bende 7 aydir deniyorum doktora gittiniz mi hic kontrol içinnİnşallah güzel haberleri herkesten alırız 10 aydır deniyorum gebeliğim hiç oluşmadı malesef bu ay değerlendiremedim aslında geçen ay yalancı pozitif görünce bu ay bıraktım bakalım ne olacak 35 yaşındayım geç olmadan gebe kalmak istiyorum
Senin kaçtı canım dpoBen daha DPO dörtteyim bekle bekleyebilirsen
Benim bugün 4. DahaSenin kaçtı canım dpo
Gittim biraz prolaktin yüksek çıktı hsg filmi de çektirdim problem yok dedi ama gebelik elde edemedibende 7 aydir deniyorum doktora gittiniz mi hic kontrol içinn
Malesef bizde de sigara var elimde de alkol sadece yumurtlama gününü ve öncesinde ki 2 gün değerlendirmiştir umarım gebelik olmuşturAyyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende adetten sonra dördüncü gün pik yakaladım sonraki günde yakaladım diğer gün pik silikleşti bende sadece pik gördüğüm iki günü ve ertesi günü değerlendirdim umarım tutar genel olarak o kadar sağlıksız besleniyorum ki değerlerim de çok düşük gerek magnezyum gerek demir bide aşırı sigara tüketiyorum hele eşim hemen hemen her gece alkol kullanır bilemiyorum yani pek umutsuzum doğrusu
nasip canim o zaman stres yapma yumurtaliklarin sağlıklıysa insallah guzel haberler alırsınGittim biraz prolaktin yüksek çıktı hsg filmi de çektirdim problem yok dedi ama gebelik elde edemedi
Kan verdim bugün 6.88 çıktı değerim. 2 günde bir kan vereceğim işte inşallah yükselecekSizin şuan belirtiniz var mi akinti vs.
İnsallah her şey gönlünüzce olurKan verdim bugün 6.88 çıktı değerim. 2 günde bir kan vereceğim işte inşallah yükselecek
hosgeldinnn benim bat 22 cani
hosbuldumhosgeldinnn benim bat 22 canim
Allah razı olsun inşallah hiç kimse aramadan bulur rabbim aratmasınİnsallah her şey gönlünüzce olurbenimde reglime 6 gün var yarin ilk idrarla test yapicam ama belirtim yok sizin belirtileriniz nelerdi
Ya ben günde iki paket sigara içiyorum benim eşim tekel Bayi işlettiği için alkol kullanıyor eve geldiği zaman yani alkol kullanmadan uyuyamıyor daha doğrusu hani öyle içip sapıanlardan değil asla ne demlenir böyle ben de aşırı sigara tüketirim o yüzden birazcık tedirgin oluyorum yani etkiliyor diyorlarMalesef bizde de sigara var elimde de alkol sadece yumurtlama gününü ve öncesinde ki 2 gün değerlendirmiştir umarım gebelik olmuştur
Mutluluğunuz artarak devam etsin insallah bizlere de dua edin olur muAllah razı olsun inşallah hiç kimse aramadan bulur rabbim aratmasınbenim öyle bi belirtim yumurtlama dönemimde oldu kadık ağrısı bel ağrısı falan. Sonra bir anda kesildi. Dedim ki ben uydurdum herhalde. Pazar akşamı işte otururken otururken sol kasığıma bi sancı girdi. Oturup kalkarken bişey varmış orada gibi hissettim. Uzanınca belimin dinlendiğini farkettim. Sonra acaba dedim işte test yaptım ama testte bişey var ama ben göremiyorum diyorum kendime. Kapaklarını açtım testin dikkatlice baktım ilk 6-7 dakikada siliiiiiik bi çizgi ama görünmüyo bile hemen buraya attım çok şükür onlarda gördü sonra emin olmak için bi kaç test yaptım hamdolsun rabbime bugünde kanda öğrendim
evet 22 agustoshosbuldumagustos mü ?
Benım daha çok var yıne bır yumurtlama donemımden ıtıbaren buralardayımevet 22 agustos
ben galiba eleniyorum ya ilk defa boyle birsey yaşıyorum dun bir damla kan kendimi temizlerken akintimda oldu ve kesildi dunden beri sadece yogun akintim var simdi yine ayni sekilde peceteye akintinin icinde bir damla kan gördüm yani anlamiyorum ilk defa yasiyorum boyle bir şey adet olacakmisim gibi hissediyorumBenım daha çok var yıne bır yumurtlama donemımden ıtıbaren buralardayım
sigara ve alkol cok etkiliyor bende sigara kullaniyorum ama 3 4 gunde bir paket esimde sigara kullaniyor ama etkiliyormus maalesefYa ben günde iki paket sigara içiyorum benim eşim tekel Bayi işlettiği için alkol kullanıyor eve geldiği zaman yani alkol kullanmadan uyuyamıyor daha doğrusu hani öyle içip sapıanlardan değil asla ne demlenir böyle ben de aşırı sigara tüketirim o yüzden birazcık tedirgin oluyorum yani etkiliyor diyorlar
ve her iki kasigimda agrı hissediyorum zorlanma gibi degisik yani anlamadimben galiba eleniyorum ya ilk defa boyle birsey yaşıyorum dun bir damla kan kendimi temizlerken akintimda oldu ve kesildi dunden beri sadece yogun akintim var simdi yine ayni sekilde peceteye akintinin icinde bir damla kan gördüm yani anlamiyorum ilk defa yasiyorum boyle bir şey adet olacakmisim gibi hissediyorum
Valla o zaman o çok sigara içen annelerimiz teyzelerimiz nasıl beş altı çocuk doğurdu diye sormazmı insan kendinesigara ve alkol cok etkiliyor bende sigara kullaniyorum ama 3 4 gunde bir paket esimde sigara kullaniyor ama etkiliyormus maalesef
Benim de bat 10 eylülBenım bat 4 Eylül bende aranıza gelim bari . Benımle aynı zamanlarda olan var mı
ben kesinlikle dogal dengesizlikten gunumuzdeki gebelik sorunun oldugunu düşünüyorum organik hicbirsey kalmadi cocuk dogurma yasi git gide düştü genc yastakiler mi suan asilama tup bebek vs deniyor normal oldugunu düşünmüyorum gercekten berbat bir duygu, muhtemelen benimde bu ay olmayacakValla o zaman o çok sigara içen annelerimiz teyzelerimiz nasıl beş altı çocuk doğurdu diye sormazmı insan kendineofff ya berbat bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?