- 14 Mart 2025
- 96
- 27
- 3
- 27
Bebe time yaptım ama sonuç negatif, bana hiç güven vermedi bu test başka bir bildiğim var productr onu yarın yapıcamaslinda olabilir canim test yapsaydin önce
Ben elendim kızlar insallah sizler guzel haberler verirsiniz
evet predictor iyi bi marka bide onu dene canim hayırlısı olsunnnBebe time yaptım ama sonuç negatif, bana hiç güven vermedi bu test başka bir bildiğim var productr onu yarın yapıcam
onumuzdeki ay doktora gidecegim esimle ama dogal tedavilere de açığım denenip onaylanmış olanlaraaa tarifi varsa ver canim yapiyim ne zaman kullanilir ne kadar kullanilir onlari da soyle gerisi bendeincir kürünü düşünüyo musun?
Kalbin çok güzel inşallah seninde önümüzde ki ay güzel haberlerini alırız bana düşmez ama (çünkü bende daha beklemedeyim) bence incir badem takviyesi almalısın bu ay denedim inşallah güzel sonuç alırızson ana kadar umudum vardi belki kanama baslamaz diye ama maalesef olmadi bu ayda gitti ve 6 ayi bitirmis oldum cok zor bir süreç umarim sizler en kisa zamanda guzel haberler alırsınız
tesekkur ederim hepinizin kalbi birbirinden guzel hepimiz birbirimizin haberlerine seviniyoruz mutluluguyla mutlu oluyoruz cunku umut oluyorsunuzKalbin çok güzel inşallah seninde önümüzde ki ay güzel haberlerini alırız bana düşmez ama (çünkü bende daha beklemedeyim) bence incir badem takviyesi almalısın bu ay denedim inşallah güzel sonuç alırız
Amin inşallah canım benim inşallah hayatımız güzellikler ile geçer. Hepimiz farklı farklı yerden imtihan veriyoruz ve bazıları çok ağır oluyor inşallah bu yönden yüzümüzü Allah'ım güldürürtesekkur ederim hepinizin kalbi birbirinden guzel hepimiz birbirimizin haberlerine seviniyoruz mutluluguyla mutlu oluyoruz cunku umut oluyorsunuzeger sonuc alirsan nasil kullandigini ne kadar kullandığını bana bildir bende yapiyim onumuzdeki ay hem doktora gidecegim hemde dogal seylerle deneyeceğim şansımı bakalimm umarim mucizen sana tutunmuştur guzel haberler bekliyorum
aminn aminn inşallahh guzel dualariniza ihtiyacım var ozellikle de hamişlerinAmin inşallah canım benim inşallah hayatımız güzellikler ile geçer. Hepimiz farklı farklı yerden imtihan veriyoruz ve bazıları çok ağır oluyor inşallah bu yönden yüzümüzü Allah'ım güldürür
onumuzdeki ay doktora gidecegim esimle ama dogal tedavilere de açığım denenip onaylanmış olanlaraaa tarifi varsa ver canim yapiyim ne zaman kullanilir ne kadar kullanilir onlari da soyle gerisi bende
3 damla kadar kahverengi akıntı geldi sanırım regl olucamevet predictor iyi bi marka bide onu dene canim hayırlısı olsunnn
tesekkur ederiimm yarin başlamaliyim o zaman incir kürüne reglimin ikimci gunu oluyor cunku cok cok tesekkur ederimmm umarim guzel sonuclar alirizz bende kist yok cok sukur incir kürünü esime de icireyimmi?Bikaç ay önce internette gezinirken Saraçoğlunun incir kürü tarifine denk geldim. Yumurta geliştirip, çatlatıyomuş. Sperm kalitesini de arttırıcı etkisi varmış. Yarım litre kaynayan suya 8-9 adet ortadan ikiye kesilmiş kuru incirleri koyup 7 dk kısık ateşte kaynatıyosun. Sonra ılıyınca aç karnına birkaç güne bölerek içiyorsun. Adetin ikinci günü itibariyle yapılmalıymış. 21-25 gün arası öneriliyo. İncir kürünü bir hafta denemiştim ve o ay yoğun regl yaşamıştım.
Onun dışında bende pco olduğu için soğan kürü yapıyorum. Çok faydasını görüyorum. Reglim geciktiğinde kaynayan suya bir adet yemeklik soğanı ortadan ikiye kesip atıyorum. 5 dakika kaynatıp sonrasında içiyorum. Bir iki gün yaptıktan sonra hemen çözülüyor zaten. En çok faydasını gördüğüm şey. Onu adet sonrası bi hafta yapayım diyorum. Kistlerin azalmasına yardımcı olur diye.
Bi markanın hamile kalmak isteyenler için gıda takviyesi vardı, Türkiye’de satılmıyor olabilir. İçerisinde myo-Inositol var. Ondan kullanmayı düşünüyorum. Yabancı forumlarda sıkça adı geçip tavsiye ediliyodu.
Dün annemle telefonda konuşurken hamilelik konularına girdim. Bu zamana kadar hiç muhabbetini yapmamıştım. Annemin çok geç hamile kaldığını biliyodum ama nedenlerini hiç sormamıştım. Çok geç regl olmuş ve hep düzensizmiş. Benim gibi o da aylarca regl olamadığı oluyormuş. Sonra bi gün birinin tavsiyesi üzerine, incir ağacının kökünü alıp suda kaynatmış. Üzerine birkaç dua okumuş. 3-4 gün içmiş ve regl olmuş. Bunu anlattı, normalde bu tarz şeylere inanmaz ve hiç anlatmazdı.
Folik asit ve diğer takviyeleri düzenli olarak her ay alıyorum.
Tüm bunlar kendi deneyimlerim ve duyduklarım. Öncelikli olarak doktora danışılması gerekir.
Ama sizin de varsa bu tarz tarifleriniz veya yöntemleriniz, bilmek isterim.
bende bu ay lekeli basladi regl 2 gun once bir damla dun bir damla bugun kahverengiye donup kanama basladi insallah senin devami gelmez3 damla kadar kahverengi akıntı geldi sanırım regl olucam
Çatlama falan ilişki olmadı o yüzden iyice umudum gittiTakılma canım hepımız aynıyız . Ben hamıle olduğunda hıc belırtım yoktu ama artık bende her ay arıyorum ve malesef vücudumuzu dınlıyoruz
Benimde geçen ay catlama da ılıskım olmadı . Bebek de olmadı . Ama benım araştırmalarıma göre , yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve catlamaya yakın zamanda ılıskıye girenler saha kolay hamıle kalıyor . Bu defa ona göre degerlendırdım . Catlamadan sonra degıl hemen oncesı oldu ılıskı yanı ılıskıden 2 saat sonra catlama gördüm bu ay . Bakalım hayırlısı bır de böyle denedımÇatlama falan ilişki olmadı o yüzden iyice umudum gitti
Benim de aynı Regle 6 gün var yumurtlama 10 ağustosta oldu pozitif görünüyor canım belirtin varmıydıRegle 6-7 gün var. Böyle sonuç çıktı. Sizce kızlar? Yukardaki ovülasyon aşağıdaki hcg testi. Hcg testinde hafif gölge görüyorum. Kalite baya düşüyor buraya yüklerken. Marka predictor early. Yumurtlamam 10-11 ağustosta oldu. İlişkimde 9-10 ağustosta oldu. Sizce hamile miyimm??
Ay hayırlısı canım inşallah bebiş olmuştur benimde 7 Ağustos gecesi birde 9 ağustosu 10 ağustosu bağlayan gece 1 gibi oldu ilişki sabah baktım ovülasyon pik değil öğlen yaptım pik olmuş sonra da ilişki olmadı o yüzden belki tutmamıştır diyorumBenimde geçen ay catlama da ılıskım olmadı . Bebek de olmadı . Ama benım araştırmalarıma göre , yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve catlamaya yakın zamanda ılıskıye girenler saha kolay hamıle kalıyor . Bu defa ona göre degerlendırdım . Catlamadan sonra degıl hemen oncesı oldu ılıskı yanı ılıskıden 2 saat sonra catlama gördüm bu ay . Bakalım hayırlısı bır de böyle denedım
tesekkur ederiimm yarin başlamaliyim o zaman incir kürüne reglimin ikimci gunu oluyor cunku cok cok tesekkur ederimmm umarim guzel sonuclar alirizz bende kist yok cok sukur incir kürünü esime de icireyimmi?
Canım bende eşim için ballı ceviz badem macunu yaptım sperm için faydalı olduğunu okudum göz kararı hepsini makinede çektim onu yedi. Keçi boynuzu da erkekler için çok yararlı olduğunu duydum ama daha denemek nasip olmadı bende bu ay sadece incir yedim bir de hastalandıktan 3 gün sonra bir hafta boyunca soğan kürü içtim adetim sökülsün diye.. Bir de kabak çekirdeği yedik ama bir akşam sadece onunda faydası varmış. Folik asit içiyorum düzenli olarak bence bizim etkimiz kadar eşlerimizin de etkisi olduğunu düşünüyorum iki taraf takviye almalı böylelikle daha iyi sonuç alabilmek içinBikaç ay önce internette gezinirken Saraçoğlunun incir kürü tarifine denk geldim. Yumurta geliştirip, çatlatıyomuş. Sperm kalitesini de arttırıcı etkisi varmış. Yarım litre kaynayan suya 8-9 adet ortadan ikiye kesilmiş kuru incirleri koyup 7 dk kısık ateşte kaynatıyosun. Sonra ılıyınca aç karnına birkaç güne bölerek içiyorsun. Adetin ikinci günü itibariyle yapılmalıymış. 21-25 gün arası öneriliyo. İncir kürünü bir hafta denemiştim ve o ay yoğun regl yaşamıştım.
Onun dışında bende pco olduğu için soğan kürü yapıyorum. Çok faydasını görüyorum. Reglim geciktiğinde kaynayan suya bir adet yemeklik soğanı ortadan ikiye kesip atıyorum. 5 dakika kaynatıp sonrasında içiyorum. Bir iki gün yaptıktan sonra hemen çözülüyor zaten. En çok faydasını gördüğüm şey. Onu adet sonrası bi hafta yapayım diyorum. Kistlerin azalmasına yardımcı olur diye.
Bi markanın hamile kalmak isteyenler için gıda takviyesi vardı, Türkiye’de satılmıyor olabilir. İçerisinde myo-Inositol var. Ondan kullanmayı düşünüyorum. Yabancı forumlarda sıkça adı geçip tavsiye ediliyodu.
Dün annemle telefonda konuşurken hamilelik konularına girdim. Bu zamana kadar hiç muhabbetini yapmamıştım. Annemin çok geç hamile kaldığını biliyodum ama nedenlerini hiç sormamıştım. Çok geç regl olmuş ve hep düzensizmiş. Benim gibi o da aylarca regl olamadığı oluyormuş. Sonra bi gün birinin tavsiyesi üzerine, incir ağacının kökünü alıp suda kaynatmış. Üzerine birkaç dua okumuş. 3-4 gün içmiş ve regl olmuş. Bunu anlattı, normalde bu tarz şeylere inanmaz ve hiç anlatmazdı.
Folik asit ve diğer takviyeleri düzenli olarak her ay alıyorum.
Tüm bunlar kendi deneyimlerim ve duyduklarım. Öncelikli olarak doktora danışılması gerekir.
Ama sizin de varsa bu tarz tarifleriniz veya yöntemleriniz, bilmek isterim.
İnşallah bu ay çift çizgi görürürz diğer aya gerek kalmazBen içirmemiştim eşime ama bu sefer kesinlikle ona da içircem
Henüz regl olmadım, eli kulağında hissediyorumSonrasında hemen bir sonraki aya hazırlık yaparız Doktoruna bunu da sor istersen myo-Inositol
ekran görüntüsü aldim canim doktora gittigimde soracağım bu ay tekrardan ovulasyon testi de yapmayi düşünüyorum bakalim tesekkur ederimm, insallah bebisin eli kulagindadirBen içirmemiştim eşime ama bu sefer kesinlikle ona da içircem
Henüz regl olmadım, eli kulağında hissediyorumSonrasında hemen bir sonraki aya hazırlık yaparız Doktoruna bunu da sor istersen myo-Inositol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?