- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
ikinci hamileligimde yani oglumun bir sürü teyzesi oldu kk. sayesinde. halen daha da gorusuruz. ister tel olsun ister yuz yuze. bir de diyet grubumuz vardi. onlarla da ayniyiz.Sanki biseyler kaçırıyor musum gibi açıyorum yarim saate birhepimiz ark.olduk keske surse belki bu ay gebelik olusmayacak belki gelecek aylarda olacak biz birbirimizi kaybetmeyelim bu topikte olmasa baska yerde
Allah rahmet eylesinŞimdi duydum bi yakınım vefat etmiş malum mu oldu bugün zaten çok gariptim yaşımı bile yazamadım
Ne guzelmis yaikinci hamileligimde yani oglumun bir sürü teyzesi oldu kk. sayesinde. halen daha da gorusuruz. ister tel olsun ister yuz yuze. bir de diyet grubumuz vardi. onlarla da ayniyiz.
Bende dün diyete başladım sözde. bugun dayanamadım yedim birşeylerikinci hamileligimde yani oglumun bir sürü teyzesi oldu kk. sayesinde. halen daha da gorusuruz. ister tel olsun ister yuz yuze. bir de diyet grubumuz vardi. onlarla da ayniyiz.
Amin bitanemAllah rahmet eylesin
En son o teyzeyi gördüğümde 3 hafta felan oldu bana son sözüymüş demek ki yengemin bıcır bıcır kızı var bana dedi ki "inşallah bunun gibi bi kızın olur demişti"
Amin canımAllah duasını kabul etsinn inşAllah
AminnAllah rahmet etsin bende bugun bir yakinimizi kaybettim 49 yaşında veyin kanamasindan kadin vefat etti Allah hepsinin mekanini cennet etsin nyr içinde yatsin
Amin kuzum allah rahmet eylesin seninde başın sağolsun kuzumAllah rahmet etsin bende bugun bir yakinimizi kaybettim 49 yaşında veyin kanamasindan kadin vefat etti Allah hepsinin mekanini cennet etsin nyr içinde yatsin
Test yapın bence tekrardan :)Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben geçen ay korunmadım, adetim 27, 30, 33 bu şekildeki aralıklarla düzensiz de olsa her ay oluyor. Âdet görmediğim ay olmadı hiç. Bu ay hastaolmadım fakat adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıkti. Şu an adetim tam 9 gün geçti ne yapacağımı şaşırdım göğsümde ağrı var bir de hafif bel
Agrisi. Tek belirti bu. Hamile miyim değil miyim testi tekrar mı etmeliyim doktora mı gitmeliyim? Geç döllenme olabilir mi? Lütfen bilenler cevaplar mi? Karmakarışığım
arada arkadaslik dostluk olustu hepimiz farkli sehirlerdeyiz ama firsat gecri mi ugrasiriz virbirimizi gormeye.Ne guzelmis ya
Gerçekten
bende cok basladim diyetesonra vazgectim hep. simdi de oluruna biraktim.Bende dün diyete başladım sözde. bugun dayanamadım yedim birşeylerşimdi gruba bile gidemiyorum utancımdan
Adetim 4 gun gectikten sonra yaptigim test 0,100 cikti kanda. Simdi 9 gun gecti. Gec dollenme olsaydi adetin gectikten sonra yaptigin testin sonucu en az 10 , 12 cikardi diyenler var. Bayagi kararsizim bugun kan testini tekrar edecegim insallah. Peki hamile degilsem neden belim agriyor gogsum sis? Ovulasyon doneminde de degilim. Kafamda deli sorularTest yapın bence tekrardan :)
testi tekrarlayinTecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben geçen ay korunmadım, adetim 27, 30, 33 bu şekildeki aralıklarla düzensiz de olsa her ay oluyor. Âdet görmediğim ay olmadı hiç. Bu ay hastaolmadım fakat adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıkti. Şu an adetim tam 9 gün geçti ne yapacağımı şaşırdım göğsümde ağrı var bir de hafif bel
Agrisi. Tek belirti bu. Hamile miyim değil miyim testi tekrar mı etmeliyim doktora mı gitmeliyim? Geç döllenme olabilir mi? Lütfen bilenler cevaplar mi? Karmakarışığım
Adeti 10-15 hatta 20 gün geçtikten sonra pozıtıfı gorenler var. Siz bi test yapın . Ya da direk doktora gidin. Zaten test negatif ya da pozitif cıksada doktora gitmeniz lazım. Sonucta adet gecikmesi yaşıyorsunuz.Adetim 4 gun gectikten sonra yaptigim test 0,100 cikti kanda. Simdi 9 gun gecti. Gec dollenme olsaydi adetin gectikten sonra yaptigin testin sonucu en az 10 , 12 cikardi diyenler var. Bayagi kararsizim bugun kan testini tekrar edecegim insallah. Peki hamile degilsem neden belim agriyor gogsum sis? Ovulasyon doneminde de degilim. Kafamda deli sorular
Teşekkür ederim aminnn canısıAmin kuzum allah rahmet eylesin seninde başın sağolsun kuzum
Yarin doktoruma gitmeyi dusunuyordum acaba kist mi var diye. Ama bugun bi kan testi daha yapip yapmamak arasinda kaldim. Doktor hamile olsam bile gorur mu onu da bilmiyorum. pek deneyimli de degilim en iyisi doktora sormak. Tesekkur ederim ilginiz icin.Adeti 10-15 hatta 20 gün geçtikten sonra pozıtıfı gorenler var. Siz bi test yapın . Ya da direk doktora gidin. Zaten test negatif ya da pozitif cıksada doktora gitmeniz lazım. Sonucta adet gecikmesi yaşıyorsunuz.
2ters 1 düz yuvarlanıp gidiyrum işte sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?