Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Bu ay bizim ilk denememizdi, benim de bat bugün normalde. Dün sabah ve aksam test yaptım hafif silik çizgi gördüm, ilk testte süresi geçmişti ama ikinci testte hemen 2 çizgi çok silik belirdi, test bilmediğim bi marka olduğu için güvenemediö bu sabah tekrar test aldım onda da silik bi çizgi belirdi göğüslerimde hassasiyet ve regl olacakmısım gibi bir ağrı var suan yarın sabah tekrar test yapacağım o da silik çıkarsa kan testi vermeyi düşünüyorum test sonucu da bu sekilde belli pluyor mu bilmiyorum ama hafif silik bir çizgi var markası da certain

Eklentiler

• IMG_8694.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8690.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8689.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 52
evet canim görebiliyorum silik cizgiyi insallah vardir minik mucizen sana titunmus gibi duruyor

Baya baya varrrr

Evet iki çizgi görünüyor peki bilindik bir marka ile test yapma ihtimali var mı

Kızlar sanırım dün çatlama oldu , ovulasyonla takip etmedim ama akıntıdan anlıyorum , dün yumurta akı kıvamında hafif bir akıntım oldu hafif adet dönemindeki gibi hafif karın ağrısı filan . Dün akşamı değerlendirdik , az önce sağ kasıkta batma hissettim ama yumurta ile speem henüz birleşmiş midir bilemiyorum . Sizce ertesi gün böyle bir batma olabilir mi ?

Evet iki çizgi görünüyor peki bilindik bir marka ile test yapma ihtimali var mı
Dün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası

Eklentiler

• IMG_8709.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8708.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 43
Ama burda görüntü kalitesi baya düşüyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…