- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Amin canım inşalah kısmetse vakti zamanı gelince neden olmasınCokkk sevindim canım bak hic ummadıgın anda grliyor bebişin sağlıkla kucagına alman dilegi ile inşallah sağlıkla gelir dünyanya melekcim darosı senin ve tüm isteyenlerin basına maşallahh
Çok çok geçmiş olsun canımOoo kızlar merhaba:) grubu aktif görmek ne güzel... ben de ağustosun başından beri dış gebelikle mücadele ediyorum. İlaç verdiler düşsün diye... ağrı sızı kanama sıkıntı valla... sizler iyisiniz umarım
Amin hemşerim inşallahSağol cnm ins. Darısı size☺
Kalbi duran bebekte kürtaj oldum hatırlamıyorum ne Zaman sonlandığını ikincim dış gebelikti değerim sürekli düşüşteydi fakat az az düştüğü için 2 ayıma malolduHepinize teşekkür ederim iyiki varsınız peki sizler kürtaj oldunuzmu olmadıysanız değerleriniz nzamn sıfırlandı
İnşallah ikizdir canımYarin sabah 9 da gidicem cnm bakalim tup bebektenmi oldu yoksa kendiliginden mi doktor deger yuksek cogul gebelik olabilir dedi
Ins cnm bakalim keseyi gormeden rahat etmicem galibaİnşallah ikizdir canımneyse hakkında hayırlısı o olsun kuzum sağlıcakla gelir yavrun
Görürsün canım içini ferah tutIns cnm bakalim keseyi gormeden rahat etmicem galiba
Bugun kan vercem sağlık ocağında cnmSen kan Verdinmi
Diyarbakirda eşimin işinden dolayı ordayım. Ama Malatyalı yim cnm daha geçen hafta ordaydimAmin hemşerim inşallahMalatyalımısın yoksa Malatya’da mısın?
Bende Malatyaliyım canımDiyarbakirda eşimin işinden dolayı ordayım. Ama Malatyalı yim cnm daha geçen hafta ordaydim
Sen neden ankaradasin cnmBende Malatyaliyım canımama Ankara da yaşıyorum
Memleket Malatya canım Doğuma büyüme Ankara burda doğdum burda büyüdüm burda da evliyim babam Malatyalı bizde MalatyalıyızSen neden ankaradasin cnm
Değer en son 4 e kadar düştü ama ilaçtan mı bilmiyorum ne kanama geçiyor ne ağrı... sanki karnımın içinde bir külçe var hareket ettikçe ağrı yapıyorÇok çok geçmiş olsun canımben konu sahibi şifreyi hatırlamayınca yeni Nik almak zorunda kaldım Nasılsın peki değer sıfırlandı mı?
Allah razi olsun cnm pazartesi gunu keseyi gorduk ici dolu 5 haftalikmis onumuzdeki carsambada ins kalp atisini duyucaz bakalim. Birde sanirim tup bebek tuttufatma_sibel cnm hayirli olsun cok sevdnm ya hic beklemiyordn bak nasipte varsa oluyor stres yapma keseyide gorursun Allahin izniyle endiselenme masallah diyelim darisi bizlere insalah
Cok guzel bi haber hemde bes haftalik ne guzel allah gönlüne gore verdi dua et bizim icin gelismeleri yazAllah razi olsun cnm pazartesi gunu keseyi gorduk ici dolu 5 haftalikmis onumuzdeki carsambada ins kalp atisini duyucaz bakalim. Birde sanirim tup bebek tuttudarisi isteyen herkesin basina cnm
Hep dua ediyorum cnm gelismelerden haberdar ederimCok guzel bi haber hemde bes haftalik ne guzel allah gönlüne gore verdi dua et bizim icin gelismeleri yaz
Çook tebrik ederim canım umarım bebişin de sağlıklı olur sen de. Darısı hepimizin başınaAllah razi olsun cnm pazartesi gunu keseyi gorduk ici dolu 5 haftalikmis onumuzdeki carsambada ins kalp atisini duyucaz bakalim. Birde sanirim tup bebek tuttudarisi isteyen herkesin basina cnm
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinÇook tebrik ederim canım umarım bebişin de sağlıklı olur sen de. Darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?