evet canim yumjetlama ve catlama doneminde olabiliyorKızlar sanırım dün çatlama oldu , ovulasyonla takip etmedim ama akıntıdan anlıyorum , dün yumurta akı kıvamında hafif bir akıntım oldu hafif adet dönemindeki gibi hafif karın ağrısı filan . Dün akşamı değerlendirdik , az önce sağ kasıkta batma hissettim ama yumurta ile speem henüz birleşmiş midir bilemiyorum . Sizce ertesi gün böyle bir batma olabilir mi ?
bende gordum bi silik cizgi sankiiiDün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
Catladıktan sonra mı oluyor acabaevet canim yumjetlama ve catlama doneminde olabiliyor
hem yumurtlama hem catlama her ikisinde de olabiliyor 3 gun ust uste degerlendirmeni oneririmCatladıktan sonra mı oluyor acaba
Hmm , anladım eşim şehir dışına çıktı artık olduysa olmuştur o zaman bakalımhem yumurtlama hem catlama her ikisinde de olabiliyor 3 gun ust uste degerlendirmeni oneririm
bu iliskide yeterli olur donemi tutturduysanizHmm , anladım eşim şehir dışına çıktı artık olduysa olmuştur o zaman bakalım
Evet fotolarda cok cıkmasa da az önce yaptığım testte silik çizgi gözüküyorbende gordum bi silik cizgi sankiii
Var var canoo ki bu kadar üst üste çift çizgi çıkmaz zannetmiyorum inşallah doğrudur inşallah bu ay sende hamile olursunDün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
Biz gördükAma burda görüntü kalitesi baya düşüyoor
Silik çizgi bunda da varDün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
Ya teşekkür ederim güzel dileklerin içinVar var canoo ki bu kadar üst üste çift çizgi çıkmaz zannetmiyorum inşallah doğrudur inşallah bu ay sende hamile olursun
Bat bugün normalde yumurtlama icin de ovulasuon takibi falan yapmadım takvime göre ayın 4ü gözüküyor ama ayın 9unda mukus seklinde uzayan beyaz bi akıntım olmustuBiz gördüksizin bat ne zaman peki ya da yumurtlama
Silik cizgi gorunuyor canim hayirli olsun insallah hamilesindirDün ilk yaptığım marka prodoctordu, sonra mimea diye bi markayla yaptım, sabah görüntüsünü attığım marka, simdi işten geldim bebetime markası ile yaptım omun da sonucunu atayım bi bakın ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı diye bu bebetime markası
Amin canım insallahSilik cizgi gorunuyor canim hayirli olsun insallah hamilesindirdarisi basimiza olsun insallah
Öyle olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı bakalım . Teşekkürler yorumunuz içinbu iliskide yeterli olur donemi tutturduysaniz
ayy hadi gozun aydin insallah vardirrEvet fotolarda cok cıkmasa da az önce yaptığım testte silik çizgi gözüküyor
rica ederim canim guzel haberlerini bekliyoruzÖyle olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı bakalım . Teşekkürler yorumunuz için
İnsallahayy hadi gozun aydin insallah vardirr
Sen beni çok gaza getiriyon bak inşallah elinde patlamamKesinlikle çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?