Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Yok yok, korkmayın. Ben olumlu olarak değerlendirmiştim durumu :) Yumurta ideal boyutuna ulaştığı için yoğun kanama oldu diye düsünmüstüm. Sonraki ay yoğunluktan dolayı tekrarlayamamıştım. Yaklaşık bir hafta boyunca icmistim. Ayni ay hayit otu kapsülleri de kullanmistim.

Çok nettt çıkmış
Yalancı pozitif degildir umarım. Bakalım yarin doktor ne dicek :) Bu ay ilk defa bu kadar belirgin belirtiler yaşadım.

Kizlar benimkinede bakin bi cizgi uzmani arkadaslar ben goremedim ama gene bi umut bat 23 5 gun kaset test yaptim
Eki Görüntüle 3631454

Henüz çok erken olabilir. Ben dün yaptığımda tamamen bembeyazdı, bu sabah ise hafif silik çizgileri görebildim (reglime 3 gün var). Reglinize yakın tekrar deneyin. İnşallah güzel haberleri alırız.

Henüz çok erken olabilir. Ben dün yaptığımda tamamen bembeyazdı, bu sabah ise hafif silik çizgileri görebildim (reglime 3 gün var). Reglinize yakın tekrar deneyin. İnşallah güzel haberleri alırız.
Belirtin nelerdi canım. Benim dinlediğim hikayeler hep kasığa giren batma yerleşme kanaması ve yoğun akıntı sende bunlar oldu mu

Belirtin nelerdi canım. Benim dinlediğim hikayeler hep kasığa giren batma yerleşme kanaması ve yoğun akıntı sende bunlar oldu mu
Benim belim cok agriyor ve üsüyorum su 35 derece sıcakta onun harici belirtim yok agrim yok valla dun kahverengi akinti geldi adete 5 6 gun var daha baska bisey yok bende

Benim belim cok agriyor ve üsüyorum su 35 derece sıcakta onun harici belirtim yok agrim yok valla dun kahverengi akinti geldi adete 5 6 gun var daha baska bisey yok bende

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bir hafta öncesinde görülebiliyormus.

Tsk ederim birde erken gebelik aliyim olmadi onla deneyim yalanci pozitif cok cikarttigi icin almamaistim daha once basima geldi cunku

Normal testin regl günü ve sonrasında yapılması öneriliyor. Siz mutlaka erken gebelik testi alın. :)

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bir hafta öncesinde görülebiliyormus.

Normal testin regl günü ve sonrasında yapılması öneriliyor. Siz mutlaka erken gebelik testi alın. :)
Hic bilmiyorum valla kendimide ümitlendirmeyim diye hic oyle dusunmedim gecen aylarda erken gebelik aldim pozitif gordum ama yalanci olunca cok uzulmustum bu sefer almadim ama yorumlarda marka gordum ondan varsa eczanede alip yapiyim bi produktorle laboquikdi galiba nimo bide

daha cok erken canim minik belirtiler verebilir ama ayirt etmek imkansizdir hic yasamadim dedigin seyi yasiyorsun çünkü onyuzden regle 2 3 gun kalana kadar sabredin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…