Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

gec dollenme de olabilir gec yerleşme de adetin düzenliyse normalde gebelik testine devam et
Son iki aydır düzensiz 5 gün erken olmuştum geçen ay da 4 gün geç oldum normalde 28-30 gün sürerdi döngüm. Hiç regl olacak gibi de değilim 1 haftanın dolmasını beklicem sanırım testlere devam etmek için

yaa benimde korunmayi birakana kadar döngüm 23 24 gündü doktor duzensiz demisti korunmayi biraktiktan sonra 26 28 arasina çıktı doktorum en az 28 olmasi gerekiyor demişti 23 gun çok az bir.sure doktora gittin mi
Doktor problem yok dedi normal sonuçlarımda iyi çıktı canım yaşım 35 rahmim falan da temiz çıktı

bekleyebilirsen eger 3 4 gun daha bekleyip direk kan testi ver bence

Ne bilim ya Regle belirtileri gibi kasık ağrım alt karın ağrısı göğüs ağrım var çünkü
burda birinde okumustum sadece kabizlikla genr oldugunu ogrenen birir vardi o yuzden herseye acigiz herkesin vucudu farkli tepkiler veriyor kiminde kanama oluyor kiminde olmuyor kiminde siddetli kasik agrisi oluyor kiminde olmuyor sen sadece kendini takip et canimmm regl.belirtileriyle de karisabiliyor o yüzden bat gunune kadar bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…