- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Canım test negatif gibi gözüküyor ilişkide hafif kanamalar genelde bir enfeksiyona yada sürtünmefen sebep tahrişten oluyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınKızlar bıktınız mı benden niye kimse birşey yazmıyor ki
Amin canım bidaha aynı hayal kırıklıgını gercekten yaşamak istemem allah hicbirimize yasatmasınNe denir bilemedim çokmgeçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın
Off ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum kiCanım test negatif gibi gözüküyor ilişkide hafif kanamalar genelde bir enfeksiyona yada sürtünmefen sebep tahrişten oluyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Kafaya takmaya bıraktıgında bu post ilk acıldıgından beri burdayım hrr ay bi umut sayısız gebelik testleri sonra olmuyo ya dedim başka şeylere yöneldim şak o ay hamile kaldım gerci malesef düşük oldu ama cidden kafaya takmamak gerekOff ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum ki
Bende baktim cnm 2. Cizgiyi goremedim ins en kisa surede bebisine kavusursun.Off ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum ki
İnşallah canım Allah razı olsun sen hamilesin sanırım dua et benim gibi bebek isteyen anne adaylarınaBende baktim cnm 2. Cizgiyi goremedim ins en kisa surede bebisine kavusursun.
Evet cnm benimde mucize oldu valla beklemiyordum Allahima sukurler olsun nasip etti ins kucagimada saglikli bi sekilde alirim. Ben her zaman dua ediyorum cnm ins isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim.İnşallah canım Allah razı olsun sen hamilesin sanırım dua et benim gibi bebek isteyen anne adaylarına
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebek mi ikinci bebek mi geliyor canım?Evet cnm benimde mucize oldu valla beklemiyordum Allahima sukurler olsun nasip etti ins kucagimada saglikli bi sekilde alirim. Ben her zaman dua ediyorum cnm ins isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim.
Ilk bebek cnm ins hayirlisiyla eylulde tup bebek tedavisi yaptirdim negatif oldu ama o ay hamile kalmisim spontane gebelik olusmus ama iyide olmus bende 5 haftalikken ogrendim hamile oldugumuAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebek mi ikinci bebek mi geliyor canım?
Mevlamın mucizesi işte spontane ne demek canım bu arada???Ilk bebek cnm ins hayirlisiyla eylulde tup bebek tedavisi yaptirdim negatif oldu ama o ay hamile kalmisim spontane gebelik olusmus ama iyide olmus bende 5 haftalikken ogrendim hamile oldugumu
Tup bebekten sonra bilinmeyen gebelik cnmMevlamın mucizesi işte spontane ne demek canım bu arada???
Kız sen benim gibisin aynı paylaşımlarını okuyorum da acaba bu ben miyim diyorum o kadar yani abarttığımı düşünme şakın beni de yanlış anlama gebelik testleri atıyorsun ya benimde senden kalır yanım Yok herşeyimiz aynı nikimiz bile bu kadar olurOff ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum ki
Seninde olur takma bu kadar farklı şeyler düşün kafanı boşalt adetin geçmeden de test yapma İnan moralin bozulurMevlamın mucizesi işte spontane ne demek canım bu arada???
Nasıl oldun kuzu ???korunma süresi verdi mi birde ilk çocuktan sonra ikinci mi oldu üçüncü düşüğün mü?Canım test negatif gibi gözüküyor ilişkide hafif kanamalar genelde bir enfeksiyona yada sürtünmefen sebep tahrişten oluyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Bu arada sen nasıl oldun ameliyata karar verdinmiNasıl oldun kuzu ???korunma süresi verdi mi birde ilk çocuktan sonra ikinci mi oldu üçüncü düşüğün mü?
Seninde olur takma bu kadar farklı şeyler düşün kafanı boşalt adetin geçmeden de test yapma İnan moralin bozulurçok yaptım ben buradaki Kızlar bilir Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?