Bat 20-21-22-23 eylül

Yani hiç anlayabileceğim bir şey değil benim akıntıdan yumurtlama… ağrım oluyor genellikle ama o da çatlama mı yumurtama mı bilemiyorum hiç
Yumurtlamanin ertesi gün catlama oluyo zaten eğer sperm sorunu yoksa eşinde iki günü de değerlendirin benim esimde sorun oldugu icin bazen yumurtlamayi değerlendirip çatlamayi değerlendirmiyorum bazen de çatlamayi değerlendiriyorum sadece ama her iki türlüde gebelik olmadı daha

kızlar umarım hepiniz en kısa sürede bebişlerinizin güzel haberlerini alırsınız :) Kendimi bu ay takip etmesem de sizleri izliyor olacağım <3

Kızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor
Kızlar merabalar 4 Eylül ve 5 Eylül benim ovulasyon testim pik yaptı . 2 ve 3 Eylül cinsel ilişkimiz oldu eşimle .4 Eylül nöbetçiydik olmadı .5 Eylül 3 kez ilişkimiz oldu . 6 Eylül sabah ı değerlendirdik . 7 Eylül ovulasyon silik oldu . 8 , 9 Eylül de ilişkimiz oldu . Bu ay çok istediğimiz için 2-9 Eylül ü hep değerlendirdik . Kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi sırt ve eklem ağrım var ve bugün göğüslerim de hafif şişlik var . Çok umutluyum . Bana umut verecek bi kaç kız arkadaş var mı ?

Eklentiler

• IMG_6095.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6118.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 45
Beklenen adet tarihim 20 Eylül .

Değerlendirdiğiniz tarihler cok iyi fakat belirtiler icin cok erken saydıklarınız yumurtlama ağrısıdır

Kızlarr iki gündür bacaklarım ve kalçam çok çok ağrıyor belirtiye vs yormak istemiyorum (tabi kafamın içinde acabalar var ) sizce nedeni nedir agrisi geçsin diye ne yapmalı bilginiz var mı

Kızlarr iki gündür bacaklarım ve kalçam çok çok ağrıyor belirtiye vs yormak istemiyorum (tabi kafamın içinde acabalar var ) sizce nedeni nedir agrisi geçsin diye ne yapmalı bilginiz var mı
Bacak ağrısı gebelik belirtisi icinde ama bilmiyorum ya dün gece benimde bacagım cok ağrıyordu cok umutsuzum cok mu dinliyoruz vucudumuzu acaba psikolojik gibi geliyo hepsi bana

Bacak ağrısı gebelik belirtisi icinde ama bilmiyorum ya dün gece benimde bacagım cok ağrıyordu cok umutsuzum cok mu dinliyoruz vucudumuzu acaba psikolojik gibi geliyo hepsi bana
Denediğimiz ilk ay o kadar çok belirtim oldu ki hatta idrar yolu enfeksiyonunu bile gebelige bağladım o derece ama şimdi akıllandim en iyisi günü beklemek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…