- 20 Şubat 2025
- 155
- 65
- 13
- 27
Ben bu markanın bu testiyle çift çizgiyi gördüm 6 aylık hamileyim :) adetten bir gün önce yapıp öğrenmiştim ana baya erken döllenme olmustu benimKızlar eşim awox bulamamış predictor early bulmuş yanılma payı var mı biliyomusunuz?
Ayyy maşallahBen bu markanın bu testiyle çift çizgiyi gördüm 6 aylık hamileyim :) adetten bir gün önce yapıp öğrenmiştim ana baya erken döllenme olmustu benim
İnşallah en doğru zamandaAyyy maşallahdarısı başıma inşallah
Pro nun varda predictorun yok yaaaKızlar eşim awox bulamamış predictor early bulmuş yanılma payı var mı biliyomusunuz?
Ayy bu dahaaa neeetttPredictor early
Ayy bu awox tannn dahaaa iyyyiiii bir marka hayırlı olsun gözün aydıın şimdidennnPredictor early
Ay aminnnnn inşallahhhhh28 29 da benim tarihler çok yakın kızlar inşallah hepimiz umut ettiklerimizi elimizde buluruz
24-27 arasi olmam gerekiyo bazen birkac gün erken ya da geç olabiliyo 25 inde olurum belki tam bilemiyorumSizin adet tarihi ne zaman beklenen
Canım tekrarladın mı testi. Attığın fotoda bende gördüm çizgiyi2-3 gün var reglime
Canın İbrahim saraçoğlunun incir kürü var erkek içinde keçiboynuzu kürü. Ben ona başlıycam bide bitkisel en azından. Dediğin gibi doktor bişey demiyor ben 1 yıllık evliyim beni aşılamaya yönlendirdi çatlatma iğnesiyle falan uğraşmayalım dedi ama ben istemiyorum aşılama falan daha çok erken öyle şeyler için bişeyimizde yok yani. Kolayına geleni yapıyor doktorlar dadoktorlar hiçbir tavsiye vermiyor. en azından bir ilacı olsa al iç dese alıp içeceğim ama yok. anca hepsi bi öğrenmiş folik asit iç diyor. yahu çocuk olmadıktan sonra ömür boyu folik asit içsem ne olur? siz hamile kaldınız mı peki?
Vardır büyük ihtimalle ama tam adet günü tekrarlayin derim testi daha netleşir hayırlı olsun2-3 gün var reglime
İnşallahinsallah yaa umarimm hepimiz o mujdeyi veririz
Sabah 7:34 de yaptımCanım tekrarladın mı testi. Attığın fotoda bende gördüm çizgiyi
İnşallahVardır büyük ihtimalle ama tam adet günü tekrarlayin derim testi daha netleşir hayırlı olsun
Offf allahım hamdolsunBunda da çıkmış valla
Çok şükür kuzummOfff allahım hamdolsuninşallah reglim de gecikir salı yada çarşamba olmalıyım. Olmazsam perşembe kan vereceğim allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?