daha erken değil mi var gününe daha var bu kadar erken adet olur musunBata son 6 gün bakalım neler olacak sol kaşık ağrım başladı genelde regl olunca başlıyor sanırım eleniyorum
gec dollenme de olabilir gec yerleşme de adetin düzenliyse normalde gebelik testine devam etEki Görüntüle 3632593 Yumurtlamadan sonra yaptığımda hiç ikinci çizgi çıkmazdı ama şimdi ikinci çizgi çıkıyor sonuncu olanı dün akşam yaptım ve öncesinde çokça sıvı almıştım. Ilk 3 testi gecikmeden once yapmistim. En sonuncu olani dün yaptim. İdrar ve kan testim negatif çıktı. Ama ara kanamam yüzünden bu ayki yumurtlamam 4 gün kaydı. Normalde adet belirtilerim olurdu bu ay hiçbiri yok. Ve geçen aylarda farklı ara sıra kasigim sızlıyor gibi değişik bi agri oluyor. Bazen sağ taraf ağırlıklı oluyor. Ama testlerin negatif çıkması da umudumu azalttı. Bir de geçen ay basit kistim olduğunu öğrenmiştim 4cm. Gebeliğe engel değilmiş. Geçen ay da 4 gün gecikmisti ama o zaman hep olduğu gibi kasık ağrılarım çok fazlaydı.nerdeyse 1 hafta önceden başlıyor hafif hafif ağrımaya bu ay hiçbiri yok. Gazım çok normalde olmazdı. Göğüs damarlarım belirgin bu da olmaz. Kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen
•18 temmuzda regl oldum 23ünde bitti
•1-4agustos ara kanama yaşadım
•sonrasında yumurtlama oldu ve düzenli ilişki oldu.
•18 ağustosta regl olmadım
•dün kan testi verdim negatif çıktı
•ovü testlerin gittikce koyulasiyor
Sizce geç döllenme olabilir mii
Bence sen hamilesin kuzum öyle hissediyorum ben regl olsan kesilmez normal akıntı gelmez. Sökülmeye başlarsın bilmiyorum ya ben seni hamile hissediyorum inşallah hislerim doğru çıkarben galiba eleniyorum ya ilk defa boyle birsey yaşıyorum dun bir damla kan kendimi temizlerken akintimda oldu ve kesildi dunden beri sadece yogun akintim var simdi yine ayni sekilde peceteye akintinin icinde bir damla kan gördüm yani anlamiyorum ilk defa yasiyorum boyle bir şey adet olacakmisim gibi hissediyorum
Bat aynı ikimizinde. Benimde sol kaşığıma ağrı giriyor ara ara bazende belime karnım ve ğöğüslerim şiş onların dışında beyaz kremsi akıntım var. Göğüs hassasiyeti bende de çok değil gebelik testi yaptım dün hafif silik çıktı ama baya baya silik gözle zor gözüküyorKızlar benim bat 27 ağustos. İlk denememiz benim de sanki kasıklarımda kıpırdanma şişkinlik baskı var gibi ve bugün o tüm karnıma yayıldı. Karnımın içi kıpır kıpır ve ara ara ağrı oluyor. Sabah hafif bir mide bulantısı oldu alttan alttan ama mide bulantısı için çok erken. Zamanda geçmek bilmiyor bir türlü bat tarihine gelemedik beklemesi cok zormuş. Sürekli gaz var gibi sancı giriyor. Göğüs hassasiyeti var ama çok değil dokununca hassas.sizce gebelik olabilir mi ?bir de gebeliğini yeni öğrenen arkadaslar akıntılarınız nasıldı? Yoğun mu sümüksü mü krema tarzı mı rengi ?
Eki Görüntüle 3632593 Yumurtlamadan sonra yaptığımda hiç ikinci çizgi çıkmazdı ama şimdi ikinci çizgi çıkıyor sonuncu olanı dün akşam yaptım ve öncesinde çokça sıvı almıştım. Ilk 3 testi gecikmeden once yapmistim. En sonuncu olani dün yaptim. İdrar ve kan testim negatif çıktı. Ama ara kanamam yüzünden bu ayki yumurtlamam 4 gün kaydı. Normalde adet belirtilerim olurdu bu ay hiçbiri yok. Ve geçen aylarda farklı ara sıra kasigim sızlıyor gibi değişik bi agri oluyor. Bazen sağ taraf ağırlıklı oluyor. Ama testlerin negatif çıkması da umudumu azalttı. Bir de geçen ay basit kistim olduğunu öğrenmiştim 4cm. Gebeliğe engel değilmiş. Geçen ay da 4 gün gecikmisti ama o zaman hep olduğu gibi kasık ağrılarım çok fazlaydı.nerdeyse 1 hafta önceden başlıyor hafif hafif ağrımaya bu ay hiçbiri yok. Gazım çok normalde olmazdı. Göğüs damarlarım belirgin bu da olmaz. Kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen
•18 temmuzda regl oldum 23ünde bitti
•1-4agustos ara kanama yaşadım
•sonrasında yumurtlama oldu ve düzenli ilişki oldu.
•18 ağustosta regl olmadım
•dün kan testi verdim negatif çıktı
•ovü testlerin gittikce koyulasiyor
Sizce geç döllenme olabilir mii
insallah ama sanmiyorum bat 21miş benim yanlis hatirliyormusum sabah 6 bucukta uyandim cok sıkışmıştım ilk idrarimdi diye test yaptim sonra bakarim dedim az once baktim kuruma cizgisi bile cikmamis bat yarin ve dun aksam sabaha kadar inanilmaz bel bacak agrisi yasadim adet olacakmisim gibi hissediyorumBence sen hamilesin kuzum öyle hissediyorum ben regl olsan kesilmez normal akıntı gelmez. Sökülmeye başlarsın bilmiyorum ya ben seni hamile hissediyorum inşallah hislerim doğru çıkar
dun degil onceki gun kirmizi damlayi gördüm adet olmadim dun aksam kirmizi damlayi yine gordum hala adet olmadim belim ve bacagim cok agriyor test yaptim az once negatifi gördüm tahmini 12 14 dpodayim cuma regl günüm bu ay da guzel bi haber alamayacağımı hissediyorum
benimde yarınmış az once takvimime baktim yanlis hatirliyormusum bilmiyorum iste negatifi gordugum için umudumu yitirdim ama haklisin batı geçirmeden de düşmemek lazim, tesekkur ederim bir nebze de olsa rahatlattin beniDün akşam forumlarda battan sonra yükselen beta konularını okudum. Tahmin ettiğimden fazla mesaj gördüm konuyla ilgili. Kimilerinin pozitif sonucu regl gecikmesinden günler sonra çıkmış. Bat sonrası kan testi negatif çıkıp birkaç gün sonrasında pozitife dönen de olmuş.
Benim de bat yarın. Biraz daha sabredelim
Regl olunca devamı gelir senin farklı akıntın geliyor kandan sonra olur muydun böyle hiç belki yerleşme falan olmuştur anca çıkar idrarda da yarın ola hayrola bakalım. Bende sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz çıktı gene banada çok erken yapmıycam bidaha ya gözüm bozulacak çizgi bakcam diyeinsallah ama sanmiyorum bat 21miş benim yanlis hatirliyormusum sabah 6 bucukta uyandim cok sıkışmıştım ilk idrarimdi diye test yaptim sonra bakarim dedim az once baktim kuruma cizgisi bile cikmamis bat yarin ve dun aksam sabaha kadar inanilmaz bel bacak agrisi yasadim adet olacakmisim gibi hissediyorum
Evet canım 23 günde bir regl oluyorumdaha erken değil mi var gününe daha var bu kadar erken adet olur musun
normalde bu sekilde kanama olmazdi damla falan gelmezdi yani gelse bile devami gelirdi durmazdı, 2 gun ust uste aksam birer damla kan gordum dun aksam cok kotu bel bacak agrisi yasadim dedim tamam adet oluyorum sabaha kanamam baslar ama baslamadi bende twst yaptim yani hic bakmadim sonra uyaninca baktim.o cizgiyi gorucem diye gozum çıktı biraktim kenara gozlerimiz bozulucak yakindaRegl olunca devamı gelir senin farklı akıntın geliyor kandan sonra olur muydun böyle hiç belki yerleşme falan olmuştur anca çıkar idrarda da yarın ola hayrola bakalım. Bende sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz çıktı gene banada çok erken yapmıycam bidaha ya gözüm bozulacak çizgi bakcam diye
yaa benimde korunmayi birakana kadar döngüm 23 24 gündü doktor duzensiz demisti korunmayi biraktiktan sonra 26 28 arasina çıktı doktorum en az 28 olmasi gerekiyor demişti 23 gun çok az bir.sure doktora gittin miEvet canım 23 günde bir regl oluyorum
sanki hafif bi siliklik goruyorum ben hamilelik olabilir 2 gun sonra testini tekrarla canim benceRegle 6-7 gün var. Böyle sonuç çıktı. Sizce kızlar? Yukardaki ovülasyon aşağıdaki hcg testi. Hcg testinde hafif gölge görüyorum. Kalite baya düşüyor buraya yüklerken. Marka predictor early. Yumurtlamam 10-11 ağustosta oldu. İlişkimde 9-10 ağustosta oldu. Sizce hamile miyimm??
Hayırlısı bakalım kuzum bekleyelim test bize iyi gelmiyor bide onu farkettimnormalde bu sekilde kanama olmazdi damla falan gelmezdi yani gelse bile devami gelirdi durmazdı, 2 gun ust uste aksam birer damla kan gordum dun aksam cok kotu bel bacak agrisi yasadim dedim tamam adet oluyorum sabaha kanamam baslar ama baslamadi bende twst yaptim yani hic bakmadim sonra uyaninca baktim.o cizgiyi gorucem diye gozum çıktı biraktim kenara gozlerimiz bozulucak yakinda
evet gerçekten bu ay hic bisey yapmayacaktim sozde yine tutamadım kendimi akışına birakmistim.ne guzel buraya girince bi gaza geldimHayırlısı bakalım kuzum bekleyelim test bize iyi gelmiyor bide onu farkettim
Bir gün elbet başaracaz.uzulme . Regll e kaç gün var Bırde yumurtlama donemını nasıl degerlendırdın bana doktorum bu ay farklı tavsıye verdı . Eğer ıse yararsa yemın ettım bütün gebelık konularına yazacam valla . Herkes mutlu olsun dıye .sabah test yaptım yine negatif
yarin regl gunum pazartesi aksam akintimda bir damla kan geldi adet oluyorum sandim olmadim dun aksam yine ayni sekilde bir damla kan gordum sabaha kadar baslar dedim bel ve bacak agrisi ve hafif sol kasik agrisi da eslik etti ama hala olmadim, ovulasyon takibi yapmadim akinti artisi oldu 6 agustos oldugunu tahmin ediyorum 3 7 9 degerlendirdimBir gün elbet başaracaz.uzulme . Regll e kaç gün var Bırde yumurtlama donemını nasıl degerlendırdın bana doktorum bu ay farklı tavsıye verdı . Eğer ıse yararsa yemın ettım bütün gebelık konularına yazacam valla . Herkes mutlu olsun dıye .
Acaba yerleşme kanaması mı ? Rengı kıpkırmızı mıydı kahve Rengı yada pembe mıydıyarin regl gunum pazartesi aksam akintimda bir damla kan geldi adet oluyorum sandim olmadim dun aksam yine ayni sekilde bir damla kan gordum sabaha kadar baslar dedim bel ve bacak agrisi ve hafif sol kasik agrisi da eslik etti ama hala olmadim, ovulasyon takibi yapmadim akinti artisi oldu 6 agustos oldugunu tahmin ediyorum 3 7 9 degerlendirdim
simdi yine kontrol ettim canim akintim kahverengiye dönmüş adet oluyorum sanırımAcaba yerleşme kanaması mı ? Rengı kıpkırmızı mıydı kahve Rengı yada pembe mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?