Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Goguslerinde varmı bı degisiklik ağrı sızlama gibi mesela
Aşkım regl olacağım zaman ki gibi evet ağırlık ve sızlama var ama benim reglime de 1-2 gün kaldı. 1 hatta o yüzden anlayamıyorum. Neler oluyor vücudumda. Mesela ben reglden 1 gün çnce ya da regl olmadan 1-2 saat öncesinden başlardı karnım ağrıma anlardım. Ve regl olurdum. Geçen hafta da böyle şeyler yaşadım. Bu son 4-5 gündür yoktu mesela. Normalde yarın regl olacağım.

yaaa o kadar sevindimki anlatamamm sanki ben gormusum gibi o cizgiyi saglikla kucagina alirsin inşallahhhhhhh canim benim belirtilerin neydi peki
Allah razı olsun çiçeğim sende tez zamanda göresin ben yumurtalamadan itibaren hergün test yaptım. Bi belirtiyse tabi bunlar yumurtlama dönemimde kasık bel sancısı çoktu bende. Akıntı olayını hiç anlayamadım zaten. Baş ağrısı oluyordu göğüslerimin çok fazla şiştiğini farketmiştim. (Gebelikte göğüste damarlar belirginleşirmiş çoğu kişi bununla anladı) ben henüz bakmadım. Süreki idrara çıkma olayım var benim aslında bu genel rutinim ama işte sonra geçti her şey. Tabi bu zaman zarfında test yapıyorum hep deli gibi dün gece işte bi bakayım dedim regle az kalınca bi baktım anlamadım önce sonra iyice kontrol ettim dikkatli baktım dedim herhalde artık sıyırdın ve çizgi görüyosun kızlara sor çabuk size sordum zaten çok şükür rabbime sıyırmamışım

Belirtin nelerdi canım. Benim dinlediğim hikayeler hep kasığa giren batma yerleşme kanaması ve yoğun akıntı sende bunlar oldu mu

Bende yumurtlama döneminden bu yana kasıklarda sızı ve hafif bir ağrı devam ediyor. Memelerim bir beden büyüdü ve çok hassaslaştı. Son üç gündür beyaz akıntı başladı. Regl olacakmışım gibi bir his de var. Yerleşme kanaması yaşamadım ama araştırdığım kadarıyla bu herkeste görülmeyebiliyormuş.

Şimdiye kadar vücudumda böyle değişiklikler hiç olmamıştı. Bu yüzden acaba bu sefer tuttu mu diye heyecanlanıyorum.

yaa benimde sis gogus akinti artışı var hassasiyet var damar belirginlesmesi var 2 gun cok kotu bel ağrısı yasadim sonra gecti ama gogus agrimda artis var ve inanilmaz bi duygu durum degisikligim var umarim vardir benimde

bende ayni sekilde qcaba bu sefer tuttu mu diyorum bende sanki adet olacakmisim gibi bi his var karnimda boyle gaz gibi de sabah baya bagirsak sancisiyla uyandim degisikti yani insallah vardirr

yaa benimde sis gogus akinti artışı var hassasiyet var damar belirginlesmesi var 2 gun cok kotu bel ağrısı yasadim sonra gecti ama gogus agrimda artis var ve inanilmaz bi duygu durum degisikligim var umarim vardir benimde
Bu ara da geçtiğimiz günlerde hissettiğim o sancı sağ kasığımdaydı. Bugün sol kasığım sanki patlayacak. Ve arada batma oluyor. Ve çok afedersiniz gazım var
22 agustos 3 gun var

Bu ara da geçtiğimiz günlerde hissettiğim o sancı sağ kasığımdaydı. Bugün sol kasığım sanki patlayacak. Ve arada batma oluyor. Ve çok afedersiniz gazım var
ben ara da ufak batmalar hissediyorum ama cok siddetli degildi ve anlikti sanki ben bedenimi bedenim beni dinliyor gibiyim bide bugun gaz sancisiyla uyandim karnimda adet olacakmis gibi hissi var bakalim

Bende değişik şeyler yaşıyorum bu ay daha reglime bir hafta var demin bir halt yeyip test yaptım çok erken aslında ama değişikler hissediyorum.o teste de çok güvenemiyorum arkadaşım Awox bulamamış mimea almış. Awox sipariş verdim henüz gelmedi tam denk gelire regle yakın. Mimea da silik çıkardı yalancı pozitif de olabilir

Bi test yapsan mı acaba
ya onceki aylarda hep test yaptim hatta gecen ay test yapmaya gittigimde adet olmustum o kadar farkinda degildim gecesinde siddetli bel agrisi yasadim ama ben hamilelik olarak odaklandigim icin ve 2 gunumde vardi hic dusunmemistim adet olabilecegimi o yuzden bu ay icin karar aldim bat gunune kadar yapmayacağım cunku 22sine kadar olursam olurum ama 1 gun gecikme yasamam yaşarsam kesindir benim zaten o zamana kadar da daha net olur silik cizgi aramak zorunda kalmam dakikalarca testi kontrol etmemis olurum emin olurum o yuzden cumaya kadar bekleme taraftariyim

Kızlar ben bi halt yeyip test yaptım bugün hayatta bu kadar erken yapmam normalde ama değişikliler var ovülasyon günümden beri geçmedi bir hafta var daha reglime. Bu markaya da çok güvenmiyorum aslında yalancı pozitif de olabilir mimea ama arkadaşımda bunda öğrenmişti yorumlar iç açıcı değil marka ile ilgili de kafam karıştı ama Awox gelene kadar inanmam da.

Eklentiler

• IMG_5586.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…