- 28 Ağustos 2025
- 442
- 119
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Sabah yine test yaptımm gelecegimden daha temiz bi test…..Benımde bat 21 hiç tık yok valla ne akıntı ne ağrı sızı
Nasil bi akıntı var sendeCok mutsuzum kızlarrr bende var akıntı aksamları ağrım da var hatta mide ekşimem de var ama psikolojik mii bilmiyorum
Bende öyleyim birkac gün önce kasık ağrısı oldu umutlandım azicik ama şuan hicbi belirti yok senin yumurtlama ne zamandiBenımde bat 21 hiç tık yok valla ne akıntı ne ağrı sızı
Ben yapmicam ya gerekte yok zaten belirti sıfırSabah yine test yaptımm gelecegimden daha temiz bi test…..
Beyaz kokusuz kıvamsız günlük pede geldiğini görüyorumNasil bi akıntı var sende
Bende o da yok yaBeyaz kokusuz kıvamsız günlük pede geldiğini görüyorum
Bugun yaptım ama negatif reglime 7 gün kaldı ama gebeliğe bağlayabilecegim bi belirti yok kime sorsam regl geciktikten sonra belirtiler basladı diyorlar bekleyecegiz mecburBende o da yok yane zaman test yapmayi düşünüyosun
Benimde 8 gün kaldı bekleyelim bakalımBugun yaptım ama negatif reglime 7 gün kaldı ama gebeliğe bağlayabilecegim bi belirti yok kime sorsam regl geciktikten sonra belirtiler basladı diyorlar bekleyecegiz mecbur
Sizin herhangi bir belirti varmı kaçıncı denemenizBenimde 8 gün kaldı bekleyelim bakalım
Yaklaşık iki yıldır her ay deniyoruz sadece bi kimyasalim oldu belirtim de şuan hiç yok kasık ağrisi vardi yumurtlamadan beri o da 3 gün önce kayboldu regli bekliycem artikSizin herhangi bir belirti varmı kaçıncı denemeniz
Pcos vs varmı pekiYaklaşık iki yıldır her ay deniyoruz sadece bi kimyasalim oldu belirtim de şuan hiç yok kasık ağrisi vardi yumurtlamadan beri o da 3 gün önce kayboldu regli bekliycem artik
7 eylül çatlama oldu daha 6 gün geçmişBende öyleyim birkac gün önce kasık ağrısı oldu umutlandım azicik ama şuan hicbi belirti yok senin yumurtlama ne zamandi
Aaaa aynıyızz benimde 7 eylül çatlama oldu regle kaç gün var?7 eylül çatlama oldu daha 6 gün geçmiş
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunduğu için bu durumda 8 günüm kalmış. Pcosum car düzenli adrt görmediğim için belli bir günüm yok maalesefAaaa aynıyızz benimde 7 eylül çatlama oldu regle kaç gün var?
Ne zamandır deniyorsunuz pekiYumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunduğu için bu durumda 8 günüm kalmış. Pcosum car düzenli adrt görmediğim için belli bir günüm yok maalesef
3 yıllık evliyim. Tedavi ile 4 kez denedım. Şuana kadar da sadece iki kez yumurtlama yakaladım doğal yollarla. Peki ya sizNe zamandır deniyorsunuz peki
Yeni evliyim 5 aylık. İlk kez bu ay denedik pcos vs yok hiç söylemek istemiyorum böyle şeyleri bende pcos olsaydı biri bana böyle şeyler deseydi bir yandan sevinir bir yandan üzülürdüm herhalde.. nasip işi biraz cok umutsuzum. Kendimi bildim bileli hep cocuk istedim en korktugum sey de rabbimin beni cocukla sınaması insanın korktugu şey basına gelirmiş bende biraz öyle hissediyorum3 yıllık evliyim. Tedavi ile 4 kez denedım. Şuana kadar da sadece iki kez yumurtlama yakaladım doğal yollarla. Peki ya siz
Bende ilkten istemiyordum sonra korktum ya pcostan dolayı olmazsa diye insanın korktugu şey başına geliyor gerçekten. Ama düzenli adet olan insanlaeın gebe kalması daha kolayYeni evliyim 5 aylık. İlk kez bu ay denedik pcos vs yok hiç söylemek istemiyorum böyle şeyleri bende pcos olsaydı biri bana böyle şeyler deseydi bir yandan sevinir bir yandan üzülürdüm herhalde.. nasip işi biraz cok umutsuzum. Kendimi bildim bileli hep cocuk istedim en korktugum sey de rabbimin beni cocukla sınaması insanın korktugu şey basına gelirmiş bende biraz öyle hissediyorum
Cok duygusalım bu aralae kusura bakmayın3 yıllık evliyim. Tedavi ile 4 kez denedım. Şuana kadar da sadece iki kez yumurtlama yakaladım doğal yollarla. Peki ya siz
benim adet sancılarım cok yataktan cıkamıyorum resmenBende ilkten istemiyordum sonra korktum ya pcostan dolayı olmazsa diye insanın korktugu şey başına geliyor gerçekten. Ama düzenli adet olan insanlaeın gebe kalması daha kolay
Benimde 6 yumurtlama 7 çatlama ama gebelik olsaydi belirti olurdu ya en azından akıntı olurdu diye düşünüyorum7 eylül çatlama oldu daha 6 gün geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?