Bat 20-21-22-23 eylül

3 yıllık evliyim. Tedavi ile 4 kez denedım. Şuana kadar da sadece iki kez yumurtlama yakaladım doğal yollarla. Peki ya siz
Yeni evliyim 5 aylık. İlk kez bu ay denedik pcos vs yok hiç söylemek istemiyorum böyle şeyleri bende pcos olsaydı biri bana böyle şeyler deseydi bir yandan sevinir bir yandan üzülürdüm herhalde.. nasip işi biraz cok umutsuzum. Kendimi bildim bileli hep cocuk istedim en korktugum sey de rabbimin beni cocukla sınaması insanın korktugu şey basına gelirmiş bende biraz öyle hissediyorum

Bende ilkten istemiyordum sonra korktum ya pcostan dolayı olmazsa diye insanın korktugu şey başına geliyor gerçekten. Ama düzenli adet olan insanlaeın gebe kalması daha kolay

3 yıllık evliyim. Tedavi ile 4 kez denedım. Şuana kadar da sadece iki kez yumurtlama yakaladım doğal yollarla. Peki ya siz
Cok duygusalım bu aralae kusura bakmayın
Bende ilkten istemiyordum sonra korktum ya pcostan dolayı olmazsa diye insanın korktugu şey başına geliyor gerçekten. Ama düzenli adet olan insanlaeın gebe kalması daha kolay
benim adet sancılarım cok yataktan cıkamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…