- 30 Ocak 2016
- 571
- 124
- 103
- 30
Allh razı olsun canım benimÇok şükür kuzummolmazsın olmazsın ben bile duygulandım ya Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah
Amin inşallah bebeğimAllh razı olsun canım benimhayırlı pozitifler görelim inşallah
Maşallah tebrik ederim18 eylül evlilik yıldönümümüzrabbim izin verirse o güne kadar söylemek istemiyorum eşime
Pozitifİlk idrarla yaptım. Bat 21. Testime bakabilir misiniz?
Canın İbrahim saraçoğlunun incir kürü var erkek içinde keçiboynuzu kürü. Ben ona başlıycam bide bitkisel en azından. Dediğin gibi doktor bişey demiyor ben 1 yıllık evliyim beni aşılamaya yönlendirdi çatlatma iğnesiyle falan uğraşmayalım dedi ama ben istemiyorum aşılama falan daha çok erken öyle şeyler için bişeyimizde yok yani. Kolayına geleni yapıyor doktorlar da
Ağlamaklı oldum. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi sonuç olur. Yarına doktor randevusu aldım.Pozitifmaşallahh
İnşallahh gzüel haberlerinizi bekliyoruzAğlamaklı oldum. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bi sonuç olur. Yarına doktor randevusu aldım.
Ay gerçekten mi niye öyle oldu ki korktum bak bende şuanGeçen ay denedim incir kürünü, reglin ilk veya ikinci günü başlamıştım. O ay çook yoğun olmuştu kanamam. Pso var bende, reglim çok düzensiz hatta aylarca olmadığı da olmuştu, kanamalarım çok az ve kısa sürerdi. Ped dayanmamıştı geçen ay resmen :)
Ay dayanabilecek misin18 eylül evlilik yıldönümümüzrabbim izin verirse o güne kadar söylemek istemiyorum eşime
Çok nettt çıkmışİlk idrarla yaptım. Bat 21. Testime bakabilir misiniz?
aşkım 7 aydır deniyoruz ne silik çizgiler gördü bu gözler bi bilsenizMaşallah tebrik ederimne zamandır deniyordunuz?
Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah canim hayirli olsun darisi basimizaaşkım 7 aydır deniyoruz ne silik çizgiler gördü bu gözler bi bilsenizbirde bende genetik bozukluk var. Gelişim sırasında kalbi durabiliyır bebeğin. Kz kardeşimde de öyle oldu. Dilerim yaşamam. Kimse yaşamasn. bundanda çok korkuyorum. Bi hayırlısıyla reglim geçsin kanımı vereyim o ara bi 10 gün falan geçer herhalde sonrasına bakacağız
Artık bu yoldan dönülmezOfff allahım hamdolsuninşallah reglim de gecikir salı yada çarşamba olmalıyım. Olmazsam perşembe kan vereceğim allahın izniyle
Nasıl dayanacaksın kız o zamana kadar18 eylül evlilik yıldönümümüzrabbim izin verirse o güne kadar söylemek istemiyorum eşime
Amiinn inşallahRabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah canim hayirli olsun darisi basimiza
Ağızın dualı olsun güzel kızım inşallah kanda da çıkarArtık bu yoldan dönülmezkesinlikle kan da çıkar zaten. Çook güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?