Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bizde aynisini yasadik sirf sartladigimiz icin olmayip kacirdigimiz gunler oldu . Dusunmemek elde degil ya o bakimdan anliyorum.insallah en yakin zamanda mutlu haberi alirsin.
İnşallah canım inşallah seninde güzel haberini alırız bebişin de sağlıklıdır acaba sende kan pıhtılaşması mı var ki neden aynı seyleri yasama şüphesi duyuyorsun?

İnşallah canım inşallah seninde güzel haberini alırız bebişin de sağlıklıdır acaba sende kan pıhtılaşması mı var ki neden aynı seyleri yasama şüphesi duyuyorsun?
Kan pihtilasmasi var mi hic bilmiyorum .ilkinde kese hic gelismedi bu sefer en son haftamla uyumluydu.pazartesi gittigimde gelismemis olursa bi hastaneye gidip arastirilmasini isticem artik.bu lekeler cok uzuyo

Dun kanamam artti bugun tanidiigimiz bi prof.a gittik karından kalp atışını gördü:) sizinle paylasmak istedim.sadeceeee igne ,gunde 2 kez 200 mg progestanla sanirim bikac ay yatmam gerekiyo

Bende ovulasyon testi yaptım bugün geçmi yumurtlama oluyor deneyim diye çünkü adete yakın olan varmış deneme amaçlı benimki yaptım böyle çıktı ne demek şimdi

Eklentiler

• image.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 19
Yumurtlama var mı yok mu şimdi onu anlamadım
çok sağol iyi dileklerin ıçın :)
Valla şöyle söylim ben yaptım 2. Cizgi boyleydi..gebelik testi pozitifti..bikac gun sonra lh koyulaştı.. lh kanda bhcg artinca pozitif gosterio bence ..ki zaten öyle yazıyo nette..erken gebelik testleri bende lh tan once sonucu gösterdi.

Anlamadım ne yani hamile olabilir miyim???

Normalde 11 12 Aralık regl başlangıcı birde hiç göğüs sertliği göğüs ucu acıması hiçbirşey yok bomboş sanki adetten bugün bitti o kadar boşyanı gebelikte şiş olması gerekiyormuş vs vs benim bomboş

Bu da yarım saat sonraki hali

Eklentiler

• 6655AD97-5534-4E71-A1D0-3D8496318CAA.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
Dido44 canım senin nasıldı lh testin duruyorsa atabilir misin ???Bak şimdi aklıma takıldı benim bildiğim daha koyu olması gerekliydi sen yaptın ta bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…