Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Cokkk sevindim canım bak hic ummadıgın anda grliyor bebişin sağlıkla kucagına alman dilegi ile inşallah sağlıkla gelir dünyanya melekcim darosı senin ve tüm isteyenlerin basına maşallahh

Cokkk sevindim canım bak hic ummadıgın anda grliyor bebişin sağlıkla kucagına alman dilegi ile inşallah sağlıkla gelir dünyanya melekcim darosı senin ve tüm isteyenlerin basına maşallahh
Cok tesekkur ederim cnm rabbim herekse nasip etsin birazdan kan sonucumu alicam onu bekliyorum

Ben hastaneden geliyorum malesef düşük başlamıs il degerim 28 4 gün snra 160 cuma günü 800 bugün 303 doktor kendi kendine düşmedini beklicez 2 günde bir beta hcg bakılıcak dedi hayırlısı böyleymiş hamile arkadaslarım kafanıza bişey takmayın kendinizi yormayın bacaklarınızı dikin tv karşısında keyfinize bakın

Canim geçmiş olsun bende gecen ay düşük yaptım hayırlısı boyleymis deyip gececegiz

Mrb cnm benimde bugün 6 Gun gecti bende albi nin testini yapmistim ins umdugumuzu vermiştir rabbim hayırlı olsun bu arada. Sende bel agrisiEki Görüntüle 2063564 varmi
Hemşerim gözün aydın Allahım sonunu getirsin
kuzummm çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır 3 düşük yaptım seni anlarımAllahım tez zamanda nasip etsin

Ins cnm hayirlisi bende hafif bel agrisi var ama gogus agrim ve sertlik cok var bende arada belim agriyor ins seni de guzel sonucun olur
canim nekadar mutlu oldum anlatamam.insallah saglikli bir 9ay gecirip bebegine kavusursun canim.cok guzrl bir haber oldu bu))) cok sevindim

canim nekadar mutlu oldum anlatamam.insallah saglikli bir 9ay gecirip bebegine kavusursun canim.cok guzrl bir haber oldu bu))) cok sevindim
Tesekkur ederim cnm yarin sabah doktora gidicem iste bakalim kese ne durumda dr ikizde olabilir dedi degerin yuksek cikmis dedi degerim 11931.08

Tesekkur ederim cnm yarin sabah doktora gidicem iste bakalim kese ne durumda dr ikizde olabilir dedi degerin yuksek cikmis dedi degerim 11831.08
masallah yaa)) degerin cok yuksek.tekilde olabilir ikizde) saglikla gelsin insallah.cektigin tum cileleri unurtursun canim

Ooo kızlar merhaba:) grubu aktif görmek ne güzel... ben de ağustosun başından beri dış gebelikle mücadele ediyorum. İlaç verdiler düşsün diye... ağrı sızı kanama sıkıntı valla... sizler iyisiniz umarım

Hosgeldin cnm ben iyiyim bu sabah hamile oldugumu ogrendim yarin sabah doktora gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…