Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim inşallah olumlu sonuçlanır

Ya eger embiryo sağlıksız ise vcut onu bir sekilde atıyormus bende gecen ay aynısını yasadım kahver rengi akıntı oldu progestan verdi içtim ama sonunda koyu kırmızıya döndü ve malesef düşük gerçekleşti umarım seninki benmki gibi olmaz bebişin sana tutunur

Ya ne alakası var ben 2 seneye yakın denedim olmadı vazgectim gebe kaldım ama nasip olmadı umudu kaybetmek yok sonucta birer çocuğumuz var allah olmayanlara versin benimde bat 12 aralık olması lazım korunmadık ama takipte etmedik hayırlısı neyse o olur sen icini ferah tut

Insallah .çok teşekkür ederim verdiğin moral için.pazartesi belli olcak artık.
Yas kaçtı kuzum senin galiba aynıydık

Yaşı da takıyorum kuzum benim laparoskopi olmam şart canım tüpüm kapalı ya onu açacaklar tabi açabilirlerse

Inşallaahh. Benimde ilki pembe kahverengi sonra kırmızı oldu düşmedi kürtaj oldum ama kese 7.haftada görünmüştü.inşallah bu sefer olmaz.hayırlı saglıklı evlatlarımız olur hepimizin

Inşallaahh. Benimde ilki pembe kahverengi sonra kırmızı oldu düşmedi kürtaj oldum ama kese 7.haftada görünmüştü.inşallah bu sefer olmaz.hayırlı saglıklı evlatlarımız olur hepimizin
Sen buna odaklanma ayaklarını dik havaya hiç kalkma bol su ic kabız olma gerci bir bebek gelmek istiyosa dünyaya taşta tasısan sırtında gelir sen icini ferah tut pozitif ol

Ovulasyon testi denedin mi hic peki

Sen buna odaklanma ayaklarını dik havaya hiç kalkma bol su ic kabız olma gerci bir bebek gelmek istiyosa dünyaya taşta tasısan sırtında gelir sen icini ferah tut pozitif ol
Kuzum hepsini yaptım 1 saate yakın diktim üstelik sabaha kadar hiç ve ye gitmedim normalde gece en az 2 kere kalkarım Yok yok yok vardır bir hayır

Bende 31 yaşındayım bilmiyorum kuzum cok korkuyorum netten araştırıyorum çok zor öldüğünü söylüyorlar

Ovulasyon testinde cift cizgi cikmadan 2 3 gun once iliski olamasın .cift cizgi olan gunde bide siliklesince hergun iliski.esine keci boynuzu ozu ceviz findik felan yedir kendinde hergun ceviz ye.proteinle beslenin türk kahvesi icme iciyorsan eger.bide multivitamin alabilir esin.3 ay sonra ki spermi etkiliomus.baya arastirmistim ben bunlari buldum denedim.denedin mi bilmiyorum ama belki yardimci olur.

Melek ovülasyon testinin kitabını yazan kadın bu topicte hepimiz ona yorumlatırdık testlerimizi o cokk kafaya takıyor ama ben inanıyorum bu ay bize güzel haber vericek

Melek ovülasyon testinin kitabını yazan kadın bu topicte hepimiz ona yorumlatırdık testlerimizi o cokk kafaya takıyor ama ben inanıyorum bu ay bize güzel haber vericek
Stress çok kötü bende sabahtan akşama kadar araştırma yapıyodum.o ay bana yardimci olmak adina hergun arkadaslar geldi sabaha kadar oyun oynadik muhabbet ettik dusunemedim.stress en onemli neden ama insanin elinde degil malesef ki.bende inaniyorum.insallah guzel haberler gelecek

Türk kahvesı günde 2 tane içiyorum ilişki günlerini eşim belirliyor eşimin keyfine kalmış tutturamıyoruz bu yüzden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…