- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Nasıl oldun canım şimdi nasılsın?Değer en son 4 e kadar düştü ama ilaçtan mı bilmiyorum ne kanama geçiyor ne ağrı... sanki karnımın içinde bir külçe var hareket ettikçe ağrı yapıyor
Tesekkur ederim cnmKızfatma_sibel hamileymişsin ya sen şimdi gördüm çok sevindim canım benim
Hemen belirteleri anlat çabukkk :))))
Kiz benim ilk adet gecikmem oldu ben tup bebekte kullanilan hormon ilaclarindan sandim, sonra en son adet tarihimden beri gogus agrim vardi sismisti arada kasik agrisi oldu ama ben yinede ihtimal vermiyorum sonra adetin ustunden 7 gun gecti idrar testi yaptim cift cizgi kopkoyu ondan sonra kanda baktirdim deger 11931 cikti megerse bizim tup bebek tutmus rabbimin mucizesi negatifti sonuc ama olmus isteKızfatma_sibel hamileymişsin ya sen şimdi gördüm çok sevindim canım benim
Hemen belirteleri anlat çabukkk :))))
Aaa inanmıyorum ya resmen mucize :))))Kiz benim ilk adet gecikmem oldu ben tup bebekte kullanilan hormon ilaclarindan sandim, sonra en son adet tarihimden beri gogus agrim vardi sismisti arada kasik agrisi oldu ama ben yinede ihtimal vermiyorum sonra adetin ustunden 7 gun gecti idrar testi yaptim cift cizgi kopkoyu ondan sonra kanda baktirdim deger 11931 cikti megerse bizim tup bebek tutmus rabbimin mucizesi negatifti sonuc ama olmus iste
Allah razi olsun cnm evet cnm akintida oldu ama oyle fazla degilAaa inanmıyorum ya resmen mucize :))))
Maşallah canım ya çok sevindim.. Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Peki akıntın yok muydu??
Tüp bebekten sonra adetin kaç gün sürdü??Allah razi olsun cnm evet cnm akintida oldu ama oyle fazla degil
Gunaydin cnm tup bebekten sonra icerdeki jeli temizlettim ben 5 gun adet gordum ama siddetli kanamaydi embriyonun 1 tanesi dusmustur zaten o esnadaTüp bebekten sonra adetin kaç gün sürdü??
Üstüne görme dediklerini yaşamışsın :)))
Jel ne işe yarıyor canım?? 2 tane mi vardı embriyo??Gunaydin cnm tup bebekten sonra icerdeki jeli temizlettim ben 5 gun adet gordum ama siddetli kanamaydi embriyonun 1 tanesi dusmustur zaten o esnada
Crinone jel cnm cocugun dusmesini engelliyor. Evet 2 embriyo koyulduJel ne işe yarıyor canım?? 2 tane mi vardı embriyo??
Banada laparoskopi önerdi ben bi daha gitmedimKızlarrrrrrrrrrr toplaşın hele bana doktor Labaroskopi olman lazım dedi çok moralim bozuk rahmim tam T şeklinde değilmiş gebelik oluşsa da düşer tutunamaz dedi ve dış gebelik geçirdiğim için mecbur olmam gerekliymiş ama ben çok korkuyorum labaroskopi yaptıranlar var mı aranızda nolur bişey deyin nolur ya
Off bende gideceğim yarın saat 13.00 de burda ol dedi ben de çalıştığım için haftaya pazartesine kaldı konseye sokacakmış konsey gerekli bilgiyi verecekmiş laparoskopi şart dedi tüm günüm ziyan oldu takmaktan korkudan helak oldum olman şart dedi benim sol tüp tıkalı ya acaba laparoskopide açılır mı niye yapacak demedi kiBanada laparoskopi önerdi ben bi daha gitmedimsonrasında ebeye gitmeye başladım... bugün adet günüm ama olmadım.. banada ebe rahim ters demişti..
Galiba sende benim gibi korkudan gitmiyorsunBanada laparoskopi önerdi ben bi daha gitmedimsonrasında ebeye gitmeye başladım... bugün adet günüm ama olmadım.. banada ebe rahim ters demişti..
Bilmem ki canım..Off bende gideceğim yarın saat 13.00 de burda ol dedi ben de çalıştığım için haftaya pazartesine kaldı konseye sokacakmış konsey gerekli bilgiyi verecekmiş laparoskopi şart dedi tüm günüm ziyan oldu takmaktan korkudan helak oldum olman şart dedi benim sol tüp tıkalı ya acaba laparoskopide açılır mı niye yapacak demedi ki
Evet canım bende izleyecektim izlemedim merak bile etmedim çok korktum tâbii..Galiba sende benim gibi korkudan gitmiyorsunoff çok korkuyorum çok tarif edemiyorum bile o kadar yanı zor duruyorum izlememek için sırf korkar yaptırmam diye
Aslında gitmemiz şart doktor dış gebelik geçiren birinin kesin laparoskopi olması lazım dedi aslında genel anestezi altında olacak devlette yaptıracağım ama çıktıktan sonra acaba çıkarırlar mı yoksa yatırırlar mı iş var ev var kuzum var var da varEvet canım bende izleyecektim izlemedim merak bile etmedim çok korktum tâbii..
Banada zorunlu demişti canım...
Bende az önce sana benim en büyük korkum tüplerin birinde sorun çıkar alırlar diye korkuyorum dicektim ama senide korkutmak istememiştim...Aslında gitmemiz şart doktor dış gebelik geçiren birinin kesin laparoskopi olması lazım dedi aslında genel anestezi altında olacak devlette yaptıracağım ama çıktıktan sonra acaba çıkarırlar mı yoksa yatırırlar mı iş var ev var kuzum var var da varen çok korktuğum da tüpü alırlarsa işe yaramıyor diye belki açamazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?