Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

İyi hatırlattın, kabak çekirdeğinden de çok bahsediliyordu Onu da yiyelim, yedirelim

İnşallah bu ay çift çizgi görürürz diğer aya gerek kalmaz
ekran görüntüsü aldim canim doktora gittigimde soracağım bu ay tekrardan ovulasyon testi de yapmayi düşünüyorum bakalim tesekkur ederimm, insallah bebisin eli kulagindadir

Belirti ve test sonucu takip etmekten bu ay resmen kafayı yedim.
Hayırlısı olsun. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi artık gerçekten nasip işi.

Hayırlısı olsun. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi artık gerçekten nasip işi.
ben bu ay herseyi yapmayi dusunuyorum birde boyle deneyecegim, ovulasyon takibi duzenli degerlendirmeler dogal kürler doktor basvurusu her tuşa basmayi düşünüyorum birde boyle deneyelim bakalim ne olacak aynen oyle biz elimizden geleni yapalim gerisi nasip gercekten, benim mucizem de vaktini bekliyordur inanıyorum

bunu da deneyecegimm tesekkurlerrr

Kızlarrr bakar mısınız pik mii, testi yaprken yumurta akı kıvamında akıntıda oldu

Eklentiler

• IMG_7048.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7046.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 15
Olur canım isterim fikir olur bana da :)
haziran ayinin bu, aslinda nisanda yaptigim testler daha net pik gosteriyordu ama silmişim nisan ayını, ustteki oglen 1de yaptigim alttaki de aksam 9da yaptığım testlerdi

Eklentiler

• 20250713_205904.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 13
Aynı günmü çatladı gebelik oluştu mu
olusmadi maalesef, evet ayni gun catladi sabahini da degerlendirmiştim ben daha da artis olur diye beklerken aksam siliklesti ama gebelik oluşmadi bir sonraki ay da olusmadi bu ay da olmadı eylul ayında doktora gidecegiz esimle

olusmadi maalesef, evet ayni gun catladi sabahini da degerlendirmiştim ben daha da artis olur diye beklerken aksam siliklesti ama gebelik oluşmadi bir sonraki ay da olusmadi bu ay da olmadı eylul ayında doktora gidecegiz esimle
Yaa daha zamanını bekliyor demekki bizimde 3 ay oldu deniyoruz hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah kucagımıza

Düzeltme : Nar ağacı köküymüş

Bir de arkadaşlar siz fark ettiniz mi bilmiyorum ama önceden annem gil falan kabak çekirdeği olsun çerez olsun pekmez şu bu yerdi ama biz ne yiyoruz ya hamburger ya pizza tabi ki yemekler yeniliyor ama bunlar daha fazla girdi hayatımıza ya da pasta börek önceden bu kadar yoktu lokum bisküvi yenilirdi şimdi ona dönüp bakan yok sanki tek zaman değil biz de değiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…