Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

ayy evet ya bide folik asit var şubattan beri folik asit kullaniyorum bu ay biraktim kullanmadim ara verdim daha dogrusu bu ay kullanmayacağım
evet bazen ben de salıyorum. ne demir ne kalsiyum hiçbir şeye bakmıyorlar. ben ağzımla söylüyorum, vitamin takviyesi yapmama gerek var mı diyorum hayır sadece folik asit iç diyorlar. demirim eksik magnezyum kalsiyum sınırda. benim bildiğim önce onlar hamilelik için istenilen seviyeye getirilir. ondan sonra doğum oranları neden düştü. acaba neden düştü…

Kizlar benimde bat 25 ağustos 11 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik sonrasında birkaç gün karın ağrısı oldu şimdide belim ağriyo her regl öncesi olan belirtiler yani bugün de ilk idrarla test yaptim negatif çıktı sizce pozitife döner mi aslında testi çok erken yaptim yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti sadece ama regl belirtilerim var karın ağrısı vs. Akinti yok . Geçen ay kimyasal yaşadım kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor diye duydum inşallah bende de öyle olur beklemedeyim

Bence dayanması zor ama sabah bekletilmiş idrarla yapsan daha net olacak dayanamaz yine sabah beşte yaparsınız ama olsun
Sjsjsjjsjsjsj kız sus sjsjsjsj elim ayağım titriyo şuan en son resim attıım gördün mü

Eklentiler

• FCF20186-9CC5-4566-BEC2-DC16BABE056B.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
evet cogu doktor once vitamin degerlerini normal duzeye getiriyor varsa kansizligi da tedavi ediyor daha sonra gebelik icin var mi baska sıkıntı diye bakiyor ben zaten bir yildir magnezyum kullaniyorum folik asitte subattan beri kullaniyorum ama ikisine de bu ay ara verdim korunmayi biraktigimdan beri de herhangi bir ilac kullanmadim agri kesici dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…