Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kafein gebelik şansını %50 azaltıyo diye okumuştum.yumurtlama gunune denk gelse aslında eşin de kabul etse çok iyi olur .onemli olan 2 3 gun var zaten:)
Kuzum kahve erkeğe ilişkiden önce içirilmeli diye okudum heryerde bayanı bilmiyordum tabi eşimi ikna etmek zor keyfini bekliyorum o da tutmuyor tabi zamana bıraktım artık çok istiyorum yarın doktora gideceğim belli olacak bakalım ne olacak???

Kızlar ben galiba hamileyim benimde bat 12 aralık dün ovü testi pozitifti gebelik testi aldım silik cizgi anında cıktı biraz önce oglumu okuldan aldım baska bi marka test aldım oda pozitif ama daha beklicem belki kimyasaldır

12 aralik mı ama var daha yaaaa çıkmaz ki hemen belki geç yumurtladın
Kuzum 27 kasım yumurtlama tarihiydi nete göre hesaplarsam bugün 10.gün olmuş az buz bir zaman değil bence kesin Yok boş yere bel bağlamayım geç yumurtladığımı farzederek düşünürsem ilişki olmadı o gün sondu (bebek için olan sondu ) varsada tutmaz çünkü olmadı

Insallah saglikli bi hamilelik olur hayirli saglikli bi evladın daha olur :) hayırlı olsun.bence kotu dusunme

Kız dur hele 1 ay rahmini dinlendirseydin betayı kesin gördün değil mi kimyasal da 0 olmuştu

Tabi inşallahhh ki vardır ona bişey dediğim Yok sadece rahmin 1 ay dinlenseydi diye düşündüm Allah yardımcın olsun umarım sağlıklı gebeliktir kucağına saf Salim alasın inşallah

hadi ya keşke eşin ayak uydursa ihtimal artsa çok iyi olur.bu arada takvimler benim yumurtlamami ve adet tarihimi hic bilemedi bugune kadar.ovulasyon testine gore kesin tarihi ögrendim.ay icinde degisiyodu yumurtlamam bazen 13.gun bazen 16 17..simdi sperm 3 gun yasiyo diyolar diye belki gec dollenmistir diye dusundum

Beta en son sekizdi sonrada kanamam devam etti dr sıfırlanır 24 saatte dedi korunmanada gerek yok dedi operasyon uygulanmadıgı icin ama şöle bişe var ayıptır sölemesi 2 defa oldu bu ay bide yumuyrtlama fslan takip etmedim cünki düzensiz olcagını düşündüm valla galiba hamileyim ama daha 6 gün var
Kız dur hele 1 ay rahmini dinlendirseydin betayı kesin gördün değil mi kimyasal da 0 olmuştu

Yok kuzum son ilişli 27 kasım imkansız bisey tutmaz bende böyle eş olduktan sonra çok zor benim için

Yani sıfırı kesin görmüşşündür inşallah benimde 1 haftada 0 olmuştu

Yok kuzum son ilişli 27 kasım imkansız bisey tutmaz bende böyle eş olduktan sonra çok zor benim için
Kuzum Allah’ın hikmeti inşallah bu sefer tutunur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…