- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
İnşallah ama beta sonucu boşa sevinme diyor inşallah vardır sen hamilesin dua et benim içinde nolurInsallah orda minnicik bi bebiş tutunmaya calisiyodur ve umarim tutunur koyulaşir lh testi
Insallah sende guzel haberler alirsin kuzumm ..ben bu aydan umitsizdim belirtim yoktu hic hala pek var diyemem..goguslerimde ufacik aci uyku hali aclik hicbisey olmadi.lh negatif cikti oylesine test yaptim ben şok oldum gorunce.o yuzden bu testlere gore yorum yapmak dogru olmaz gibi geliyo.kanda negatif ama cok okudum sonradan yukselen.bak benimkini bulimİnşallah ama beta sonucu boşa sevinme diyor inşallah vardır sen hamilesin dua et benim içinde nolur
Yavrum benm ovü testim de böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitif ama baya silikti bugün yine yaptım baya koyulaşmıs bu arada bi önceki nde bende bel agrısı göğüs agrısı vardı şuan göğüslerimde falan hic bir hassasiyet yok bu arada atarım ama beceremiyorumDido44 canım senin nasıldı lh testin duruyorsa atabilir misin ???Bak şimdi aklıma takıldı benim bildiğim daha koyu olması gerekliydi sen yaptın ta bilirsin
Adet günü yapmamıştın yanılmıyorsam 4 gün önce felan yapmıştık bizim regl günlerimiz arasında 1 gün oynuyordu diye hatırlıyorum ben biliyorsun Çarşamba beta 0.100 çıktı pek ümit etmiyordum ama aklıma takıldı şimdi benim de belirtiye bakarsam 0 hiçbir belirti Yok adet ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti göğüs sertliği hatta bomboş mide bulantısı sık idrara çıkma Yok anlamadım 4 gebelik geçırdim hiçbiri böyle olmadı mutlaka belirti veriyorduYavrum benm ovü testim de böyleydi sonra gebelik testi yaptım pozitif ama baya silikti bugün yine yaptım baya koyulaşmıs bu arada bi önceki nde bende bel agrısı göğüs agrısı vardı şuan göğüslerimde falan hic bir hassasiyet yok bu arada atarım ama beceremiyorum
Kuzum bir üstte yazdım12si benimde adet günüm ama bundan öncekinde adet günümden bi gün snra testim pozitif cıktı bunda 6 gün önceden cıktı nasılnyüklüyoruz resmi atiym sana
Benimde 11 Aralık 1 gün var aramızda ama bir gün önce sonra olabiliyor bu ay inşallah hayırlısı neyse o olur12si benimde adet günüm ama bundan öncekinde adet günümden bi gün snra testim pozitif cıktı bunda 6 gün önceden cıktı nasılnyüklüyoruz resmi atiym sana
Neyse kuzum canın sağolsun o zaman şöyle diyim bata 3 gün var bu şekilde çıktı senin daha koyu olma ihtimali varmı ???adet gününde ovulasyon çift çizgi çıkınca gebelik düşünülüyordu ama bu net değil gerçi adet günüm bugün değil
Bence hiiiiç sıkıntı stress yapma ovulasyon testi kullan yine en azindan o gune denk getirebildin mi onu bilirsin .ovulasyondan bi gün önce ve ovulasyon günü önemli zaten sadece. O gunde olduum muuu hayırlısıyla iş tamamdır .bende dua edicem senin için. :) bide hacet namazı kılabilirsin deneme zamanında .bi arkadaşım önermisti.eşimde bende kıldık.sonra şükür namazlarımızı kıldık.sen duanı et elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.Hayirlisiyla olcak inşallahh :)Tabiki ...
Deniyorum ama yine tutmuyor sanırım başta beyinde bitiyor biraz boş bırakabilsem belki olur ama yok dua ediyorum canım Allah hayırlısını nasip Etsin Allah razı olsun canımBence hiiiiç sıkıntı stress yapma ovulasyon testi kullan yine en azindan o gune denk getirebildin mi onu bilirsin .ovulasyondan bi gün önce ve ovulasyon günü önemli zaten sadece. O gunde olduum muuu hayırlısıyla iş tamamdır .bende dua edicem senin için. :) bide hacet namazı kılabilirsin deneme zamanında .bi arkadaşım önermisti.eşimde bende kıldık.sonra şükür namazlarımızı kıldık.sen duanı et elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış.Hayirlisiyla olcak inşallahh :)
Oyalancak bişeyler bulmak gerekiyo.ben aksam sabahlara kadar arkadaslarla okey oynadim.tüm gündüz kore dizisi izledim dusunmemek icin cok ugrastim .cok taktigim zamanlar olmadı 5 ay kadar. Oturup çok ağladım ilkini kaybedince bide .niye olmuyo ne problem var diye. En son kendimi de esimi de besledim.esime tum asitli icecekleri bıraktırdım.hergun keciboynuzu icirdim .multivitamin icirdim.istemiyodu ilk baslar vitamin felan.cok uzuldugumu gorunce oda ilkini kaybettikten sonra kabul etti.doktora gittik hicbi probleminiz yok stressten tek olmamasinin sebebi dusunmiceksin dedi. Tek sebep stress iste oyalancak bisey lazimDeniyorum ama yine tutmuyor sanırım başta beyinde bitiyor biraz boş bırakabilsem belki olur ama yok dua ediyorum canım Allah hayırlısını nasip Etsin Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?