Zaten sekizde kalmıs olsa idrarda cıkmazdı dimi bacım ya beynim sulandı kan vermeye tırsıyorum adetim geçsin öyle gidicem cünki suan baya düşüktürKuzum Allah’ın hikmeti inşallah bu sefer tutunur bebişin
Yumurtlamadan once yaklasma o zaman mecbur kalir :) bi yandan da anliyorum deneme olmasi gereken gunler bu gun dediginde insan kendini sartliyo ve cok zor oluyo..Yok kuzum son ilişli 27 kasım imkansız bisey tutmaz bende böyle eş olduktan sonra çok zor benim için
Bu arada sen nasılsın lekelenmelerin durdumu canımYumurtlamadan once yaklasma o zaman mecbur kalir :) bi yandan da anliyorum deneme olmasi gereken gunler bu gun dediginde insan kendini sartliyo ve cok zor oluyo..
Evet ödev olarak görüyorum hiç içimden gelmiyor zorla mecbur kalıyorum diyorYumurtlamadan once yaklasma o zaman mecbur kalir :) bi yandan da anliyorum deneme olmasi gereken gunler bu gun dediginde insan kendini sartliyo ve cok zor oluyo..
Biraz hafifledi gibi bugun ama sevinmiyorum.cunku ilk dusugumde de azalip artiyodu pazartesi gelsin istiyorum bi an once ne olcaksa olsun.bu belirsizlik çok yoruyoBu arada sen nasılsın lekelenmelerin durdumu canım
Bizde aynisini yasadik sirf sartladigimiz icin olmayip kacirdigimiz gunler oldu . Dusunmemek elde degil ya o bakimdan anliyorum.insallah en yakin zamanda mutlu haberi alirsin.Evet ödev olarak görüyorum hiç içimden gelmiyor zorla mecbur kalıyorum diyor
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberini alırız bebişin de sağlıklıdır acaba sende kan pıhtılaşması mı var ki neden aynı seyleri yasama şüphesi duyuyorsun?Bizde aynisini yasadik sirf sartladigimiz icin olmayip kacirdigimiz gunler oldu . Dusunmemek elde degil ya o bakimdan anliyorum.insallah en yakin zamanda mutlu haberi alirsin.
Kan pihtilasmasi var mi hic bilmiyorum .ilkinde kese hic gelismedi bu sefer en son haftamla uyumluydu.pazartesi gittigimde gelismemis olursa bi hastaneye gidip arastirilmasini isticem artik.bu lekeler cok uzuyoİnşallah canım inşallah seninde güzel haberini alırız bebişin de sağlıklıdır acaba sende kan pıhtılaşması mı var ki neden aynı seyleri yasama şüphesi duyuyorsun?
Ayyyyy kuzum çok sevindim Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallahDun kanamam artti bugun tanidiigimiz bi prof.a gittik karından kalp atışını gördü:) sizinle paylasmak istedim.sadeceeee igne ,gunde 2 kez 200 mg progestanla sanirim bikac ay yatmam gerekiyo
çok sağol iyi dileklerin ıçın :)Yumurtlama var mı yok mu şimdi onu anlamadım
Anlamadım ne yani hamile olabilir miyim???çok sağol iyi dileklerin ıçın :)
Valla şöyle söylim ben yaptım 2. Cizgi boyleydi..gebelik testi pozitifti..bikac gun sonra lh koyulaştı.. lh kanda bhcg artinca pozitif gosterio bence ..ki zaten öyle yazıyo nette..erken gebelik testleri bende lh tan once sonucu gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?