• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Bende hiç bi belirti yok . Hep regl öncesi göğüs ağrım olurdu o bile yok:( daha erken ama tutmadı mı diye geliyor aklıma
E regl belirtilerinin olmaması da bir belirti bence benim bugün regl öncesi sınırlı halım başladı bende o yüzden olmadı diye düşünmeye başladım 😀

E regl belirtilerinin olmaması da bir belirti bence benim bugün regl öncesi sınırlı halım başladı bende o yüzden olmadı diye düşünmeye başladım 😀
Bende sinirli ve gerginim:) regl belirtisi göğüs ağrım olurdu ama o düşük yaşadığım gebeliktede oldu dpo 6 hatta kesin regl olurum demiştim bu defa oda yok

Kızlar selam benim de beklenen bat 19 Kasım 4 gün kaldı ama yumurtlama erken oldu tüm belirtiler var 10/11/13 test silik çizgi çıktı yarın kan versem mi diye düşünüyorum var mı aranızda güzel haberler alan

Bende sinirli ve gerginim:) regl belirtisi göğüs ağrım olurdu ama o düşük yaşadığım gebeliktede oldu dpo 6 hatta kesin regl olurum demiştim bu defa oda yok
Ben diğer gebeliklerimi hatirlamiyorim 8 yaşında bir oğlum var 2 kürtajın var boş gebelik senin diğerlerinde sinir halı olmuş muydu yine

Ben diğer gebeliklerimi hatirlamiyorim 8 yaşında bir oğlum var 2 kürtajın var boş gebelik senin diğerlerinde sinir halı olmuş muydu yine
Benim başka gebeliğim olmadı bi agustos ayında tuttu kalbi durdu 7 haftalık kürtaj oldum ekimde ilk adeti oldum bu ilk döngüm

Kızlar selam benim de beklenen bat 19 Kasım 4 gün kaldı ama yumurtlama erken oldu tüm belirtiler var 10/11/13 test silik çizgi çıktı yarın kan versem mi diye düşünüyorum var mı aranızda güzel haberler alan
Silk pozitif gördüysen kan ver bence canım şimdiden hayırlı olsun

Benim başka gebeliğim olmadı bi agustos ayında tuttu kalbi durdu 7 haftalık kürtaj oldum ekimde ilk adeti oldum bu ilk döngüm
Anladım canım geçmiş olsun en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben hep önce olmayanlara sonra kendime diye dua ediyorum

Benim de bat Aralık 1-3 yumurtalara 15-17 en verimli dönem umarım güzel sonuçlar olur

Benim bat 22 Kasım dpo 7 çok heyecanlıyım ve sabırsızım insallah bebişimiz tutmuştur ve bizimledir. Hiç hamile kalmadım 1 senelik evliyim o duyguyu hiç bilmiyorum
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın 🥺🙏🏻

Back
X