtlamayi bilerek denk gtrmem cok zor ztn
Ins cnm hepimiz coluga cocuga karisiriz ben hala adet olmadim bekliyorum.Hayirli haberler verriz ins cnm umarim hamile kalincada paylasmaya devam ederz bu seferde cicileri paylasmak cok isterim ya...pes etmek yok akisina birakmak eniyisi ben planli gitmiyorum su aralar yumurtlamayi bilerek denk gtrmem cok zor ztn
Benm adetim 2 aydır 32 gunde bir oluyor hayret ediyorum.. gecen aya bakacak olursam 15gun sonra adet olabilir belki buaralar yumurtlama gunumdur diye dusuniyorumIns cnm hepimiz coluga cocuga karisiriz ben hala adet olmadim bekliyorum.
Ay ne bilim cok tuhaf valla pazartesiye kadar beklicem olmazsa kan testi yaptircamBenm adetim 2 aydır 32 gunde bir oluyor hayret ediyorum.. gecen aya bakacak olursam 15gun sonra adet olabilir belki buaralar yumurtlama gunumdur diye dusuniyorum
Iki ihtimalden biri ya hamilelik belirtisi yada stresten adet gecikmesi yasiyorsun bekledigimiz zaman ikiside gerceklesmiyorAy ne bilim cok tuhaf valla pazartesiye kadar beklicem olmazsa kan testi yaptircam
Aslinda cok beklemiyorum her zamanki gibi gunum geldi cantama gerekli seyleri koydum agri kesici orkid fln ama hala gelen giden yok amannn hormon ilaclarindan gecikme oldu tatlim benceIki ihtimalden biri ya hamilelik belirtisi yada stresten adet gecikmesi yasiyorsun bekledigimiz zaman ikiside gerceklesmiyor
Aslinda cok beklemiyorum her zamanki gibi gunum geldi cantama gerekli seyleri koydum agri kesici orkid fln ama hala gelen giden yok amannn hormon ilaclarindan gecikme oldu tatlim benceIki ihtimalden biri ya hamilelik belirtisi yada stresten adet gecikmesi yasiyorsun bekledigimiz zaman ikiside gerceklesmiyor
Sana kalsa sen 1 gun gecikti test yap demeye basladin bana :))Sibel maşallah çok sabırlısabrına hayranım benim bat 13 ekim nerdeyse yapacağım test o kadar
Sana kalsa sen 1 gun gecikti test yap demeye basladin bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?