- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasınBu arada sen nasıl oldun ameliyata karar verdinmi
Kız sen benim gibisin aynı paylaşımlarını okuyorum da acaba bu ben miyim diyorum o kadar yani abarttığımı düşünme şakın beni de yanlış anlama gebelik testleri atıyorsun ya benimde senden kalır yanım Yok herşeyimiz aynı nikimiz bile bu kadar olur
Çok şükür canım sen nasılsın minişimiz nasılkızlarr nasılsınız nerelerdesiniz
Çiçeği burnunda anne sen nasılsın?kızlarr nasılsınız nerelerdesiniz
Canım sen toplamda ne kadar gebe kaldın şimdi anlamadım önce ikiz gebeliğin oldu düştü oğluna hamile kaldın onda bisey olmadı doğdu peşine şimdiki kimyasalın mı oldu?Çok şükür canım sen nasılsın minişimiz nasıl
Iyi Allaha sukur cnm haftaya kontrol var ama ben belki erken giderim bebegi merak ediyorum.Çok şükür canım sen nasılsın minişimiz nasıl
Bende iyiyim cnm Allaha sukurler olsun sen nasilsinÇiçeği burnunda anne sen nasılsın?
Aynı canım ovulasyon dönemim bitti neticeyi merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı diye dua et nolur bugün de kandilBende iyiyim cnm Allaha sukurler olsun sen nasilsin
Ins cnm hepinize dua ediyorum ins hayirli evlatlar nasip eder Rabbim.Aynı canım ovulasyon dönemim bitti neticeyi merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı diye dua et nolur bugün de kandileger hayırlısıysa hamile olayım bu ay
Ins cnm hepinize dua ediyorum ins hayirli evlatlar nasip eder Rabbim.
Benim lekelemem olmadı ama 6+3 de kalp atisini duyduk. Ins senin benzininde kalbi atar cnm Rabbim hayırlısını versin ins.Yardımınıza ihtiyacım var5+2 günlük hamileyim dün akşam pembe akıntım oldu ..ilk düşüğümde de öyle başladığı için korkup acile gittik.progestan verdi acil doktoru.bu sabah kadin doğuma gittik renkli ultrason için bi yere yolladı keseyi gördük karındn 10 mm 5+5 ile uyumludur yazıyodu.sonucu kadın dogum doktoruna gösterdim.hiç umit vermiyim gelişmez şuan kalbini duymamız gerekiyodu dedi ben şok oldum bu haftada karından kalp duyulmaz diye biliyorum.lekelenmelerim var diye çok endişeliyim. bu haftada bu sekilde lekesi olup kalp atışını duyan var mı??
InsallahhBenim lekelemem olmadı ama 6+3 de kalp atisini duyduk. Ins senin benzininde kalbi atar cnm Rabbim hayırlısını versin ins.
Kuzum bende yumurtlama da bebek oluştu mu onu bilmiyorum bat 12 13 Aralık değişen hiçbirsey yok ama hiç umudum yok olsaydı olurdu şimdiye dek korunmasız 7.ayıma girdim hiçte belirti Yok zaten olmazsa bu adetten sonra laparoskopi yaptıracağım çok endişeliyim çok ta korkuyorum süreç nasıl ilerleyecek hiçbir fikrim YokKızlar nasılsınız varmı birşeyler:)
Canım benim akıntım olmamıştı kürtaj olduğum bebeğimde ama kırmızı olursa kork diyorlar seninki pembeymiş kahverengi ve pembe de progrsteron verip istirahat öneriyorlarmış başıma gelmedi ama yaşayanlar var etrafımda Allahım yardımcın olsun korkma olacağı varsa olur beynini sürekli düstümü düşecek mi iyimi kanamam olacak mı diye yönlendirip kendin çağırma önce derin bir nefes al ALAHIM SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ET HAYIRLISIYSA YAVRUMU BENDEN ALMA de rahatla bi stres stres stres en kötü düşmanın böyle yaparak sağlıklı yavrunu bile verdiğin olumsuz tepkilerle etkiliyorsun olacağı varsa olur kaderinde varsa yaşarsın((kiii inşallah yaşamazsın) nolur sıkma canını doktor bende senin gibi aynı durumdayken bana senin stresini paniğini bebek anlar önce sakin ol bebeğini aklından çıkar dedi yokmuş gibi düşün dedi normal rutin yaşamına dua et inşallah meleğin seninle kalır bu arada erken döllenme yani adetin Peşine gebe kaldıysan kalp atışını küçük bir ihtimalde olsa duyabilirsin ama 7 8 haftada duyan var stres yapma önce psikolojini düzelt iyi düşün iyi olsunYardımınıza ihtiyacım var5+2 günlük hamileyim dün akşam pembe akıntım oldu ..ilk düşüğümde de öyle başladığı için korkup acile gittik.progestan verdi acil doktoru.bu sabah kadin doğuma gittik renkli ultrason için bi yere yolladı keseyi gördük karındn 10 mm 5+5 ile uyumludur yazıyodu.sonucu kadın dogum doktoruna gösterdim.hiç umit vermiyim gelişmez şuan kalbini duymamız gerekiyodu dedi ben şok oldum bu haftada karından kalp duyulmaz diye biliyorum.lekelenmelerim var diye çok endişeliyim. bu haftada bu sekilde lekesi olup kalp atışını duyan var mı??
Ovulasyon testi yaptım 14.gün yumurtladım.kalp atısının suan olmaması normal diye dusundum ama bu lekeler beni cok korkuttu.ilkide boyle basladi 2 hafta kahverengi sonra kirmiziya dondu 1 ay kanamam oldu oyle kurtaj oldum kese buyumedi.7 haftalik olmam gerekirken kese 3 haftalikti.suan haftamla uyumlu diye umutluyum ama bu lekeler beni cok uzuyo.progestan aldim acildeki doktor al dedi kadin dogumcu hic orali degildi almana gerek yok gibi baya olumsuz konustu.pazartesi özele gitmeye karar verdim.Canım benim akıntım olmamıştı kürtaj olduğum bebeğimde ama kırmızı olursa kork diyorlar seninki pembeymiş kahverengi ve pembe de progrsteron verip istirahat öneriyorlarmış başıma gelmedi ama yaşayanlar var etrafımda Allahım yardımcın olsun korkma olacağı varsa olur beynini sürekli düstümü düşecek mi iyimi kanamam olacak mı diye yönlendirip kendin çağırma önce derin bir nefes al ALAHIM SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ET HAYIRLISIYSA YAVRUMU BENDEN ALMA de rahatla bi stres stres stres en kötü düşmanın böyle yaparak sağlıklı yavrunu bile verdiğin olumsuz tepkilerle etkiliyorsun olacağı varsa olur kaderinde varsa yaşarsın((kiii inşallah yaşamazsın) nolur sıkma canını doktor bende senin gibi aynı durumdayken bana senin stresini paniğini bebek anlar önce sakin ol bebeğini aklından çıkar dedi yokmuş gibi düşün dedi normal rutin yaşamına dua et inşallah meleğin seninle kalır bu arada erken döllenme yani adetin Peşine gebe kaldıysan kalp atışını küçük bir ihtimalde olsa duyabilirsin ama 7 8 haftada duyan var stres yapma önce psikolojini düzelt iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?