Amin inşallah kuzumm çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versinAynen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Annem tedavi oluyor ona güzel haber vermek istiyorum en çok bu süreçte inşallah olur
Aynen canım 27 siSenin 27 si miydi
yaklasik 6 aydir bekliyoruz fakat olmuyor kd gittim yumurtaliklarimin iyi çalıştığını degerlerimin iyi oldugunu soyledi ama amh testi yapmadi ve rahim filmi cekmedi hatta bazilariniz kizacak belki ama koca kadin yontemi bile denedim oda rahmimin kaydığını söylemişti sola doğru ve duzelttigini söyledi haziran sonunda gitmistim ama 2 adet gördüm üstüne zaten en erken 2 3 ay demisti teyze... vel hasil kelam bu ay da beklemek istiyorum ama ovulasyon testi yapmadim gecen ay yaptim sonuc almadim bu nedenle bu ay yapmama karari aldim suan yumurtlama donemimdeyim 3 ve 7 temmuzu degerlendirdim yarin ve diger gunleri de degerlendirip gun aşırıya gecmeyi düşünüyorum. bakalim eğer bu ay da sonuc alamazsam esimle birlikte gideceğim... bende durumlar boyle sizde durumlar nasıl?
Bu ay bizim ilk denememizdi, benim de bat bugün normalde. Dün sabah ve aksam test yaptım hafif silik çizgi gördüm, ilk testte süresi geçmişti ama ikinci testte hemen 2 çizgi çok silik belirdi, test bilmediğim bi marka olduğu için güvenemediö bu sabah tekrar test aldım onda da silik bi çizgi belirdi göğüslerimde hassasiyet ve regl olacakmısım gibi bir ağrı var suan yarın sabah tekrar test yapacağım o da silik çıkarsa kan testi vermeyi düşünüyorumyaklasik 6 aydir bekliyoruz fakat olmuyor kd gittim yumurtaliklarimin iyi çalıştığını degerlerimin iyi oldugunu soyledi ama amh testi yapmadi ve rahim filmi cekmedi hatta bazilariniz kizacak belki ama koca kadin yontemi bile denedim oda rahmimin kaydığını söylemişti sola doğru ve duzelttigini söyledi haziran sonunda gitmistim ama 2 adet gördüm üstüne zaten en erken 2 3 ay demisti teyze... vel hasil kelam bu ay da beklemek istiyorum ama ovulasyon testi yapmadim gecen ay yaptim sonuc almadim bu nedenle bu ay yapmama karari aldim suan yumurtlama donemimdeyim 3 ve 7 temmuzu degerlendirdim yarin ve diger gunleri de degerlendirip gun aşırıya gecmeyi düşünüyorum. bakalim eğer bu ay da sonuc alamazsam esimle birlikte gideceğim... bende durumlar boyle sizde durumlar nasıl??
evet canim görebiliyorum silik cizgiyi insallah vardir minik mucizen sana titunmus gibi duruyorBu ay bizim ilk denememizdi, benim de bat bugün normalde. Dün sabah ve aksam test yaptım hafif silik çizgi gördüm, ilk testte süresi geçmişti ama ikinci testte hemen 2 çizgi çok silik belirdi, test bilmediğim bi marka olduğu için güvenemediö bu sabah tekrar test aldım onda da silik bi çizgi belirdi göğüslerimde hassasiyet ve regl olacakmısım gibi bir ağrı var suan yarın sabah tekrar test yapacağım o da silik çıkarsa kan testi vermeyi düşünüyorumtest sonucu da bu sekilde belli pluyor mu bilmiyorum ama hafif silik bir çizgi var markası da certain
Yumurtlama günününüzü biliyorsanız 14 gün geri sayın benim çatlama 16 da oldu24-27 arasi olmam gerekiyo bazen birkac gün erken ya da geç olabiliyo 25 inde olurum belki tam bilemiyorum
Baya baya varrrrBu ay bizim ilk denememizdi, benim de bat bugün normalde. Dün sabah ve aksam test yaptım hafif silik çizgi gördüm, ilk testte süresi geçmişti ama ikinci testte hemen 2 çizgi çok silik belirdi, test bilmediğim bi marka olduğu için güvenemediö bu sabah tekrar test aldım onda da silik bi çizgi belirdi göğüslerimde hassasiyet ve regl olacakmısım gibi bir ağrı var suan yarın sabah tekrar test yapacağım o da silik çıkarsa kan testi vermeyi düşünüyorumtest sonucu da bu sekilde belli pluyor mu bilmiyorum ama hafif silik bir çizgi var markası da certain
Ay evet var maşallah inşallah bu gurup herkese uğur getirir boş boş pozitifler görürüz ay sonuna kadarİlk idrarla yaptım. Bat 21. Testime bakabilir misiniz?
Bol bol özürrrAy evet var maşallah inşallah bu gurup herkese uğur getirir boş boş pozitifler görürüz ay sonuna kadar
İnşallah teşekkür ederimevet canim görebiliyorum silik cizgiyi insallah vardir minik mucizen sana titunmus gibi duruyor
Baya baya varrr
Gerçekten miben yoktur diye düşünüyorum hep nedensee yarın sabah kan vereceğim ama sağlık ocağında aynı gün çıkmıyor galibaa
Çift çizgi canım hayırlı olsun test markası ne
Ay evet var maşallah inşallah bu gurup herkese uğur getirir boş boş pozitifler görürüz ay sonuna kadar
Kesinlikle çıkar benceGeçmesini bekleyeceğim regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor şuan versem kan bugün çıkar mı ki
Evet iki çizgi görünüyor peki bilindik bir marka ile test yapma ihtimali var mıBu ay bizim ilk denememizdi, benim de bat bugün normalde. Dün sabah ve aksam test yaptım hafif silik çizgi gördüm, ilk testte süresi geçmişti ama ikinci testte hemen 2 çizgi çok silik belirdi, test bilmediğim bi marka olduğu için güvenemediö bu sabah tekrar test aldım onda da silik bi çizgi belirdi göğüslerimde hassasiyet ve regl olacakmısım gibi bir ağrı var suan yarın sabah tekrar test yapacağım o da silik çıkarsa kan testi vermeyi düşünüyorumtest sonucu da bu sekilde belli pluyor mu bilmiyorum ama hafif silik bir çizgi var markası da certain
Siz de mi başka yerde yaşıyorsunuzTestin markası mivolis. Türkiye’de olmayabilir. Ne kadar güvenilir yarın belli olcak :)
Çooook amirinAy evet var maşallah inşallah bu gurup herkese uğur getirir boş boş pozitifler görürüz ay sonuna kadar
Dün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markasıEvet iki çizgi görünüyor peki bilindik bir marka ile test yapma ihtimali var mı
Ama burda görüntü kalitesi baya düşüyoorDün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?