Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Çok çok geçmiş olsun canım ben konu sahibi şifreyi hatırlamayınca yeni Nik almak zorunda kaldım Nasılsın peki değer sıfırlandı mı?

Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız peki sizler kürtaj oldunuzmu olmadıysanız değerleriniz nzamn sıfırlandı
Kalbi duran bebekte kürtaj oldum hatırlamıyorum ne Zaman sonlandığını ikincim dış gebelikti değerim sürekli düşüşteydi fakat az az düştüğü için 2 ayıma maloldu

Çok çok geçmiş olsun canım ben konu sahibi şifreyi hatırlamayınca yeni Nik almak zorunda kaldım Nasılsın peki değer sıfırlandı mı?
Değer en son 4 e kadar düştü ama ilaçtan mı bilmiyorum ne kanama geçiyor ne ağrı... sanki karnımın içinde bir külçe var hareket ettikçe ağrı yapıyor

fatma_sibel cnm hayirli olsun cok sevdnm ya hic beklemiyordn bak nasipte varsa oluyor stres yapma keseyide gorursun Allahin izniyle endiselenme masallah diyelim darisi bizlere insalah

fatma_sibel cnm hayirli olsun cok sevdnm ya hic beklemiyordn bak nasipte varsa oluyor stres yapma keseyide gorursun Allahin izniyle endiselenme masallah diyelim darisi bizlere insalah
Allah razi olsun cnm pazartesi gunu keseyi gorduk ici dolu 5 haftalikmis onumuzdeki carsambada ins kalp atisini duyucaz bakalim. Birde sanirim tup bebek tuttu darisi isteyen herkesin basina cnm

Allah razi olsun cnm pazartesi gunu keseyi gorduk ici dolu 5 haftalikmis onumuzdeki carsambada ins kalp atisini duyucaz bakalim. Birde sanirim tup bebek tuttu darisi isteyen herkesin basina cnm
Cok guzel bi haber hemde bes haftalik ne guzel allah gönlüne gore verdi dua et bizim icin gelismeleri yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…