Bat 20-21-22-23 eylül

Bende 2-3 ay önce cipro kullandım idrar yolu enfeksiyonum vardı cok fazla hemde 3 günde kesti ne gibi bir zararı var acaba? Gebeliği engeller mi ilerleyen zamanlarda ?
Yaban mersini kızılcık tüket karbonatlı su da olabilir bu sadece bır bardak. Cipro cok kötü kas agrıları yapıyo cok pıs bi ilaç. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu tekrarlaması için cunkü antibiyotik florayı bozuyor

Kızlar tahmini olarak ( adet öncesi) ne zaman net belirtiler başlar. Mesela benim adet zamanıma 8 gün var . Nasıl anlayabiliriz ? İllaki adet gecikmesi mi olmalı

Adet olana kadar umut hep vardır 5 haftalık hamileyim ve hiç bir belirti yaşamadan adetim 1 hafta gecikince öğrendim hamileliyi inşAllah Rabbim isteyen tüm kadınlara nasib etsin
Yaaa allah analı babalı büyütsün. Ben hep anne olmayı cok istedim eş olmaktan cok anne olmayı istedim hayatımın her kısmında. Cok istediğim için bana o kadar uzak geliyor ki sanki hiç olmayacakmış gibi

Ciddi misiniz ya Allahtan 3 gün tek kullandım

Canim neden bu kadar kötü düşünüyorsun ilk aydan kötü kötüyü çeker lütfen bu olumsuz düşünceleri bırak ki güzel şeyler olsun

İlk 3 ay bence zaman tanı kendine çünkü onun öncesinde korunduğumuz için vücudunda alışması gerekiyor bu duruma diye düşünüyorum
Eşim benim kadar sabırlı değil yani cok cocuk isteme tarafı değil ben cok istiyorum bu ay zar zor ikna ettim onu önümüzdeki ay korunur

Teşekkür ederim canım Allah sana ve tüm isteyenlere versin inşAllah ama unutmaki Allah vermek istemediyini düşündürmez bile iyi düşün dua et her gün ben öyle yaptım ve bebek düşüncesini belirti aramayı bıraktım şükürler olsun oldu sende moralini bozma canım Allah vaktinde verecektir mucizeni sana dua edicem

Eşim benim kadar sabırlı değil yani cok cocuk isteme tarafı değil ben cok istiyorum bu ay zar zor ikna ettim onu önümüzdeki ay korunur
Gezerken okudum yine ben Ay ilk evlendigmz zamanlar esim de oyleydi hatta kac kere kavga ettik. Ben atsam tekte tutar diyordu dhfhfhjf smdi 11 aydir deniyoruz olmayinca o da saldi olmuyor zaten yapayim kafasinda. Olur zamani gelince kafasnda o da ay cocugumuz olsun artik derdinde degil erkekler oyle galiba genel anlamda. Cunku duygulari henuz gelmiyor bebek konusunda. Ama eminm ki hamile kaldigimi ogrense oturur aglar mutluluktan

Kızlar akıntınız var mi sizin bende hiç yok ya offf bu ay da olmadı bat 21 eylül gebe olsam belirti başlamaz miydi en azindan akinti olmaz mıydı

Yemin ederim benim eşim de aynısını dedi kdkfkdkdkd ben atsam tekte tutar diye dkfkdkddl

Kızlar akıntınız var mi sizin bende hiç yok ya offf bu ay da olmadı bat 21 eylül gebe olsam belirti başlamaz miydi en azindan akinti olmaz mıydı
Cok mutsuzum kızlarrr bende var akıntı aksamları ağrım da var hatta mide ekşimem de var ama psikolojik mii bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…