Kız daha HCG yeni yükselmeye başlayacak tabi ki erken inşallah güzel sonuçları hep beraber alırızKizlar benimde bat 25 ağustos 11 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik sonrasında birkaç gün karın ağrısı oldu şimdide belim ağriyo her regl öncesi olan belirtiler yani bugün de ilk idrarla test yaptim negatif çıktı sizce pozitife döner mi aslında testi çok erken yaptim yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti sadece ama regl belirtilerim var karın ağrısı vs. Akinti yok . Geçen ay kimyasal yaşadım kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor diye duydum inşallah bende de öyle olur beklemedeyim
Evet evet bak orada hayalet çizgi var sana daha net tabi kiSjsjsjjsjsjsj kız sus sjsjsjsj elim ayağım titriyo şuan en son resim attıım gördün mü
Olmasa üst üste çıkmazdı gülüm gel bak sen hamişşsiiinnnnSjsjsjjsjsjsj kız sus sjsjsjsj elim ayağım titriyo şuan en son resim attıım gördün mü
Bak böyle daha net görüyorumEvet evet bak orada hayalet çizgi var sana daha net tabi ki
Evet cok erken biliyorum ama dayanamadımKız daha HCG yeni yükselmeye başlayacak tabi ki erken inşallah güzel sonuçları hep beraber alırız
Sizin adet tarihi ne zaman beklenenEvet cok erken biliyorum ama dayanamadımbirkaç gün bekleyip tekrar yapicam Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
Bi de ilkini 19:47 de yaptım bunu 23:17 de. Olmasa bu kadar kısa süre de çıkmazdı değil mi.Bak böyle daha net görüyorum
Ayy o dayanamama konusu bende de var dpo3 olmasa bende yaparımEvet cok erken biliyorum ama dayanamadımbirkaç gün bekleyip tekrar yapicam Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
Kesinlikle eveeettt bir de üst üste pozitif imkanı yok çook güzel yaa Allah'ım iki çizgiBi de ilkini 19:47 de yaptım bunu 23:17 de. Olmasa bu kadar kısa süre de çıkmazdı değil mi.
Çok heyecanlıyım sabah tekrarlayacağım inşallahKesinlikle eveeettt bir de üst üste pozitif imkanı yok çook güzel yaa Allah'ım iki çizgi
Ayy canim hadi insallah hamilesindir yaÇok heyecanlıyım sabah tekrarlayacağım inşallahregle 1-2 gün kaldı artık. Regl öncesi olduğu için böyle olabilir mi?
İnşallaaahhhAyy canim hadi insallah hamilesindir yasabah daha net cikar bence
Bendeeee31 Ağustos 1 Eylül bekliyorum bende
Evet evet büyük ihtimalle ki adenim diye kullanıcıyı biliyorsun battan bir gün sonra çift çizgi gördü bunların hepsi çok güzel örnekÇok heyecanlıyım sabah tekrarlayacağım inşallahregle 1-2 gün kaldı artık. Regl öncesi olduğu için böyle olabilir mi?
28 29 da benim tarihler çok yakın kızlar inşallah hepimiz umut ettiklerimizi elimizde buluruzBendeeee
Sabah bize yazın güzel sonuçlarınızıİnşallaaahhhçok zor geçecek bu gece
Mutlaka yazacağımSabah bize yazın güzel sonuçlarınızı
Offf çok heyecanlıııııEvet evet büyük ihtimalle ki adenim diye kullanıcıyı biliyorsun battan bir gün sonra çift çizgi gördü bunların hepsi çok güzel örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?