- 14 Mart 2025
- 87
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi melisagggg
-
Yaban mersini kızılcık tüket karbonatlı su da olabilir bu sadece bır bardak. Cipro cok kötü kas agrıları yapıyo cok pıs bi ilaç. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu tekrarlaması için cunkü antibiyotik florayı bozuyorBende 2-3 ay önce cipro kullandım idrar yolu enfeksiyonum vardı cok fazla hemde 3 günde kesti ne gibi bir zararı var acaba? Gebeliği engeller mi ilerleyen zamanlarda ?
Kızlar tahmini olarak ( adet öncesi) ne zaman net belirtiler başlar. Mesela benim adet zamanıma 8 gün var . Nasıl anlayabiliriz ? İllaki adet gecikmesi mi olmalıYaban mersini kızılcık tüket karbonatlı su da olabilir bu sadece bır bardak. Cipro cok kötü kas agrıları yapıyo cok pıs bi ilaç. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu tekrarlaması için cunkü antibiyotik florayı bozuyor
Yaaa allah analı babalı büyütsün. Ben hep anne olmayı cok istedim eş olmaktan cok anne olmayı istedim hayatımın her kısmında. Cok istediğim için bana o kadar uzak geliyor ki sanki hiç olmayacakmış gibiAdet olana kadar umut hep vardır 5 haftalık hamileyim ve hiç bir belirti yaşamadan adetim 1 hafta gecikince öğrendim hamileliyi inşAllah Rabbim isteyen tüm kadınlara nasib etsin
Ciddi misiniz ya Allahtan 3 gün tek kullandımYaban mersini kızılcık tüket karbonatlı su da olabilir bu sadece bır bardak. Cipro cok kötü kas agrıları yapıyo cok pıs bi ilaç. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu tekrarlaması için cunkü antibiyotik florayı bozuyor
Canim neden bu kadar kötü düşünüyorsun ilk aydan kötü kötüyü çeker lütfen bu olumsuz düşünceleri bırak ki güzel şeyler olsunYaaa allah analı babalı büyütsün. Ben hep anne olmayı cok istedim eş olmaktan cok anne olmayı istedim hayatımın her kısmında. Cok istediğim için bana o kadar uzak geliyor ki sanki hiç olmayacakmış gibi
Adetime 8 gün kaldı hiç bir belirtim yok en ufak ağrı girdiğinde kasıgıma dua ediyorumCanim neden bu kadar kötü düşünüyorsun ilk aydan kötü kötüyü çeker lütfen bu olumsuz düşünceleri bırak ki güzel şeyler olsun
İlk 3 ay bence zaman tanı kendine çünkü onun öncesinde korunduğumuz için vücudunda alışması gerekiyor bu duruma diye düşünüyorumAdetime 8 gün kaldı hiç bir belirtim yok en ufak ağrı girdiğinde kasıgıma dua ediyorum
Eşim benim kadar sabırlı değil yani cok cocuk isteme tarafı değil ben cok istiyorum bu ay zar zor ikna ettim onu önümüzdeki ay korunurİlk 3 ay bence zaman tanı kendine çünkü onun öncesinde korunduğumuz için vücudunda alışması gerekiyor bu duruma diye düşünüyorum
7 gün kala test yaptım negatif sanırım umudumu kaybettim yaCok dinliyoruz vucudumuzu benimde gündüz bişey yok aksam olunca kasıklarda ağrı baslıyo hafif ama
Aynı benim eşim o da olursa olur olmazsa olmaz daha kafasında daha erken 3 aydır deniyoruz ne olmuş falan diyorEşim benim kadar sabırlı değil yani cok cocuk isteme tarafı değil ben cok istiyorum bu ay zar zor ikna ettim onu önümüzdeki ay korunur
Teşekkür ederim canım Allah sana ve tüm isteyenlere versin inşAllahYaaa allah analı babalı büyütsün. Ben hep anne olmayı cok istedim eş olmaktan cok anne olmayı istedim hayatımın her kısmında. Cok istediğim için bana o kadar uzak geliyor ki sanki hiç olmayacakmış gibi
Canım ben daha bu hafta yeni yeni belirti yaşıyorum regline 8 gün kala tabiki belirti olmaması normalAdetime 8 gün kaldı hiç bir belirtim yok en ufak ağrı girdiğinde kasıgıma dua ediyorum
Ciddi misiniz ya Allahtan 3 gün tek k
Allahtan kısa surmus . Arastırın agrımadık yer bırakmıyo cok fenaCiddi misiniz ya Allahtan 3 gün tek kullandım
ullandım
Ya umut oldunuz bana biraz daha bekleyeceğimC
Canım ben daha bu hafta yeni yeni belirti yaşıyorum regline 8 gün kala tabiki belirti olmaması normal
Moralini bozma her şey güzel olucakYa umut oldunuz bana biraz daha bekleyeceğim
Gezerken okudum yine benEşim benim kadar sabırlı değil yani cok cocuk isteme tarafı değil ben cok istiyorum bu ay zar zor ikna ettim onu önümüzdeki ay korunur
Benımde bat 21 hiç tık yok valla ne akıntı ne ağrı sızıKızlar akıntınız var mi sizin bende hiç yok ya offf bu ay da olmadı bat 21 eylül gebe olsam belirti başlamaz miydi en azindan akinti olmaz mıydı
Yemin ederim benim eşim de aynısını dedi kdkfkdkdkd ben atsam tekte tutar diye dkfkdkddlGezerken okudum yine benAy ilk evlendigmz zamanlar esim de oyleydi hatta kac kere kavga ettik. Ben atsam tekte tutar diyordu dhfhfhjf smdi 11 aydir deniyoruz olmayinca o da saldi olmuyor zaten yapayim kafasinda. Olur zamani gelince kafasnda o da ay cocugumuz olsun artik derdinde degil erkekler oyle galiba genel anlamda. Cunku duygulari henuz gelmiyor bebek konusunda. Ama eminm ki hamile kaldigimi ogrense oturur aglar mutluluktan
Cok mutsuzum kızlarrr bende var akıntı aksamları ağrım da var hatta mide ekşimem de var ama psikolojik mii bilmiyorumKızlar akıntınız var mi sizin bende hiç yok ya offf bu ay da olmadı bat 21 eylül gebe olsam belirti başlamaz miydi en azindan akinti olmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?