Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

İnşallah canım burda ezan da okunuyor inşallah hamilesindir

Ben de korkuyorum sonuçta o esnada tüpünü alıyorum onaylıyor Muş’un demez herhalde birde devlet Hastanesi yılıyorum korkudan olacağımamı üzüleyim yoksa ne sonuç çıkacak ne yapacak onamı üzüleyim bilemedim kafam çorba oldu karıştır karıştır çokta korkuyorum ya offfffffffffff

Kızlaaaarrrr sakiiinnnn... ben laparoskopi de oldum. Kolay oluyor. Üç tane delik ağru sızı az oluyor. Tek sıkıntı karnı karbondioksit gazıyla şişirdikleri için onu çıkarması sıkıntı 3 gün. Çözümü buldum ben. Ağrı genelde üst karında kaburgaların alt kısmında oluyor. Tam tersi yöne arkaya yani sırtla bel arasına sıcak su torbası koymak. Bir de yatmayacaksınız, uyurken bile oturur pozisyonda olacaksınız. Yoksa tekrar sıkışmaya başlıyor. Bir hafta sonra dikişler alınıyor. Sıkıntılı değil tüpler açılır hamile kalma şansınız artar

Canım sen olmuşmuydun ya bilmiyordum İnan dikiş mi ay onu yeni duydum dikişi nasıl aldıracaz ya zor olmaz mı?Birde sonda takılıyor mu çıkışta ben devlette olacağım sen nerde oldun canım?tüplerinden mi oldun açıldı mı?kusura bakma nolur yaşamış biri olarak bilgine ihtiyacım var

Oldum canım geçen sene. Dikişler deliği kapatmak için. Her birine çarpı şeklinde atıyorlar bir hafta sonra aldırıyorsun istediğin yerde. Her gün pansuman yapıp kapalı ameliyat bandıyla kapatıyorsun. Ameliyattan bir gün önce yattım hastaneye o gün taramalarım yapıldı, gece lavman yapıldı sabah girdim ameliyata. Ameliyathanede damar yolu açıp hemen bayılttılar zaten. Gözümü açtığımda entübe ettikleri için nefes almakta zorlandım muhtemelen sigara yüzüünden. Sondayı da takmışlardı. Ertesi gün de eğer büyük tuvaletini yaptıysan çıkıyorsun zaten 1 hafta sonra kontrol...

Offf gerçek zahmetiymiş sonda hiç taktırmadım dikiş olmayacak sanıyordum 1 gece önceden gidileceğini yeni senden duydum zaten ben normalde kabızım zor çıkarım hastaneden

Peki dikiş aldırırken çok canın yandı mı?

Bir de benim bir gün istirahatın ardından işbaşı yapmam lazım yapabilir miyim?Yani zor olur mu engeller mi?

Nolur kusura bakma canım İnan çok korkuyorum aklım darma duman işbaşın yapmam lazım kızım 1.sınf benimle ders çalışıyor bana düşkün akşamları ben yatırıyorum offf benim 1 gün hastanede kalmam var ya düşünemiyorumüstüne üstlük birde operasyon ağrım olacak

Kız ne kusura bakması bence bekleme ol ameliyat. İnan zor değil. Ben öğretmenim normalde doktor 1 ay çalışmayacaksın deyip heyet 20+10 gün rapor demişti ama ben 1 haftasını kullandım doğrulabilmeye başlayınca okula döndüm. Kapalı ameliyat en temizi

Kuzum sen kapalı oldun değil mi ben kapalı olcam birde doktor aynı gün bile eve gidersin deyince bende sandım ki zor değil 30 gün izini duyunca gözüm korktu demek ki ağrılı bir işlem ben 3 gün izinli olsam yeterli diye düşünmüştüm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…