- 8 Nisan 2024
- 763
- 193
- 23
- 32
Yaaa canım inşallah çift çizgiyi görürsün buraya müjdeyi verirsininsallah bakalim az kaldi 22 agustosu bekliyorummm
Var gibi duruyor gününüz geçtimiKızlar bi bakar mısnız
2-3 gün var reglimeVar gibi duruyor gününüz geçtimi
İnşallahyaa Allah bağışlasın öp yerime bir suruuuinsallah hayirlisiyla ikinciyi kucaginiza alirsiniz
Siz sürekli test yapan kişisiniz kesinlikle siz daha iyi bilirsiniz ama var benceeKızlar bi bakar mısnız
Evet ben oyumSiz sürekli test yapan kişisiniz kesinlikle siz daha iyi bilirsiniz ama var bencee
Ayy inşallah dönmez ben diğer postun uğurlu geldiğine inanıyorum farkındaysanız orasının pozitif oranı çok yüksekEvet ben oyumyemin et ağlıyorum vallahi şuan allahım ya regle 2-3 gün kaldı sence negatife döner mi awox marka test
Ahhh inşallah allahım nolur duy sesimiziAyy inşallah dönmez ben diğer postun uğurlu geldiğine inanıyorum farkındaysanız orasının pozitif oranı çok yüksek
Dün gece aklıma geldiniz o postu ben açınca ara sıra msj okumaya giriyordum ve dün gece acaba yabancı yerde yaşayan ne yaptı ki diye düşünmüştümAhhh inşallah allahım nolur duy sesimizi
Ne zaman tekrarlayacaksınız pekiAhhh inşallah allahım nolur duy sesimizi
Ya suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjsNe zaman tekrarlayacaksınız peki
Ayyy kesinlikleeee vaaarrr artık o kadar hakim oldum ki o fotodaki çizgileri görebiliyoruuummmYa suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjs
Ayyy kesinlikleeee vaaarrr artık o kadar hakim oldum ki o fotodaki çizgileri görebiliyorYa suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjs
Alışkınsınız Bir daha yapın benceeeee ki eminim artık çift çizgiler görmeye başlayacaksınızYa suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjs
ay sanki coookk hafif bir silik cizgi goruyorumm ama fotograf kalitesi dusuyor sen dajaKızlar lütfen bana bi bakıııınnregle 2-3 gün kaldı awox marka test yaptım
canimmmmm yani eger yanlis gormediysem egerr var gibi duruyor yarin bekle diger gun tekrarla testii hcg 2 gunde bir 2 katina cikiyor daha net sonuc alirsinnAşkım ben görğyorum ama zihnim bana oyun oynuyor diyorum o kadar uzun zamandır yapıyorum ki bu testleri
doktorlar hiçbir tavsiye vermiyor. en azından bir ilacı olsa al iç dese alıp içeceğim ama yok. anca hepsi bi öğrenmiş folik asit iç diyor. yahu çocuk olmadıktan sonra ömür boyu folik asit içsem ne olur? siz hamile kaldınız mı peki?Pco görüntüsü olup hormonların düzenli olması da gebeliği geciktiriyor kendimden biliyorum maalesef :/
insallah yaa umarimm hepimiz o mujdeyi veririzYaaa canım inşallah çift çizgiyi görürsün buraya müjdeyi verirsin
Kız burdan sonra görmeye cesretim yok işte shshshshAyyy kesinlikleeee vaaarrr artık o kadar hakim oldum ki o fotodaki çizgileri görebiliyor
Alışkınsınız Bir daha yapın benceeeee ki eminim artık çift çizgiler görmeye başlayacaksınız
Henüz kalmadım ama dr mfk nın ovictor takviyesine başladım ondan umutluyum biraz bakalımdoktorlar hiçbir tavsiye vermiyor. en azından bir ilacı olsa al iç dese alıp içeceğim ama yok. anca hepsi bi öğrenmiş folik asit iç. yahu çocuk olmadıktan sonra ömür boyu folik asit içsem ne olur? siz hamile kaldınız mı peki?
onu ben de duymuştum yeni mi kullanmaya başladınız?Henüz kalmadım ama dr mfk nın ovictor takviyesine başladım ondan umutluyum biraz bakalım
ayy evet ya bide folik asit var şubattan beri folik asit kullaniyorum bu ay biraktim kullanmadim ara verdim daha dogrusu bu ay kullanmayacağımdoktorlar hiçbir tavsiye vermiyor. en azından bir ilacı olsa al iç dese alıp içeceğim ama yok. anca hepsi bi öğrenmiş folik asit iç diyor. yahu çocuk olmadıktan sonra ömür boyu folik asit içsem ne olur? siz hamile kaldınız mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?