- 30 Ocak 2016
- 571
- 124
- 103
- 30
Kafandaki karışıklık giderdiya onceki aylarda hep test yaptim hatta gecen ay test yapmaya gittigimde adet olmustum o kadar farkinda degildim gecesinde siddetli bel agrisi yasadim ama ben hamilelik olarak odaklandigim icin ve 2 gunumde vardi hic dusunmemistim adet olabilecegimi o yuzden bu ay icin karar aldim bat gunune kadar yapmayacağım cunku 22sine kadar olursam olurum ama 1 gun gecikme yasamam yaşarsam kesindir benim zaten o zamana kadar da daha net olur silik cizgi aramak zorunda kalmam dakikalarca testi kontrol etmemis olurum emin olurum o yuzden cumaya kadar bekleme taraftariyim
Darısı bizlere inşallahayy kizlar simdii 2 gebelik haberimiz mi oldu bizimmm
negatif cikarsa üzülürümKafandaki karışıklık giderdi
aminn insallah yaDarısı bizlere inşallah
yaa benimde sis gogus akinti artışı var hassasiyet var damar belirginlesmesi var 2 gun cok kotu bel ağrısı yasadim sonra gecti ama gogus agrimda artis var ve inanilmaz bi duygu durum degisikligim var umarim vardir benimde
Kızlar ben bi halt yeyip test yaptım bugün hayatta bu kadar erken yapmam normalde ama değişikliler var ovülasyon günümden beri geçmedi bir hafta var daha reglime. Bu markaya da çok güvenmiyorum aslında yalancı pozitif de olabilir mimea ama arkadaşımda bunda öğrenmişti yorumlar iç açıcı değil marka ile ilgili de kafam karıştı ama Awox gelene kadar inanmam da
Aynen kuzum var daha baya. Karnım acayip şişti iki gündür göğüslerim şiş ovülasyondan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belimede aynı şekilde. Hiç böyle olmazdım regl belirtisi bile olmaz bende bir gün öncesinden gece hafif ağrı girer sabaha regl olacağımı anlarım. Bu ay farklılıklar var anlam veremediğim illa gebeyimdir demiyorum ama olursa da güzel olurÇok hafif silik bi çizgi görüyorumReglinize daha var. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Sizde belirtiler neler?
Benim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zatenAynen kuzum var daha baya. Karnım acayip şişti iki gündür göğüslerim şiş ovülasyondan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belimede aynı şekilde. Hiç böyle olmazdım regl belirtisi bile olmaz bende bir gün öncesinden gece hafif ağrı girer sabaha regl olacağımı anlarım. Bu ay farklılıklar var anlam veremediğim illa gebeyimdir demiyorum ama olursa da güzel olur
Benim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsandaBenim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zaten
Aynen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Annem tedavi oluyor ona güzel haber vermek istiyorum en çok bu süreçte inşallah olurBenim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda
Bende çok tedirginim kan vermek için günüm geçsin diye bekleyeceğim sanırımnegatif cikarsa üzülürüm
Allah'ım inşallah bu ay size de çift çizgi sonra da betada yüksek bir kan sonucu verirAynen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Annem tedavi oluyor ona güzel haber vermek istiyorum en çok bu süreçte inşallah olur
Yarın mı günün kız bekleme bir de test yaptın mı başkaBende çok tedirginim kan vermek için günüm geçsin diye bekleyeceğim sanırım
Senin 27 si miydiBenim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda
bende istiyorum ama gecen aydan farkli olarak ciddi bi duygu dalgalanmasi yaşıyorum diger belirtilerim ortalama ayni gidiyorBelirtiler hamileliğe işaret ediyor gibi
sen her gun sabah ilk.idrarla test yap cizgi koyulasmaya baslarsa artis oldugunu anlarsan gecikmen olunca da bi doktora gidip kan verirsin canim bencr oyle bir yol izleBende çok tedirginim kan vermek için günüm geçsin diye bekleyeceğim sanırım
Sabah 7 de yaptım sjsjsjsjsh test başka kan başka shshshYarın mı günün kız bekleme bir de test yaptın mı başka
O zaman yarın test iyice koyu olur o zaman kan verirsin değil miSabah 7 de yaptım sjsjsjsjsh test başka kan başka shshsh
Geçmesini bekleyeceğim regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor şuan versem kan bugün çıkar mı kiO zaman yarın test iyice koyu olur o zaman kan verirsin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?