- 30 Temmuz 2025
- 33
- 3
- 1
- 36
Merhaba bat 21 Ağustos geçen ay düşük yaptım bu ay korunmadan birkaç sefer ilişki oldu. Çok umutlu değilim ama days doctor az önce böyle çıkarttı. Güvenemiyorum. Awoxda da dün çok silik emin olamadığım bir çizgi görmüştüm. Var mıdır acaba
Merhaba bat 21 Ağustos geçen ay düşük yaptım bu ay korunmadan birkaç sefer ilişki oldu. Çok umutlu değilim ama days doctor az önce böyle çıkarttı. Güvenemiyorum. Awoxda da dün çok silik emin olamadığım bir çizgi görmüştüm. Var mıdır acaba
Evet hemen çıktı 1 dk içinde ama days doctora güvenemiyorum. Başka test de bulamadımSilik çizgiyi çok net görüyorum. Mutlaka kan testi yaptırın
Kaç gün sonra test yaptınız çatlaöadan sonraEvet hemen çıktı 1 dk içinde ama days doctora güvenemiyorum. Başka test de bulamadıminşallah vardır
Takip etmedim test ileKaç gün sonra test yaptınız çatlaöadan sonra
Ayy hadi inşallahcok net görüyorum bendee bi kan testi mutlaka yaptirr yarin sabah ilk idrarla yine tekrarla istersen
Bende de sağ kasıkta var ara ara bacağına vuruyorSol kasıktaki sızı artarak devam ediyor, bugün itibariyle yumru gibi hissediyorum bacağa vuran bi ağrı. Sizlerde nedir durumlar?
Benim akıntıdan sonra yumurtlama oluyor bence siz değerlendirmeye devam edinKızlar sanırım dün çatlama oldu , ovulasyonla takip etmedim ama akıntıdan anlıyorum , dün yumurta akı kıvamında hafif bir akıntım oldu hafif adet dönemindeki gibi hafif karın ağrısı filan . Dün akşamı değerlendirdik , az önce sağ kasıkta batma hissettim ama yumurta ile speem henüz birleşmiş midir bilemiyorum . Sizce ertesi gün böyle bir batma olabilir mi ?
Bende çok erken ama kasık ağrısı arada oluyor bende anlamadımSol kasıktaki sızı artarak devam ediyor, bugün itibariyle yumru gibi hissediyorum bacağa vuran bi ağrı. Sizlerde nedir durumlar?
Benim halâ gitmiyor o ağrılar arada bir yokluyorBende çok erken ama kasık ağrısı arada oluyor bende anlamadım
Benimde 11 gün kaldı regle bakalım inşallah vardır ya bende de ne zmaan kan vereceksin pekjAşkım regl olacağım zaman ki gibi evet ağırlık ve sızlama var ama benim reglime de 1-2 gün kaldı. 1 hatta o yüzden anlayamıyorum. Neler oluyor vücudumda. Mesela ben reglden 1 gün çnce ya da regl olmadan 1-2 saat öncesinden başlardı karnım ağrıma anlardım. Ve regl olurdum. Geçen hafta da böyle şeyler yaşadım. Bu son 4-5 gündür yoktu mesela. Normalde yarın regl olacağım.
Eşim şehir dışında , maalesef değerlendiremiyorumBenim akıntıdan sonra yumurtlama oluyor bence siz değerlendirmeye devam edin
kan testiyle cikar canimAmin canım insallahherkesin sağlıkla bebisini kucağına almasındileğiyle yarın kan testiyle netleşir sanırım
Ay ben days doktorla yaptim gecen aylarda hep pozitif cikartti umitlendim gittim kan verdim sonuc husrana ugradim hamile degilmisim canim baska test bulursan onla yap bence bu test hep yalanci pozitif cikartiyo bi degil kac kere boyle cikti bendeMerhaba bat 21 Ağustos geçen ay düşük yaptım bu ay korunmadan birkaç sefer ilişki oldu. Çok umutlu değilim ama days doctor az önce böyle çıkarttı. Güvenemiyorum. Awoxda da dün çok silik emin olamadığım bir çizgi görmüştüm. Var mıdır acaba
İnşallah canım benimBenimde 11 gün kaldı regle bakalım inşallah vardır ya bende de ne zmaan kan vereceksin pekj
Negatif görürüm korkusuyla cesaret edemiyorum yeniden test yapmaya.İnşallah canım benimya ben gecikme beklemek istiyorum aslında kendşme engel olabilirsem tabi yarında verebilirim. Ama sonuç neyse buraya yazacağım mutlaka. Az önce yine test yaptım biri dr days. Biri nimo. Hala aynı. Hiç koyulaşmamış. Umarım yanılmıyoruzdur. Bakar mısınız?
Valla cesaretim yok uygulamaya göre de ya yarın bat ya çarşamba. Ben diyorum ki gelirse gelir gelmezse kan vereyimNegatif görürüm korkusuyla cesaret edemiyorum yeniden test yapmaya.
Yarın kan testi vermeye gidiyosunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?