Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

bende 7 aydir deniyorum doktora gittiniz mi hic kontrol içinn

Malesef bizde de sigara var elimde de alkol sadece yumurtlama gününü ve öncesinde ki 2 gün değerlendirmiştir umarım gebelik olmuştur

İnsallah her şey gönlünüzce olur benimde reglime 6 gün var yarin ilk idrarla test yapicam ama belirtim yok sizin belirtileriniz nelerdi
Allah razı olsun inşallah hiç kimse aramadan bulur rabbim aratmasın benim öyle bi belirtim yumurtlama dönemimde oldu kadık ağrısı bel ağrısı falan. Sonra bir anda kesildi. Dedim ki ben uydurdum herhalde. Pazar akşamı işte otururken otururken sol kasığıma bi sancı girdi. Oturup kalkarken bişey varmış orada gibi hissettim. Uzanınca belimin dinlendiğini farkettim. Sonra acaba dedim işte test yaptım ama testte bişey var ama ben göremiyorum diyorum kendime. Kapaklarını açtım testin dikkatlice baktım ilk 6-7 dakikada siliiiiiik bi çizgi ama görünmüyo bile hemen buraya attım çok şükür onlarda gördü sonra emin olmak için bi kaç test yaptım hamdolsun rabbime bugünde kanda öğrendim

Malesef bizde de sigara var elimde de alkol sadece yumurtlama gününü ve öncesinde ki 2 gün değerlendirmiştir umarım gebelik olmuştur
Ya ben günde iki paket sigara içiyorum benim eşim tekel Bayi işlettiği için alkol kullanıyor eve geldiği zaman yani alkol kullanmadan uyuyamıyor daha doğrusu hani öyle içip sapıanlardan değil asla ne demlenir böyle ben de aşırı sigara tüketirim o yüzden birazcık tedirgin oluyorum yani etkiliyor diyorlar

Mutluluğunuz artarak devam etsin insallah bizlere de dua edin olur mu Rabbim her birimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnsallah benimde yarın yapicagim test pozitif çıkar ya bende cok istiyorum ve sürekli tek cizgi görmek çok yoruyo ve yıpratıyor

Benım daha çok var yıne bır yumurtlama donemımden ıtıbaren buralardayım
ben galiba eleniyorum ya ilk defa boyle birsey yaşıyorum dun bir damla kan kendimi temizlerken akintimda oldu ve kesildi dunden beri sadece yogun akintim var simdi yine ayni sekilde peceteye akintinin icinde bir damla kan gördüm yani anlamiyorum ilk defa yasiyorum boyle bir şey adet olacakmisim gibi hissediyorum

sigara ve alkol cok etkiliyor bende sigara kullaniyorum ama 3 4 gunde bir paket esimde sigara kullaniyor ama etkiliyormus maalesef

ve her iki kasigimda agrı hissediyorum zorlanma gibi degisik yani anlamadim

sigara ve alkol cok etkiliyor bende sigara kullaniyorum ama 3 4 gunde bir paket esimde sigara kullaniyor ama etkiliyormus maalesef
Valla o zaman o çok sigara içen annelerimiz teyzelerimiz nasıl beş altı çocuk doğurdu diye sormazmı insan kendine offf ya berbat bi duygu

Valla o zaman o çok sigara içen annelerimiz teyzelerimiz nasıl beş altı çocuk doğurdu diye sormazmı insan kendine offf ya berbat bi duygu
ben kesinlikle dogal dengesizlikten gunumuzdeki gebelik sorunun oldugunu düşünüyorum organik hicbirsey kalmadi cocuk dogurma yasi git gide düştü genc yastakiler mi suan asilama tup bebek vs deniyor normal oldugunu düşünmüyorum gercekten berbat bir duygu, muhtemelen benimde bu ay olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…