Sizinle aynı şeyleri yaşayıp aynı tarihi bekleyen ben şurada yerimi alayım bakalım kızlar ne diyecekKızlar benim bat 27 ağustos. İlk denememiz benim de sanki kasıklarımda kıpırdanma şişkinlik baskı var gibi ve bugün o tüm karnıma yayıldı. Karnımın içi kıpır kıpır ve ara ara ağrı oluyor. Sabah hafif bir mide bulantısı oldu alttan alttan ama mide bulantısı için çok erken. Zamanda geçmek bilmiyor bir türlü bat tarihine gelemedik beklemesi cok zormuş. Sürekli gaz var gibi sancı giriyor. Göğüs hassasiyeti var ama çok değil dokununca hassas.sizce gebelik olabilir mi ?bir de gebeliğini yeni öğrenen arkadaslar akıntılarınız nasıldı? Yoğun mu sümüksü mü krema tarzı mı rengi ?
Adet olana kadar hep bir umut vardır canım inşallah yükselir ki bu kulüpte battan yükselenleri gördük. İyi düşün iyi olsun inşallah canım
Olabilir canım bir arkadaş battan sonra betası yükseldi onunda böyle belirtileri vardı inşallah kırmızıyı görmez hamile olursun canımBattan sonra yükselme olabiliyo mu?
Bugün kan testi negatif çıktı ama bi türlü inanamadım. Ya yalancı gebelik, ya psikolojik gebelik neyse bi şey var gibi. Sol kasığımdaki tutunma ağrısı hala devam ediyo, memelerim hala çok büyük ve hassas. Son iki haftadır her an bunları yaşıyorum. Vücudum regl öncesinde hiç belirti göstermez normalde. Kırmızıyı görmeden içim rahat etmicek
Olabilir canım bir arkadaş battan sonra betası yükseldi onunda böyle belirtileri vardı inşallah kırmızıyı görmez hamile olursun canım
Amiiiiinnn Allah'ım kimsenin evini elini boş bırakmasın inşallah hep güzellikler çıksın karşımızaBu umut beni birkaç gün daha götürür :))
İnşallah hepinizin pozitif güzel haberleri gelir sırayla
Yakın olan bırını buldumBenim de bat 10 eylül
Bugün bende aynı seyı düşündüm . Eskıden ınsanlar ardı ardına çocuk yapmış masaşlah evlendıklerı aydan hamıle kaldıkları yetmemıs doğum yaptıktan sonra 40 ları çıkar çıkmaz hamıle kalmışlarben kesinlikle dogal dengesizlikten gunumuzdeki gebelik sorunun oldugunu düşünüyorum organik hicbirsey kalmadi cocuk dogurma yasi git gide düştü genc yastakiler mi suan asilama tup bebek vs deniyor normal oldugunu düşünmüyorum gercekten berbat bir duygu, muhtemelen benimde bu ay olmayacak
Bugün bende aynı seyı düşündüm . Eskıden ınsanlar ardı ardına çocuk yapmış masaşlah evlendıklerı aydan hamıle kaldıkları yetmemıs doğum yaptıktan sonra 40 ları çıkar çıkmaz hamıle kalmışlarsıra sıra çocukları dızmısler .ben emın olamam tabı ama aklıma pandamı donemınde vurulan aşılar gelıyor . Şu sıralar o kadar çok hamıle kalamama, kımyasal gebelık yada düşük duyuyoruz kı .. benımle aynı dönemlerde 2 kışı daha evlendı 3 umuzde hamıle kalamadık . Bırı sureklı dusuk yapıyor falan . Zaten o aşılardan sonra gecırdıgım grıp bile daha ağır oldu . 2 defa zature gecırdım. Yanı ınsallah ben yanlış düşünüyorumdur
ben kesinlikle dogal dengesizlikten gunumuzdeki gebelik sorunun oldugunu düşünüyorum organik hicbirsey kalmadi cocuk dogurma yasi git gide düştü genc yastakiler mi suan asilama tup bebek vs deniyor normal oldugunu düşünmüyorum gercekten berbat bir duygu, muhtemelen benimde bu ay olmayacak
Bekle bakalım gelecek mı adetın üzülme bende her ay elenıyorumben galiba eleniyorum ya ilk defa boyle birsey yaşıyorum dun bir damla kan kendimi temizlerken akintimda oldu ve kesildi dunden beri sadece yogun akintim var simdi yine ayni sekilde peceteye akintinin icinde bir damla kan gördüm yani anlamiyorum ilk defa yasiyorum boyle bir şey adet olacakmisim gibi hissediyorum
26 sında kuzu senin ne zamanYakın olan bırını buldumyumurtlamam ne zaman
bence dogru dusunuyosun canim.ayni fikirdeyim asilardan sonra hersey degistiBugün bende aynı seyı düşündüm . Eskıden ınsanlar ardı ardına çocuk yapmış masaşlah evlendıklerı aydan hamıle kaldıkları yetmemıs doğum yaptıktan sonra 40 ları çıkar çıkmaz hamıle kalmışlarsıra sıra çocukları dızmısler .ben emın olamam tabı ama aklıma pandamı donemınde vurulan aşılar gelıyor . Şu sıralar o kadar çok hamıle kalamama, kımyasal gebelık yada düşük duyuyoruz kı .. benımle aynı dönemlerde 2 kışı daha evlendı 3 umuzde hamıle kalamadık . Bırı sureklı dusuk yapıyor falan . Zaten o aşılardan sonra gecırdıgım grıp bile daha ağır oldu . 2 defa zature gecırdım. Yanı ınsallah ben yanlış düşünüyorumdur
dun degil onceki gun kirmizi damlayi gördüm adet olmadim dun aksam kirmizi damlayi yine gordum hala adet olmadim belim ve bacagim cok agriyor test yaptim az once negatifi gördüm tahmini 12 14 dpodayim cuma regl günüm bu ay da guzel bi haber alamayacağımı hissediyorumUmutsuzluğa kapılma canım hemen. Hamilelik belirtilerin var ve kırmızıyı görmedin henüz :)
6 7 aydir yoruldum artıkBekle bakalım gelecek mı adetın üzülme bende her ay elenıyorum
Bende aynı durumdayım6 7 aydir yoruldum artık
Öyle malesefbence dogru dusunuyosun canim.ayni fikirdeyim asilardan sonra hersey degisti
sabah test yaptım yine negatifBende aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?