- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim inşallah olumlu sonuçlanırOvulasyon testi yaptım 14.gün yumurtladım.kalp atısının suan olmaması normal diye dusundum ama bu lekeler beni cok korkuttu.ilkide boyle basladi 2 hafta kahverengi sonra kirmiziya dondu 1 ay kanamam oldu oyle kurtaj oldum kese buyumedi.7 haftalik olmam gerekirken kese 3 haftalikti.suan haftamla uyumlu diye umutluyum ama bu lekeler beni cok uzuyo.progestan aldim acildeki doktor al dedi kadin dogumcu hic orali degildi almana gerek yok gibi baya olumsuz konustu.pazartesi özele gitmeye karar verdim.
Insallah .çok teşekkür ederim verdiğin moral için.pazartesi belli olcak artık.Allah yardımcın olsun canım ne diyeceğimi bilemedim inşallah olumlu sonuçlanır
Ya eger embiryo sağlıksız ise vcut onu bir sekilde atıyormus bende gecen ay aynısını yasadım kahver rengi akıntı oldu progestan verdi içtim ama sonunda koyu kırmızıya döndü ve malesef düşük gerçekleşti umarım seninki benmki gibi olmaz bebişin sana tutunurYardımınıza ihtiyacım var5+2 günlük hamileyim dün akşam pembe akıntım oldu ..ilk düşüğümde de öyle başladığı için korkup acile gittik.progestan verdi acil doktoru.bu sabah kadin doğuma gittik renkli ultrason için bi yere yolladı keseyi gördük karındn 10 mm 5+5 ile uyumludur yazıyodu.sonucu kadın dogum doktoruna gösterdim.hiç umit vermiyim gelişmez şuan kalbini duymamız gerekiyodu dedi ben şok oldum bu haftada karından kalp duyulmaz diye biliyorum.lekelenmelerim var diye çok endişeliyim. bu haftada bu sekilde lekesi olup kalp atışını duyan var mı??
Bende iyiyim canım düşükten sonra normale döndüm çok şükür sen cok kafaya takıyosun acilrn kendine bi ugras bul bacımBende hiçbirşey yok boş boş bekliyorum adetin geçmesini bat 10 11 Kasım belirti Yok hayırlısı olsun sen nasılsın canım?
Ya ne alakası var ben 2 seneye yakın denedim olmadı vazgectim gebe kaldım ama nasip olmadı umudu kaybetmek yok sonucta birer çocuğumuz var allah olmayanlara versin benimde bat 12 aralık olması lazım korunmadık ama takipte etmedik hayırlısı neyse o olur sen icini ferah tutKuzum bende yumurtlama da bebek oluştu mu onu bilmiyorum bat 12 13 Aralık değişen hiçbirsey yok ama hiç umudum yok olsaydı olurdu şimdiye dek korunmasız 7.ayıma girdim hiçte belirti Yok zaten olmazsa bu adetten sonra laparoskopi yaptıracağım çok endişeliyim çok ta korkuyorum süreç nasıl ilerleyecek hiçbir fikrim Yok
Aman iyi ol kuzumBende iyiyim canım düşükten sonra normale döndüm çok şükür sen cok kafaya takıyosun acilrn kendine bi ugras bul bacım
Insallah .çok teşekkür ederim verdiğin moral için.pazartesi belli olcak artık.
Yas kaçtı kuzum senin galiba aynıydıkYa ne alakası var ben 2 seneye yakın denedim olmadı vazgectim gebe kaldım ama nasip olmadı umudu kaybetmek yok sonucta birer çocuğumuz var allah olmayanlara versin benimde bat 12 aralık olması lazım korunmadık ama takipte etmedik hayırlısı neyse o olur sen icini ferah tut
Inşallaahh. Benimde ilki pembe kahverengi sonra kırmızı oldu düşmedi kürtaj oldumYa eger embiryo sağlıksız ise vcut onu bir sekilde atıyormus bende gecen ay aynısını yasadım kahver rengi akıntı oldu progestan verdi içtim ama sonunda koyu kırmızıya döndü ve malesef düşük gerçekleşti umarım seninki benmki gibi olmaz bebişin sana tutunur
Ovulasyon testi denedin mi hic pekiYaşı da takıyorum kuzum benim laparoskopi olmam şart canım tüpüm kapalı ya onu açacaklar tabi açabilirlerse
İnşallah canım Allah yardımcın olsunInşallaahh. Benimde ilki pembe kahverengi sonra kırmızı oldu düşmedi kürtaj oldumama kese 7.haftada görünmüştü.inşallah bu sefer olmaz.hayırlı saglıklı evlatlarımız olur hepimizin
28 yasındayım kuzum sanki 45 yasında gibisin laparoskopi ülkemizde gayet basarılı bir şekilde yapılıypr sen icini ferah tutYas kaçtı kuzum senin galiba aynıydık
Sen buna odaklanma ayaklarını dik havaya hiç kalkma bol su ic kabız olma gerci bir bebek gelmek istiyosa dünyaya taşta tasısan sırtında gelir sen icini ferah tut pozitif olInşallaahh. Benimde ilki pembe kahverengi sonra kırmızı oldu düşmedi kürtaj oldumama kese 7.haftada görünmüştü.inşallah bu sefer olmaz.hayırlı saglıklı evlatlarımız olur hepimizin
Ovulasyon testi denedin mi hic peki
Kuzum hepsini yaptım 1 saate yakın diktim üstelik sabaha kadar hiç ve ye gitmedim normalde gece en az 2 kere kalkarım Yok yok yok vardır bir hayırSen buna odaklanma ayaklarını dik havaya hiç kalkma bol su ic kabız olma gerci bir bebek gelmek istiyosa dünyaya taşta tasısan sırtında gelir sen icini ferah tut pozitif ol
Melek ovülasyon testinin kitabını yazan kadın bu topicte hepimiz ona yorumlatırdık testlerimizi o cokk kafaya takıyor ama ben inanıyorum bu ay bize güzel haber vericekOvulasyon testinde cift cizgi cikmadan 2 3 gun once iliski olamasın .cift cizgi olan gunde bide siliklesince hergun iliski.esine keci boynuzu ozu ceviz findik felan yedir kendinde hergun ceviz ye.proteinle beslenin türk kahvesi icme iciyorsan eger.bide multivitamin alabilir esin.3 ay sonra ki spermi etkiliomus.baya arastirmistim ben bunlari buldum denedim.denedin mi bilmiyorum ama belki yardimci olur.
Stress çok kötü bende sabahtan akşama kadar araştırma yapıyodum.o ay bana yardimci olmak adina hergun arkadaslar geldi sabaha kadar oyun oynadik muhabbet ettik dusunemedim.stress en onemli neden ama insanin elinde degil malesef ki.bende inaniyorum.insallah guzel haberler gelecekMelek ovülasyon testinin kitabını yazan kadın bu topicte hepimiz ona yorumlatırdık testlerimizi o cokk kafaya takıyor ama ben inanıyorum bu ay bize güzel haber vericek
Türk kahvesı günde 2 tane içiyorum ilişki günlerini eşim belirliyor eşimin keyfine kalmış tutturamıyoruz bu yüzden deOvulasyon testinde cift cizgi cikmadan 2 3 gun once iliski olamasın .cift cizgi olan gunde bide siliklesince hergun iliski.esine keci boynuzu ozu ceviz findik felan yedir kendinde hergun ceviz ye.proteinle beslenin türk kahvesi icme iciyorsan eger.bide multivitamin alabilir esin.3 ay sonra ki spermi etkiliomus.baya arastirmistim ben bunlari buldum denedim.denedin mi bilmiyorum ama belki yardimci olur.
Kafein gebelik şansını %50 azaltıyo diye okumuştum.yumurtlama gunune denk gelse aslında eşin de kabul etse çok iyi olur .onemli olan 2 3 gun var zaten:)Türk kahvesı günde 2 tane içiyorum ilişki günlerini eşim belirliyor eşimin keyfine kalmış tutturamıyoruz bu yüzden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?