Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

gec dollenme de olabilir gec yerleşme de adetin düzenliyse normalde gebelik testine devam et

Bence sen hamilesin kuzum öyle hissediyorum ben regl olsan kesilmez normal akıntı gelmez. Sökülmeye başlarsın bilmiyorum ya ben seni hamile hissediyorum inşallah hislerim doğru çıkar

Bat aynı ikimizinde. Benimde sol kaşığıma ağrı giriyor ara ara bazende belime karnım ve ğöğüslerim şiş onların dışında beyaz kremsi akıntım var. Göğüs hassasiyeti bende de çok değil gebelik testi yaptım dün hafif silik çıktı ama baya baya silik gözle zor gözüküyor

Son aylarda gecikmeler yaşamışsın. O yüzden geç döllenme olması muhtemel diye düşünüyorum. Ovülasyon testlerinden anlamıyorum maalesef. Ara kanama sık yaşadığın bi durum mu?

Bence sen hamilesin kuzum öyle hissediyorum ben regl olsan kesilmez normal akıntı gelmez. Sökülmeye başlarsın bilmiyorum ya ben seni hamile hissediyorum inşallah hislerim doğru çıkar
insallah ama sanmiyorum bat 21miş benim yanlis hatirliyormusum sabah 6 bucukta uyandim cok sıkışmıştım ilk idrarimdi diye test yaptim sonra bakarim dedim az once baktim kuruma cizgisi bile cikmamis bat yarin ve dun aksam sabaha kadar inanilmaz bel bacak agrisi yasadim adet olacakmisim gibi hissediyorum

Dün akşam forumlarda battan sonra yükselen beta konularını okudum. Tahmin ettiğimden fazla mesaj gördüm konuyla ilgili. Kimilerinin pozitif sonucu regl gecikmesinden günler sonra çıkmış. Bat sonrası kan testi negatif çıkıp, birkaç gün sonrasında pozitife dönen de olmuş.

Benim de bat yarın. Biraz daha sabredelim

Son düzenleme:
benimde yarınmış az once takvimime baktim yanlis hatirliyormusum bilmiyorum iste negatifi gordugum için umudumu yitirdim ama haklisin batı geçirmeden de düşmemek lazim, tesekkur ederim bir nebze de olsa rahatlattin beni

Regl olunca devamı gelir senin farklı akıntın geliyor kandan sonra olur muydun böyle hiç belki yerleşme falan olmuştur anca çıkar idrarda da yarın ola hayrola bakalım. Bende sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz çıktı gene banada çok erken yapmıycam bidaha ya gözüm bozulacak çizgi bakcam diye

Regle 6-7 gün var. Böyle sonuç çıktı. Sizce kızlar? Yukardaki ovülasyon aşağıdaki hcg testi. Hcg testinde hafif gölge görüyorum. Kalite baya düşüyor buraya yüklerken. Marka predictor early. Yumurtlamam 10-11 ağustosta oldu. İlişkimde 9-10 ağustosta oldu. Sizce hamile miyimm??

Eklentiler

• IMG_3435.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3433.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3431.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_3430.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 49
normalde bu sekilde kanama olmazdi damla falan gelmezdi yani gelse bile devami gelirdi durmazdı, 2 gun ust uste aksam birer damla kan gordum dun aksam cok kotu bel bacak agrisi yasadim dedim tamam adet oluyorum sabaha kanamam baslar ama baslamadi bende twst yaptim yani hic bakmadim sonra uyaninca baktim.o cizgiyi gorucem diye gozum çıktı biraktim kenara gozlerimiz bozulucak yakinda

sanki hafif bi siliklik goruyorum ben hamilelik olabilir 2 gun sonra testini tekrarla canim bence

Hayırlısı bakalım kuzum bekleyelim test bize iyi gelmiyor bide onu farkettim

sabah test yaptım yine negatif
Bir gün elbet başaracaz.uzulme . Regll e kaç gün var Bırde yumurtlama donemını nasıl degerlendırdın bana doktorum bu ay farklı tavsıye verdı . Eğer ıse yararsa yemın ettım bütün gebelık konularına yazacam valla . Herkes mutlu olsun dıye .

yarin regl gunum pazartesi aksam akintimda bir damla kan geldi adet oluyorum sandim olmadim dun aksam yine ayni sekilde bir damla kan gordum sabaha kadar baslar dedim bel ve bacak agrisi ve hafif sol kasik agrisi da eslik etti ama hala olmadim, ovulasyon takibi yapmadim akinti artisi oldu 6 agustos oldugunu tahmin ediyorum 3 7 9 degerlendirdim

Acaba yerleşme kanaması mı ? Rengı kıpkırmızı mıydı kahve Rengı yada pembe mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…