- 28 Ağustos 2025
- 444
- 119
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Ayyyy hayırlı olsun durdugunuz kabahat hemen kan verinKızlar bat 20 Eylül 12 eylülde kahverengi lekelenme yaşamıştım bugünde dayanamadım test yaptım böyle çıktı kan vermeli miyim ne diyorsunuzEki Görüntüle 3645317
Vallahi aynen öyleHayırlısı olsun artik zaten kader doğarken gülmemiş bize
Siz kaç yasındasiniz sormasi ayıp ve hiç oldumu çocugunuz yoksa ilkmı istiyorsunuz kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem sadece merak ettimVallahi aynen öyle
İnanmıyorum!!!!! Adetime 3 gün kaldı peceteye cok acık pembe akıntı geldi!!!Siz kaç yasındasiniz sormasi ayıp ve hiç oldumu çocugunuz yoksa ilkmı istiyorsunuz kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem sadece merak ettim
Belkı yerleşme kanamasıdır 2hafta önce felan bendede çok az Geldı hafif acık kahveydı çok çok azdı ama sonra olmadı zatenİnanmıyorum!!!!! Adetime 3 gün kaldı peceteye cok acık pembe akıntı geldi!!!
Ya ilk defa geliyo basıla böyle bişeyBelkı yerleşme kanamasıdır 2hafta önce felan bendede çok az Geldı hafif acık kahveydı çok çok azdı ama sonra olmadı zaten
Ya ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün varBenim de 22 güzel bir haberle gelirsin inşallah
Vucutta herzaman lh vardır ondan silik cizgi cıkıyor diye biliyorum ama gününüzü bekleyip gebelik testi yapmakta fayda varYa ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün var
Sabredebilsem birdeVucutta herzaman lh vardır ondan silik cizgi cıkıyor diye biliyorum ama gününüzü bekleyip gebelik testi yapmakta fayda var
Ay insallahhSabredebilsem birdeinşallah iyi haberler alırız ya en kısa sürede
Ya ilk defa geliyo basıla böyle bişe
Bende yapmıştım bikaç ay önce ovulasyonla bendede böyle çikmişti ama tabı herkezde farklı oluyo belkı gebesinizdir gununuzu bekleyın bence geçsin bıde öyle deneyınYa ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün var
Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım ikindi vakti bu şekilde çıktı ama ona ümit bağlamıyorum normaldirYa ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün var
Normalde kaç günde bir olurduCanım sabret eğer regl olmazsan test yap benım bildiğim kadarıyla yerleşme kanamasıda oluyo ama bekle birazdaha regl günün geçsin benım bıgun 25gun oldu tam hala olmadım bak ben bile bi umut belkı gebe kalırım dıyorum
24 günde bir regl olurdum ama bu sefer olmadım 24agustos regl tarihim 18 ekimdeyız hala olmadımNormalde kaç günde bir olurdu
Devamı geldi miİnanmıyorum!!!!! Adetime 3 gün kaldı peceteye cok acık pembe akıntı geldi!!!
Test yapın bence yarın falan24 günde bir regl olurdum ama bu sefer olmadım 24agustos regl tarihim 18 ekimdeyız hala olmadım
Ben dayanamadımBen de bu ay ovulasyon takibi yaptım ikindi vakti bu şekilde çıktı ama ona ümit bağlamıyorum normaldir
Burdan görünmüyor ama sen gördüysen her gün yaparak koyuluğunu takip edebilirsin bu arada ben yapmadım daha bu ay içerisinde ancak haftasonu cesaret edebilirsemBen dayanamadımDün ve bugünün ovulasyon testleri gebelik yaptım bir de çok silik çıktı görünüyor mu bilmiyorum bir de bu marka kuruma çıkarıyor mu onu da bilmiyorum acaba gebelik ihtimali var mıdır 4 gün kaldı reglime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?