- 28 Ağustos 2025
- 439
- 113
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Akıntı yumurta akı gibi sünen bi akıntıysa yumurtlamaYani hiç anlayabileceğim bir şey değil benim akıntıdan yumurtlama… ağrım oluyor genellikle ama o da çatlama mı yumurtama mı bilemiyorum hiç
Yumurtlamanin ertesi gün catlama oluyo zaten eğer sperm sorunu yoksa eşinde iki günü de değerlendirin benim esimde sorun oldugu icin bazen yumurtlamayi değerlendirip çatlamayi değerlendirmiyorum bazen de çatlamayi değerlendiriyorum sadece ama her iki türlüde gebelik olmadı dahaYani hiç anlayabileceğim bir şey değil benim akıntıdan yumurtlama… ağrım oluyor genellikle ama o da çatlama mı yumurtama mı bilemiyorum hiç
Sonu güzel olsun da sabrederizBenim 20 eylül dahaa cokkk var sabredelimm
Belirtiniz varmı ya benim gündüz hiç bişey yok aksam kasık ağrım oluyo ara ara baska da bşey yok simdilikSonu güzel olsun da sabrederiz
Kızlar merabalar 4 Eylül ve 5 Eylül benim ovulasyon testim pik yaptı . 2 ve 3 Eylül cinsel ilişkimiz oldu eşimle .4 Eylül nöbetçiydik olmadı .5 Eylül 3 kez ilişkimiz oldu . 6 Eylül sabah ı değerlendirdik . 7 Eylül ovulasyon silik oldu . 8 , 9 Eylül de ilişkimiz oldu . Bu ay çok istediğimiz için 2-9 Eylül ü hep değerlendirdik . Kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi sırt ve eklem ağrım var ve bugün göğüslerim de hafif şişlik var . Çok umutluyum . Bana umut verecek bi kaç kız arkadaş var mı ?Kızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor
Beklenen adet tarihim 20 Eylül .Kızlar merabalar 4 Eylül ve 5 Eylül benim ovulasyon testim pik yaptı . 2 ve 3 Eylül cinsel ilişkimiz oldu eşimle .4 Eylül nöbetçiydik olmadı .5 Eylül 3 kez ilişkimiz oldu . 6 Eylül sabah ı değerlendirdik . 7 Eylül ovulasyon silik oldu . 8 , 9 Eylül de ilişkimiz oldu . Bu ay çok istediğimiz için 2-9 Eylül ü hep değerlendirdik . Kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi sırt ve eklem ağrım var ve bugün göğüslerim de hafif şişlik var . Çok umutluyum . Bana umut verecek bi kaç kız arkadaş var mı ?
Değerlendirdiğiniz tarihler cok iyi fakat belirtiler icin cok erken saydıklarınız yumurtlama ağrısıdırKızlar merabalar 4 Eylül ve 5 Eylül benim ovulasyon testim pik yaptı . 2 ve 3 Eylül cinsel ilişkimiz oldu eşimle .4 Eylül nöbetçiydik olmadı .5 Eylül 3 kez ilişkimiz oldu . 6 Eylül sabah ı değerlendirdik . 7 Eylül ovulasyon silik oldu . 8 , 9 Eylül de ilişkimiz oldu . Bu ay çok istediğimiz için 2-9 Eylül ü hep değerlendirdik . Kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi sırt ve eklem ağrım var ve bugün göğüslerim de hafif şişlik var . Çok umutluyum . Bana umut verecek bi kaç kız arkadaş var mı ?
Bana da dua eder misiniz lütfenDeğerlendirdiğiniz tarihler cok iyi fakat belirtiler icin cok erken saydıklarınız yumurtlama ağrısıdır
Hepimiz icin ediyorumBana da dua eder misiniz lütfen
Bende de kasık ağrısı var sadece arada bacağima vuruyo baska bisey yokBelirtiniz varmı ya benim gündüz hiç bişey yok aksam kasık ağrım oluyo ara ara baska da bşey yok simdilik
11 aylık evliyim.6 aydır deniyorumHepimiz icin ediyorumne zamandır deniyorsunuz?
Bizde 10 aylık evliyiz, bu üçüncü ay olacak11 aylık evliyim.6 aydır deniyorum
Bende de hiç bi belirti yok cok üzgünümBende de kasık ağrısı var sadece arada bacağima vuruyo baska bisey yokbu ay da elendim gibi akıntı yok çünkü
Bacak ağrısı gebelik belirtisi icinde ama bilmiyorum ya dün gece benimde bacagım cok ağrıyordu cok umutsuzum cok mu dinliyoruz vucudumuzu acaba psikolojik gibi geliyo hepsi banaKızlarr iki gündür bacaklarım ve kalçam çok çok ağrıyor belirtiye vs yormak istemiyorum (tabi kafamın içinde acabalar var) sizce nedeni nedir agrisi geçsin diye ne yapmalı bilginiz var mı
Cok umutsuz vakayım ya 5aydır evliyiz ilk kez bu ay deniyoruz ben elendim sanırım11 aylık evliyim.6 aydır deniyorum
Denediğimiz ilk ay o kadar çok belirtim oldu ki hatta idrar yolu enfeksiyonunu bile gebelige bağladım o dereceBacak ağrısı gebelik belirtisi icinde ama bilmiyorum ya dün gece benimde bacagım cok ağrıyordu cok umutsuzum cok mu dinliyoruz vucudumuzu acaba psikolojik gibi geliyo hepsi bana
Adet olana kadar umut hep vardır 5 haftalık hamileyim ve hiç bir belirti yaşamadan adetim 1 hafta gecikince öğrendim hamileliyi inşAllah Rabbim isteyen tüm kadınlara nasib etsinBende de hiç bi belirti yok cok üzgünüm
AminAdet olana kadar umut hep vardır 5 haftalık hamileyim ve hiç bir belirti yaşamadan adetim 1 hafta gecikince öğrendim hamileliyi inşAllah Rabbim isteyen tüm kadınlara nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?