Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kızlar benim bat 27 ağustos. İlk denememiz benim de sanki kasıklarımda kıpırdanma şişkinlik baskı var gibi ve bugün o tüm karnıma yayıldı. Karnımın içi kıpır kıpır ve ara ara ağrı oluyor. Sabah hafif bir mide bulantısı oldu alttan alttan ama mide bulantısı için çok erken. Zamanda geçmek bilmiyor bir türlü bat tarihine gelemedik beklemesi cok zormuş. Sürekli gaz var gibi sancı giriyor. Göğüs hassasiyeti var ama çok değil dokununca hassas.sizce gebelik olabilir mi ?bir de gebeliğini yeni öğrenen arkadaslar akıntılarınız nasıldı? Yoğun mu sümüksü mü krema tarzı mı rengi ?

Sizinle aynı şeyleri yaşayıp aynı tarihi bekleyen ben şurada yerimi alayım bakalım kızlar ne diyecek

Adet olana kadar hep bir umut vardır canım inşallah yükselir ki bu kulüpte battan yükselenleri gördük. İyi düşün iyi olsun inşallah canım

Battan sonra yükselme olabiliyo mu?

Bugün kan testi negatif çıktı ama bi türlü inanamadım. Ya yalancı gebelik, ya psikolojik gebelik neyse bi şey var gibi. Sol kasığımdaki tutunma ağrısı hala devam ediyo, memelerim hala çok büyük ve hassas. Son iki haftadır her an bunları yaşıyorum. Vücudum regl öncesinde hiç belirti göstermez normalde. Kırmızıyı görmeden içim rahat etmicek

Olabilir canım bir arkadaş battan sonra betası yükseldi onunda böyle belirtileri vardı inşallah kırmızıyı görmez hamile olursun canım

Bugün bende aynı seyı düşündüm . Eskıden ınsanlar ardı ardına çocuk yapmış masaşlah evlendıklerı aydan hamıle kaldıkları yetmemıs doğum yaptıktan sonra 40 ları çıkar çıkmaz hamıle kalmışlar sıra sıra çocukları dızmısler .ben emın olamam tabı ama aklıma pandamı donemınde vurulan aşılar gelıyor . Şu sıralar o kadar çok hamıle kalamama, kımyasal gebelık yada düşük duyuyoruz kı .. benımle aynı dönemlerde 2 kışı daha evlendı 3 umuzde hamıle kalamadık . Bırı sureklı dusuk yapıyor falan . Zaten o aşılardan sonra gecırdıgım grıp bile daha ağır oldu . 2 defa zature gecırdım. Yanı ınsallah ben yanlış düşünüyorumdur

Yaşam stresi, yediklerimiz, soluduğumuz hava maalesef bünyemizi bozdu. Hormonlar altüst. Bu durumdan kromozomlar da etkileniyor. İleride belkide sadece laboratuvar ortamında gerçekleşicek döllenme.

Umutsuzluğa kapılma canım hemen. Hamilelik belirtilerin var ve kırmızıyı görmedin henüz :)

Bekle bakalım gelecek mı adetın üzülme bende her ay elenıyorum

bence dogru dusunuyosun canim.ayni fikirdeyim asilardan sonra hersey degisti

Umutsuzluğa kapılma canım hemen. Hamilelik belirtilerin var ve kırmızıyı görmedin henüz :)
dun degil onceki gun kirmizi damlayi gördüm adet olmadim dun aksam kirmizi damlayi yine gordum hala adet olmadim belim ve bacagim cok agriyor test yaptim az once negatifi gördüm tahmini 12 14 dpodayim cuma regl günüm bu ay da guzel bi haber alamayacağımı hissediyorum

Yumurtlamadan sonra yaptığımda hiç ikinci çizgi çıkmazdı ama şimdi ikinci çizgi çıkıyor sonuncu olanı dün akşam yaptım ve öncesinde çokça sıvı almıştım. Ilk 3 testi gecikmeden once yapmistim. En sonuncu olani dün yaptim. İdrar ve kan testim negatif çıktı. Ama ara kanamam yüzünden bu ayki yumurtlamam 4 gün kaydı. Normalde adet belirtilerim olurdu bu ay hiçbiri yok. Ve geçen aylarda farklı ara sıra kasigim sızlıyor gibi değişik bi agri oluyor. Bazen sağ taraf ağırlıklı oluyor. Ama testlerin negatif çıkması da umudumu azalttı. Bir de geçen ay basit kistim olduğunu öğrenmiştim 4cm. Gebeliğe engel değilmiş. Geçen ay da 4 gün gecikmisti ama o zaman hep olduğu gibi kasık ağrılarım çok fazlaydı.nerdeyse 1 hafta önceden başlıyor hafif hafif ağrımaya bu ay hiçbiri yok. Gazım çok normalde olmazdı. Göğüs damarlarım belirgin bu da olmaz. Kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen

•18 temmuzda regl oldum 23ünde bitti
•1-4agustos ara kanama yaşadım
•sonrasında yumurtlama oldu ve düzenli ilişki oldu.
•18 ağustosta regl olmadım
•dün kan testi verdim negatif çıktı
•ovü testlerin gittikce koyulasiyor

Sizce geç döllenme olabilir mii

Bata son 6 gün bakalım neler olacak sol kaşık ağrım başladı genelde regl olunca başlıyor sanırım eleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…