Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kız fatma_sibel hamileymişsin ya sen şimdi gördüm çok sevindim canım benim
Hemen belirteleri anlat çabukkk :))))
Kiz benim ilk adet gecikmem oldu ben tup bebekte kullanilan hormon ilaclarindan sandim, sonra en son adet tarihimden beri gogus agrim vardi sismisti arada kasik agrisi oldu ama ben yinede ihtimal vermiyorum sonra adetin ustunden 7 gun gecti idrar testi yaptim cift cizgi kopkoyu ondan sonra kanda baktirdim deger 11931 cikti megerse bizim tup bebek tutmus rabbimin mucizesi negatifti sonuc ama olmus iste

Aaa inanmıyorum ya resmen mucize :))))
Maşallah canım ya çok sevindim.. Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Peki akıntın yok muydu??

Kızlar bata kaç gün var ???? Belirtiler var mı????
Benim 3 gün var.. şeffaf akıntım gelmeye başladı adet oldum sandım ama akıntıymış...

Kızlarrrrrrrrrrr toplaşın hele bana doktor Labaroskopi olman lazım dedi çok moralim bozuk rahmim tam T şeklinde değilmiş gebelik oluşsa da düşer tutunamaz dedi ve dış gebelik geçirdiğim için mecbur olmam gerekliymiş ama ben çok korkuyorum labaroskopi yaptıranlar var mı aranızda nolur bişey deyin nolur ya

Banada laparoskopi önerdi ben bi daha gitmedim sonrasında ebeye gitmeye başladım... bugün adet günüm ama olmadım.. banada ebe rahim ters demişti..

Banada laparoskopi önerdi ben bi daha gitmedim sonrasında ebeye gitmeye başladım... bugün adet günüm ama olmadım.. banada ebe rahim ters demişti..
Off bende gideceğim yarın saat 13.00 de burda ol dedi ben de çalıştığım için haftaya pazartesine kaldı konseye sokacakmış konsey gerekli bilgiyi verecekmiş laparoskopi şart dedi tüm günüm ziyan oldu takmaktan korkudan helak oldum olman şart dedi benim sol tüp tıkalı ya acaba laparoskopide açılır mı niye yapacak demedi ki

Galiba sende benim gibi korkudan gitmiyorsunoff çok korkuyorum çok tarif edemiyorum bile o kadar yanızor duruyorum izlememek için sırf korkar yaptırmam diye

Bilmem ki canım..

Evet canım bende izleyecektim izlemedim merak bile etmedim çok korktum tâbii..
Banada zorunlu demişti canım...
Aslında gitmemiz şart doktor dış gebelik geçiren birinin kesin laparoskopi olması lazım dedi aslında genel anestezi altında olacak devlette yaptıracağım ama çıktıktan sonra acaba çıkarırlar mı yoksa yatırırlar mı iş var ev var kuzum var var da varen çok korktuğum da tüpü alırlarsa işe yaramıyor diye belki açamazsa

Bende az önce sana benim en büyük korkum tüplerin birinde sorun çıkar alırlar diye korkuyorum dicektim ama senide korkutmak istememiştim...
Ben dış gebelikte geçirmedim canım...

Benim sorunum ilişki sonrasında bütün spermin bir anda geri çıkması ertesi gün tamamen kupkuru olmasıydı..
Dr kanalların çok dar sperm geçemiyor olduğu gibi geri çıkıyor demişti...
Laparoskopi olacak mecburen dedi.. bir dahada gitmedim..

Sonrasında ebeye gittim rahim ters dedi.. yerine getirdi artık sperm 2 gün boyunca yavaş yavaş geliyor...
Adetimde düzensizleşti..
Hamilelik öncesi vücut kendini hamileliğe hazırlarmış oyüzden adet düzensizleşirmiş doktorlar öyle söylüyor..
Bugün adet günüm ama olmadım..
Inşallah olmamda hamileyimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…