Alla alla kahve rengi mı başlıyor sende Regllsimdi yine kontrol ettim canim akintim kahverengiye dönmüş adet oluyorum sanırım
Son iki aydır düzensiz 5 gün erken olmuştum geçen ay da 4 gün geç oldum normalde 28-30 gün sürerdi döngüm. Hiç regl olacak gibi de değilim 1 haftanın dolmasını beklicem sanırım testlere devam etmek içingec dollenme de olabilir gec yerleşme de adetin düzenliyse normalde gebelik testine devam et
Hayır ilk defa yaşadım o yüzden kadın doğuma gittim basit kist olduğunu öğrendimSon aylarda gecikmeler yaşamışsın. O yüzden geç döllenme olması muhtemel diye düşünüyorum. Ovülasyon testlerinden anlamıyorum maalesef. Ara kanama sık yaşadığın bi durum mu?
Doktor problem yok dedi normal sonuçlarımda iyi çıktı canım yaşım 35 rahmim falan da temiz çıktıyaa benimde korunmayi birakana kadar döngüm 23 24 gündü doktor duzensiz demisti korunmayi biraktiktan sonra 26 28 arasina çıktı doktorum en az 28 olmasi gerekiyor demişti 23 gun çok az bir.sure doktora gittin mi
evet bazen burden basliyor bazen kahverengi basliyor sonra kanama basliyor simdi de acik kirmizi pembemsi arasina dönmüş maalesef elendim bu aydaAlla alla kahve rengi mı başlıyor sende Regll
bekleyebilirsen eger 3 4 gun daha bekleyip direk kan testi ver benceSon iki aydır düzensiz 5 gün erken olmuştum geçen ay da 4 gün geç oldum normalde 28-30 gün sürerdi döngüm. Hiç regl olacak gibi de değilim 1 haftanın dolmasını beklicem sanırım testlere devam etmek için
herseyin temiz ise insallah sıkıntı olmaz canimDoktor problem yok dedi normal sonuçlarımda iyi çıktı canım yaşım 35 rahmim falan da temiz çıktı
Normalde bekleyemezdim ama sürekli negatif çıkınca üzülüyorum test aldırmıcam eşime ve beklicem inşallah güzel haberlerle gelirim burayabekleyebilirsen eger 3 4 gun daha bekleyip direk kan testi ver bence
insallah canim güzel haberlerini bekliyoruzNormalde bekleyemezdim ama sürekli negatif çıkınca üzülüyorum test aldırmıcam eşime ve beklicem inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
Akıntım falan yok ya bu ay elendim büyük ihtimalleherseyin temiz ise insallah sıkıntı olmaz canim
yok ya akinti herkeste olmaz ki bat gununu bekle canım herkeste ayni belirtiyi vermiyorAkıntım falan yok ya bu ay elendim büyük ihtimalle
Ne bilim ya Regle belirtileri gibi kasık ağrım alt karın ağrısı göğüs ağrım var çünküyok ya akinti herkeste olmaz ki bat gununu bekle canım herkeste ayni belirtiyi vermiyor
burda birinde okumustum sadece kabizlikla genr oldugunu ogrenen birir vardiNe bilim ya Regle belirtileri gibi kasık ağrım alt karın ağrısı göğüs ağrım var çünkü
Hayırlısı kuzum inşallahBen elendim kızlar insallah sizler guzel haberler verirsiniz
son ana kadar umudum vardi belki kanama baslamaz diye ama maalesef olmadi bu ayda gitti ve 6 ayi bitirmis oldum cok zor bir süreç umarim sizler en kisa zamanda guzel haberler alırsınızHayırlısı kuzum inşallah
Ben akıntım olduğu ay elenmıstım takılma öyle şeylereAkıntım falan yok ya bu ay elendim büyük ihtimalle
Bi gün alıcaz güzel haber inşallahson ana kadar umudum vardi belki kanama baslamaz diye ama maalesef olmadi bu ayda gitti ve 6 ayi bitirmis oldum cok zor bir süreç umarim sizler en kisa zamanda guzel haberler alırsınız
Ne bilim belirti falan arıyorum sürekli bendeBen akıntım olduğu ay elenmıstım takılma öyle şeylere
Takılma canım hepımız aynıyız . Ben hamıle olduğunda hıc belırtım yoktu ama artık bende her ay arıyorum ve malesef vücudumuzu dınlıyoruzNe bilim belirti falan arıyorum sürekli bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?