Ama senin ki kırmızı canım büyük ihtimal doğrudur ben şimdi arkadaşımınkine tekrar baktım onun bu tuhaf renkleri senin doğrudur gecikme de varmış inşallah vardır güzel haberi i bekliyorumReglim gecikti yarın tekrarlayacagim testi, ama ben farklı markalarla bir sürü test yapıyordum hiç yalancı pozitif çıkarmadı bakalım nasip
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunAma senin ki kırmızı canım büyük ihtimal doğrudur ben şimdi arkadaşımınkine tekrar baktım onun bu tuhaf renkleri senin doğrudur gecikme de varmış inşallah vardır güzel haberi i bekliyorum
Hayırlı olsun şimdiden canım gruptan pozitif görmek mutlu etti beniYanlış tahmin yapmışım
Çok teşekkür ederim inşallah yakın zamanda başta sen olmak üzere isteyen herkese nasip olurHayırlı olsun şimdiden canım gruptan pozitif görmek mutlu etti benisaormak istediğim bi kaç şey var ovülasyon testi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin? Birde kürtajdan sonra reglinde bi değişiklik oldu mu kaç regl sonra gebe kaldın benim bu ikinci regl olacak korku oldu bende ne zaman tutar diye
Sabah ilişkisinin ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu arada iki hamileligimde sabah ilişkisi ile oldu. Bir de ilişki sonrası belimin altına yastık koyup kalkmadim uyudum direk öyle. Bilmiyorum maneviyatınız nasıl ama ekim ayında 4 gün gecikti reglim test yaptım negatif cikti eve geldim namaz kıldım allahim hamile değilsem artık hasta olayım nolur benim kalbimi yorma dedim 1 saat sonra hasta oldum . Reglim biter bitmez namazlarima devam ettim. Her namaz sonrası istemsiz ağlayarak dua ettim "hayırlısıyla ,en yakın zamanda, en sağlıklı şekilde ,kalbimi ve bedenimi yormadan, önce karnimi sonra kucağımı doldur. Rahmimde atan kalp nasip et verende sensin alan da sensin Rabbım nolur bana ver diye arkasında da meryem suresini okudumHayırlı olsun şimdiden canım gruptan pozitif görmek mutlu etti benisaormak istediğim bi kaç şey var ovülasyon testi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin? Birde kürtajdan sonra reglinde bi değişiklik oldu mu kaç regl sonra gebe kaldın benim bu ikinci regl olacak korku oldu bende ne zaman tutar diye
Canım yazdıkların için çok teşekkür ederim. Okuyan herkese bilgilendirme olmuş . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSabah ilişkisinin ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu arada iki hamileligimde sabah ilişkisi ile oldu. Bir de ilişki sonrası belimin altına yastık koyup kalkmadim uyudum direk öyle. Bilmiyorum maneviyatınız nasıl ama ekim ayında 4 gün gecikti reglim test yaptım negatif cikti eve geldim namaz kıldım allahim hamile değilsem artık hasta olayım nolur benim kalbimi yorma dedim 1 saat sonra hasta oldum . Reglim biter bitmez namazlarima devam ettim. Her namaz sonrası istemsiz ağlayarak dua ettim "hayırlısıyla ,en yakın zamanda, en sağlıklı şekilde ,kalbimi ve bedenimi yormadan, önce karnimi sonra kucağımı doldur. Rahmimde atan kalp nasip et verende sensin alan da sensin Rabbım nolur bana ver diye arkasında da meryem suresini okudumbugün çift çizgiyi görür görmez önce Allahima teşekkür ettim
Saçmalama bu bildiğin pozitifffff yasasinnnKızlar yorumlayabilir misiniz chatgbtye sordum negatif dedi Eki Görüntüle 3678986
Hayırlı olsunnKızlar yorumlayabilir misiniz chatgbtye sordum negatif dedi Eki Görüntüle 3678986
Sizden aldığım destekle kan vermeye gidiyorumHayırlı olsunnDöngünün kaçıncı günüü baya net çünkü
Gerçekten mi yaaa umudum kırılmıştıHayırlı olsunnDöngünün kaçıncı günüü baya net çünkü
Benim de böyle çıkmıştı 4 haftalık hamileyim aynı günlerimizSizden aldığım destekle kan vermeye gidiyorum2.gün gecikmesi
Ay inşallah güzel haberlerle geri gel sağlık ocağında mı acilde mi vereceksin? Sağlık ocağında yarına kadar anca çıkıyor herhalde sonuç, acilde diş çekimim var ama gebelikten şüpheleniyorum gibi bir bahaneyle kan testi beta hCG olabilirsin daha çabuk çıkıyorSizden aldığım destekle kan vermeye gidiyorum2.gün gecikmesi
Yaaa ne de güzel şeyler söylüyorsunuz inşallah öyledirBenim de böyle çıkmıştı 4 haftalık hamileyim aynı günlerimiz
acilde gelmiştim ama almak istememişti personel, dediğiniz şekilde söyleyip verdim şimdiAy inşallah güzel haberlerle geri gel sağlık ocağında mı acilde mi vereceksin? Sağlık ocağında yarına kadar anca çıkıyor herhalde sonuç, acilde diş çekimim var ama gebelikten şüpheleniyorum gibi bir bahaneyle kan testi beta hCG olabilirsin daha çabuk çıkıyor
Rica ederim güzel haberler alın inşallahacilde gelmiştim ama almak istememişti personel, dediğiniz şekilde söyleyip verdim şimdiçok teşekkür ederim
Yaaa ne de güzel şeyler söylüyorsunuz inşallah öyledirhayırlı olsun sizin de
sonucum çıktı betam 280Rica ederim güzel haberler alın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahsonucum çıktı betam 280hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah
çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?