Ben sizi cesaretli olarak tanıdım bence asıl cesaret bundan sonrasındaKız burdan sonra görmeye cesretim yok işte shshshsh
Yaptım aşkımBen sizi cesaretli olarak tanıdım bence asıl cesaret bundan sonrasındainşallah beta sonuçlarınınız da istediğiniz gibi gelir Allah'ım önce size sonra da bize nasip etsin inşallah
SonuuuuççYaptım aşkım
BekliyorumSonuuuuçç
İnşallah yükselmiştir en son ne zaman verdiniz kanıSalı günü de ben doktora gideceğim beta 252 Ydi ilk testimde umarım artmıştır baya
evet bazen ben de salıyorum. ne demir ne kalsiyum hiçbir şeye bakmıyorlar. ben ağzımla söylüyorum, vitamin takviyesi yapmama gerek var mı diyorum hayır sadece folik asit iç diyorlar. demirim eksik magnezyum kalsiyum sınırda. benim bildiğim önce onlar hamilelik için istenilen seviyeye getirilir. ondan sonra doğum oranları neden düştü. acaba neden düştü…ayy evet ya bide folik asit var şubattan beri folik asit kullaniyorum bu ay biraktim kullanmadim ara verdim daha dogrusu bu ay kullanmayacağım
Bekliyoruz kızBekliyorum
Cuma günü vermiştim reglm 5 gün geçmişti ozamanİnşallah yükselmiştir en son ne zaman verdiniz kanı
O zaman çok güzel bir artış olacak Allah'ın izniyle 800 falan olur inşallahCuma günü vermiştim reglm 5 gün geçmişti ozaman
Umarım olur sabırsızlanıyorum bendeO zaman çok güzel bir artış olacak Allah'ın izniyle 800 falan olur inşallah
Mayıs haziran ayında eş paketini kullandık temmuzda ara verdim bu ay ovictora başladım. İnşallah bu ay sonuç alırızonu ben de duymuştum yeni mi kullanmaya başladınız?
ŞimdiBekliyoruz kız
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınızUmarım olur sabırsızlanıyorum bende
Çizgi var mı ben mi görmek istiyorum yaa
Bende onu soruyorum shshshshÇizgi var mı ben mi görmek istiyorum yaa
Bence dayanması zor ama sabah bekletilmiş idrarla yapsan daha net olacakBende onu soruyorum shshshsh
Sjsjsjjsjsjsj kız sus sjsjsjsj elim ayağım titriyo şuan en son resim attıım gördün müBence dayanması zor ama sabah bekletilmiş idrarla yapsan daha net olacakdayanamaz yine sabah beşte yaparsınız ama olsun
evet cogu doktor once vitamin degerlerini normal duzeye getiriyor varsa kansizligi da tedavi ediyor daha sonra gebelik icin var mi baska sıkıntı diye bakiyor ben zaten bir yildir magnezyum kullaniyorum folik asitte subattan beri kullaniyorum ama ikisine de bu ay ara verdim korunmayi biraktigimdan beri de herhangi bir ilac kullanmadim agri kesici dahilevet bazen ben de salıyorum. ne demir ne kalsiyum hiçbir şeye bakmıyorlar. ben ağzımla söylüyorum, vitamin takviyesi yapmama gerek var mı diyorum hayır sadece folik asit iç diyorlar. demirim eksik magnezyum kalsiyum sınırda. benim bildiğim önce onlar hamilelik için istenilen seviyeye getirilir. ondan sonra doğum oranları neden düştü. acaba neden düştü…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?