Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Merhaba bat 21 Ağustos geçen ay düşük yaptım bu ay korunmadan birkaç sefer ilişki oldu. Çok umutlu değilim ama days doctor az önce böyle çıkarttı. Güvenemiyorum. Awoxda da dün çok silik emin olamadığım bir çizgi görmüştüm. Var mıdır acaba

Eklentiler

• IMG_9117.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40

Silik çizgiyi çok net görüyorum. Mutlaka kan testi yaptırın

Sol kasıktaki sızı artarak devam ediyor, bugün itibariyle yumru gibi hissediyorum bacağa vuran bi ağrı. Sizlerde nedir durumlar?

Sol kasıktaki sızı artarak devam ediyor, bugün itibariyle yumru gibi hissediyorum bacağa vuran bi ağrı. Sizlerde nedir durumlar?
Bende de sağ kasıkta var ara ara bacağına vuruyor
Sıvı bir şey içince hafif mide bulantısı oluyor
Bir de dün bel ağrım vardı bugün geçti şükür
Normalde reglden bir iki gün önce başlar ama olana kadar geçmez

Benim akıntıdan sonra yumurtlama oluyor bence siz değerlendirmeye devam edin

Benimde 11 gün kaldı regle bakalım inşallah vardır ya bende de ne zmaan kan vereceksin pekj

Amin canım insallah herkesin sağlıkla bebisini kucağına almasındileğiyle yarın kan testiyle netleşir sanırım
kan testiyle cikar canim
Ay ben days doktorla yaptim gecen aylarda hep pozitif cikartti umitlendim gittim kan verdim sonuc husrana ugradim hamile degilmisim canim baska test bulursan onla yap bence bu test hep yalanci pozitif cikartiyo bi degil kac kere boyle cikti bende

Benimde 11 gün kaldı regle bakalım inşallah vardır ya bende de ne zmaan kan vereceksin pekj
İnşallah canım benim ya ben gecikme beklemek istiyorum aslında kendşme engel olabilirsem tabi yarında verebilirim. Ama sonuç neyse buraya yazacağım mutlaka. Az önce yine test yaptım biri dr days. Biri nimo. Hala aynı. Hiç koyulaşmamış. Umarım yanılmıyoruzdur. Bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_8354.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8353.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8351.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba ben de bat 21 olarak aranıza katılmak istedim, inşallah hepimizin bebişi olur :) 9 aydır da ben aynı süreçteyim sizlerle.
Bu ay 6 Ağustos pikti 5-6-7 değerlendirdik 1 hafta sonrasında felaket bir göğüs hassasiyeti baş gösterdi bırakın dokunmayı,yürüyüp tişört giyemiyordum. 3-4 gün sürdü Sonra düzelir gibi oldu şimdi yine hassasiyet dolgunluk söz konusu normalde regl öncesi bunu hiç yaşamam yani göğüslerim konuya Fransız kalır hep aman banane rahim ne halt ediyorsa etsin der gibi shdjdj bu ay delirdiler. Aynı zamanda yoğun olmayan beyaz-krem akıntı yaşıyorum ara ara dursa da devam etti sürekli,sağ kasık ve sağ alt karında bariz bir ağrı oldu hep günlerdir ve şuan regl olacak gibiyim ağrısı da var sabahtan beri WC gidip duruyorum deli dana gibi ama bişey yok . Kanama, lekelenme vs yaşamadım.Test yap demeyin predictor firmasını zengin edip kendi fakirleşenlerdenim, gebelik belirtisi olan varsa aralarında yazınız lütfen teşekkürlerden bir demet

Negatif görürüm korkusuyla cesaret edemiyorum yeniden test yapmaya.

Yarın kan testi vermeye gidiyosunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…