Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Ne zaman tekrarlayacaksınız peki
Ya suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjs

Eklentiler

• IMG_8270.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8269.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8268.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
Ya suan sıkışığım ama bu resimden sonra negatifi görmek istemiyorum. Bak bınlar az önceki test gelip gidip bakıyorum işte daha mı net sjsjsjsjs
Ayyy kesinlikleeee vaaarrr artık o kadar hakim oldum ki o fotodaki çizgileri görebiliyor
Alışkınsınız Bir daha yapın benceeeee ki eminim artık çift çizgiler görmeye başlayacaksınız

Kızlar lütfen bana bi bakıııınn regle 2-3 gün kaldı awox marka test yaptım
ay sanki coookk hafif bir silik cizgi goruyorumm ama fotograf kalitesi dusuyor sen daja
Aşkım ben görğyorum ama zihnim bana oyun oynuyor diyorum o kadar uzun zamandır yapıyorum ki bu testleri
canimmmmm yani eger yanlis gormediysem egerr var gibi duruyor yarin bekle diger gun tekrarla testii hcg 2 gunde bir 2 katina cikiyor daha net sonuc alirsinn

Pco görüntüsü olup hormonların düzenli olması da gebeliği geciktiriyor kendimden biliyorum maalesef :/
doktorlar hiçbir tavsiye vermiyor. en azından bir ilacı olsa al iç dese alıp içeceğim ama yok. anca hepsi bi öğrenmiş folik asit iç diyor. yahu çocuk olmadıktan sonra ömür boyu folik asit içsem ne olur? siz hamile kaldınız mı peki?

Henüz kalmadım ama dr mfk nın ovictor takviyesine başladım ondan umutluyum biraz bakalım

ayy evet ya bide folik asit var şubattan beri folik asit kullaniyorum bu ay biraktim kullanmadim ara verdim daha dogrusu bu ay kullanmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…