Amin insallahBende yarın başlıycam 8i benim muhtemelen yumurtlama bakalım Allahım isteyem herkese nasip etsin
İnşallahBat 21 Kasım ovulasyon testı 31 ekimden beri yukseldı bugun pik yaptı 1-2-4 kasım degerlendırdık allah ısteyen herkese versın ınsallah guzel haberler paylasalım burda
İnşallahBenimde bat 21 ama yumurtlama 7 falan olur gibi
Bat 18 yerimi alayımSelam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Benim de bat 18 Kasım (31 Ekim 1-3 Kasım değerlendirdik ) hadi hayırlısıİnşallahBenimde bat 21 ama yumurtlama 7 falan olur gibi
Allah gonlunuze gore versın kucagınızı doldursun guzel haberlerınıze bırlıkte sevınelım ınsallahMerhaba . Benım bat da 19 Kasım . Şu aralar yumurtlama donemım ama tam gününü bılmıyorum çok stres olduğum ıcın ovulasyon testını bıraktım .doktor kontrolunde Klomen kullandım. Adetın 10. Gununden 16. Gününe kadar degerlendır dedı . Bende yoruldum artık . Her seferinde bır sonrakı aydan beklıyorum . Marttan beri denıyoruz . Insallah olur bır an önce
Allah gonlunuze gore versın kucagınızı doldursun guzel haberlerınıze bırlıkte sevınelım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?