Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Arkadaşlar kusura bakmayın burdan başka bir yere yazmak istemedim adete 2 gün kala korunmasız birlikteliğim oldu ve zamanında adet oldum bugün adetimin 11.günü özür dileyerek söylüyorum birliktelikten lekelenme tarzı kanamam oldu yoğun değil bu ne merak ettim yumurtlama döneminde kanama oluyormuş araştırdım ama bugün 11.gün ve ben 31 günde bir oluyorum hiç başıma gelmedi sabah da test yapmıştım öylesine bakarsanız sevinirim nolur fikri olan yorum yapsın?

Arkadaşlar bakın nolur

Eklentiler

• 3B6475FC-AD8F-419C-9CAA-A30B6B8A73DB.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Off ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum ki
Kafaya takmaya bıraktıgında bu post ilk acıldıgından beri burdayım hrr ay bi umut sayısız gebelik testleri sonra olmuyo ya dedim başka şeylere yöneldim şak o ay hamile kaldım gerci malesef düşük oldu ama cidden kafaya takmamak gerek

İnşallah canım Allah razı olsun sen hamilesin sanırım dua et benim gibi bebek isteyen anne adaylarına
Evet cnm benimde mucize oldu valla beklemiyordum Allahima sukurler olsun nasip etti ins kucagimada saglikli bi sekilde alirim. Ben her zaman dua ediyorum cnm ins isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim.

Evet cnm benimde mucize oldu valla beklemiyordum Allahima sukurler olsun nasip etti ins kucagimada saglikli bi sekilde alirim. Ben her zaman dua ediyorum cnm ins isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebek mi ikinci bebek mi geliyor canım?

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ilk bebek mi ikinci bebek mi geliyor canım?
Ilk bebek cnm ins hayirlisiyla eylulde tup bebek tedavisi yaptirdim negatif oldu ama o ay hamile kalmisim spontane gebelik olusmus ama iyide olmus bende 5 haftalikken ogrendim hamile oldugumu

Off ben yine pozitif gördüm deli olacam artık ne zaman çift çizgiyi görürüm bilmiyorum ki
Kız sen benim gibisin aynı paylaşımlarını okuyorum da acaba bu ben miyim diyorum o kadar yani abarttığımı düşünme şakın beni de yanlış anlama gebelik testleri atıyorsun ya benimde senden kalır yanım Yok herşeyimiz aynı nikimiz bile bu kadar olur

Canım test negatif gibi gözüküyor ilişkide hafif kanamalar genelde bir enfeksiyona yada sürtünmefen sebep tahrişten oluyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Nasıl oldun kuzu ???korunma süresi verdi mi birde ilk çocuktan sonra ikinci mi oldu üçüncü düşüğün mü?

Değerim sıfırlandı cok şükür doktor korunma süresi vermedi ama yinede 1 adet dönemini gecir dedi içimde parça falan kalmamıs ama kanamam 14 gün sürdü ilk ikizlerim düşük oldu sonra oglum dünyaya geldi 2015te 13 haftalıktı snırım düşük oldu şimdi bide bu genetik testi verdim ama tüpler hatalı olmus bu hafta yine gidip kan vericem dr kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor

Seninde olur takma bu kadar farklı şeyler düşün kafanı boşalt adetin geçmeden de test yapma İnan moralin bozulur çok yaptım ben buradaki Kızlar bilir Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin kuzum
Elimde olsa keşke ama malesef öyle olmuyor işte çıkmıyor aklımdan beynimden atmakta zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…