Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kafandaki karışıklık giderdi

Çok hafif silik bi çizgi görüyorum Reglinize daha var. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Sizde belirtiler neler?

Çok hafif silik bi çizgi görüyorum Reglinize daha var. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Sizde belirtiler neler?
Aynen kuzum var daha baya. Karnım acayip şişti iki gündür göğüslerim şiş ovülasyondan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belimede aynı şekilde. Hiç böyle olmazdım regl belirtisi bile olmaz bende bir gün öncesinden gece hafif ağrı girer sabaha regl olacağımı anlarım. Bu ay farklılıklar var anlam veremediğim illa gebeyimdir demiyorum ama olursa da güzel olur

Benim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zaten

Benim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zaten
Benim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda

Benim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda
Aynen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Annem tedavi oluyor ona güzel haber vermek istiyorum en çok bu süreçte inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…