Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sanki biseyler kaçırıyor musum gibi açıyorum yarim saate birhepimiz ark.olduk keske surse belki bu ay gebelik olusmayacak belki gelecek aylarda olacak biz birbirimizi kaybetmeyelim bu topikte olmasa baska yerde
ikinci hamileligimde yani oglumun bir sürü teyzesi oldu kk. sayesinde. halen daha da gorusuruz. ister tel olsun ister yuz yuze. bir de diyet grubumuz vardi. onlarla da ayniyiz.

ikinci hamileligimde yani oglumun bir sürü teyzesi oldu kk. sayesinde. halen daha da gorusuruz. ister tel olsun ister yuz yuze. bir de diyet grubumuz vardi. onlarla da ayniyiz.
Bende dün diyete başladım sözde. bugun dayanamadım yedim birşeyler şimdi gruba bile gidemiyorum utancımdan

En son o teyzeyi gördüğümde 3 hafta felan oldu bana son sözüymüş demek ki yengemin bıcır bıcır kızı var bana dedi ki "inşallah bunun gibi bi kızın olur demişti"
Allah duasını kabul etsinn inşAllah

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben geçen ay korunmadım, adetim 27, 30, 33 bu şekildeki aralıklarla düzensiz de olsa her ay oluyor. Âdet görmediğim ay olmadı hiç. Bu ay hastaolmadım fakat adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıkti. Şu an adetim tam 9 gün geçti ne yapacağımı şaşırdım göğsümde ağrı var bir de hafif bel
Agrisi. Tek belirti bu. Hamile miyim değil miyim testi tekrar mı etmeliyim doktora mı gitmeliyim? Geç döllenme olabilir mi? Lütfen bilenler cevaplar mi? Karmakarışığım

Test yapın bence tekrardan :)

Test yapın bence tekrardan :)
Adetim 4 gun gectikten sonra yaptigim test 0,100 cikti kanda. Simdi 9 gun gecti. Gec dollenme olsaydi adetin gectikten sonra yaptigin testin sonucu en az 10 , 12 cikardi diyenler var. Bayagi kararsizim bugun kan testini tekrar edecegim insallah. Peki hamile degilsem neden belim agriyor gogsum sis? Ovulasyon doneminde de degilim. Kafamda deli sorular

testi tekrarlayin

Adeti 10-15 hatta 20 gün geçtikten sonra pozıtıfı gorenler var. Siz bi test yapın . Ya da direk doktora gidin. Zaten test negatif ya da pozitif cıksada doktora gitmeniz lazım. Sonucta adet gecikmesi yaşıyorsunuz.

Adeti 10-15 hatta 20 gün geçtikten sonra pozıtıfı gorenler var. Siz bi test yapın . Ya da direk doktora gidin. Zaten test negatif ya da pozitif cıksada doktora gitmeniz lazım. Sonucta adet gecikmesi yaşıyorsunuz.
Yarin doktoruma gitmeyi dusunuyordum acaba kist mi var diye. Ama bugun bi kan testi daha yapip yapmamak arasinda kaldim. Doktor hamile olsam bile gorur mu onu da bilmiyorum. pek deneyimli de degilim en iyisi doktora sormak. Tesekkur ederim ilginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…