- 30 Ocak 2016
- 571
- 124
- 103
- 30
Bana da çok belli olmaz doğru diyosunNasıl dayanacaksın kız o zamana kadarsürprizi erkene al bari
Yok yok, korkmayın. Ben olumlu olarak değerlendirmiştim durumu :) Yumurta ideal boyutuna ulaştığı için yoğun kanama oldu diye düsünmüstüm. Sonraki ay yoğunluktan dolayı tekrarlayamamıştım. Yaklaşık bir hafta boyunca icmistim. Ayni ay hayit otu kapsülleri de kullanmistim.Ay gerçekten mi niye öyle oldu ki korktum bak bende şuan
Yalancı pozitif degildir umarım. Bakalım yarin doktor ne dicek :) Bu ay ilk defa bu kadar belirgin belirtiler yaşadım.Çok nettt çıkmış
Kizlar benimkinede bakin bi cizgi uzmani arkadaslar ben goremedim ama gene bi umut bat 23 5 gun kaset test yaptim
Eki Görüntüle 3631454
canimmm daha net gorunuyor sankiiiPredictor early
Belirtin nelerdi canım. Benim dinlediğim hikayeler hep kasığa giren batma yerleşme kanaması ve yoğun akıntı sende bunlar oldu muHenüz çok erken olabilir. Ben dün yaptığımda tamamen bembeyazdı, bu sabah ise hafif silik çizgileri görebildim (reglime 3 gün var). Reglinize yakın tekrar deneyin. İnşallah güzel haberleri alırız.
ayy var gibi görünüyorr canimmm hayirli olsunnİlk idrarla yaptım. Bat 21. Testime bakabilir misiniz?
TSk ederim bende goremedim cunku de emin oluyum dedimHenüz çok erken olabilir. Ben dün yaptığımda tamamen bembeyazdı, bu sabah ise hafif silik çizgileri görebildim (reglime 3 gün var). Reglinize yakın tekrar deneyin. İnşallah güzel haberleri alırız.
ben goremedim canimm bir batı bekle istersen daha erkenKizlar benimkinede bakin bi cizgi uzmani arkadaslar ben goremedim ama gene bi umut bat 23 5 gun kaset test yaptim
Eki Görüntüle 3631454
Benim belim cok agriyor ve üsüyorum su 35 derece sıcaktaBelirtin nelerdi canım. Benim dinlediğim hikayeler hep kasığa giren batma yerleşme kanaması ve yoğun akıntı sende bunlar oldu mu
Tsk ederim birde erken gebelik aliyim olmadiben goremedim canimm bir batı bekle istersen daha erken
Benim belim cok agriyor ve üsüyorum su 35 derece sıcaktaonun harici belirtim yok agrim yok valla dun kahverengi akinti geldi adete 5 6 gun var daha baska bisey yok bende
Tsk ederim birde erken gebelik aliyim olmadionla deneyim yalanci pozitif cok cikarttigi icin almamaistim daha once basima geldi cunku
ve yalanci pozitif cikartiyor ama daha erken 2 3 gun daha beklemeni oneririmTsk ederim birde erken gebelik aliyim olmadionla deneyim yalanci pozitif cok cikarttigi icin almamaistim daha once basima geldi cunku
Evet kesinlikle hamilesin gözün aydın canım benimSabah 7:34 de yaptım
Hic bilmiyorum valla kendimide ümitlendirmeyim diye hic oyle dusunmedim gecen aylarda erken gebelik aldim pozitif gordum ama yalanci olunca cok uzulmustumYerleşme kanaması olabilir mi acaba? Bir hafta öncesinde görülebiliyormus.
Normal testin regl günü ve sonrasında yapılması öneriliyor. Siz mutlaka erken gebelik testi alın. :)
Belirtilerin varmı canımreglim geçsin bi bakalım
Ayyy allahım hamd olsun çok mutluyumEvet kesinlikle hamilesin gözün aydın canım benim
Ayyyy çok heyecanlanıyorum yaaayy var gibi görünüyorr canimmm hayirli olsunn
İnşallah canım benim rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin inşallah güzel haberlerle gelirsin net şekildeAyyy allahım hamd olsun çok mutluyuminşallah kanda da çıkar
daha cok erken canim minik belirtiler verebilir ama ayirt etmek imkansizdir hic yasamadim dedigin seyi yasiyorsun çünkü onyuzden regle 2 3 gun kalana kadar sabredin derim benKizlar benimde bat 25 ağustos 11 ağustosta yumurtlama oldu değerlendirdik sonrasında birkaç gün karın ağrısı oldu şimdide belim ağriyo her regl öncesi olan belirtiler yani bugün de ilk idrarla test yaptim negatif çıktı sizce pozitife döner mi aslında testi çok erken yaptim yumurtlamanin üstünden 6 gün geçti sadece ama regl belirtilerim var karın ağrısı vs. Akinti yok . Geçen ay kimyasal yaşadım kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor diye duydum inşallah bende de öyle olur beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?