- 10 Ocak 2015
- 91
- 28
- 288
Canım bende eşim için ballı ceviz badem macunu yaptım sperm için faydalı olduğunu okudum göz kararı hepsini makinede çektim onu yedi. Keçi boynuzu da erkekler için çok yararlı olduğunu duydum ama daha denemek nasip olmadı bende bu ay sadece incir yedim bir de hastalandıktan 3 gün sonra bir hafta boyunca soğan kürü içtim adetim sökülsün diye.. Bir de kabak çekirdeği yedik ama bir akşam sadece onunda faydası varmış. Folik asit içiyorum düzenli olarak bence bizim etkimiz kadar eşlerimizin de etkisi olduğunu düşünüyorum iki taraf takviye almalı böylelikle daha iyi sonuç alabilmek içininşallah bir hafta sonra testim pozitif çıkar
İnşallah bu ay çift çizgi görürürz diğer aya gerek kalmaz
ekran görüntüsü aldim canim doktora gittigimde soracağım bu ay tekrardan ovulasyon testi de yapmayi düşünüyorum bakalim tesekkur ederimm, insallah bebisin eli kulagindadir
ben bu ay herseyi yapmayi dusunuyorum birde boyle deneyecegim, ovulasyon takibi duzenli degerlendirmeler dogal kürler doktor basvurusu her tuşa basmayi düşünüyorum birde boyle deneyelim bakalim ne olacakBelirti ve test sonucu takip etmekten bu ay resmen kafayı yedim.
Hayırlısı olsun. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi artık gerçekten nasip işi.
bunu da deneyecegimm tesekkurlerrrCanım bende eşim için ballı ceviz badem macunu yaptım sperm için faydalı olduğunu okudum göz kararı hepsini makinede çektim onu yedi. Keçi boynuzu da erkekler için çok yararlı olduğunu duydum ama daha denemek nasip olmadı bende bu ay sadece incir yedim bir de hastalandıktan 3 gün sonra bir hafta boyunca soğan kürü içtim adetim sökülsün diye.. Bir de kabak çekirdeği yedik ama bir akşam sadece onunda faydası varmış. Folik asit içiyorum düzenli olarak bence bizim etkimiz kadar eşlerimizin de etkisi olduğunu düşünüyorum iki taraf takviye almalı böylelikle daha iyi sonuç alabilmek içininşallah bir hafta sonra testim pozitif çıkar
daha tam pik olmamış ama olmaya cok yakin her an yumurtlaman olabilir bugunu de degerlendirKızlarrr bakar mısınız pik mii, testi yaprken yumurta akı kıvamında akıntıda oldu
İlk defa bu kadar koyulaştı testim pcos var yarın silikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimidaha tam pik olmamış ama olmaya cok yakin her an yumurtlaman olabilir bugunu de degerlendir
evet canim silikleşmeye başlarsa catlama oldu denilebilir istersen benim gecen aylardan yaptigim test örneklerini atabilirimİlk defa bu kadar koyulaştı testim pcos var yarın silikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimi
Olur canım isterim fikir olur bana da :)evet canim silikleşmeye başlarsa catlama oldu denilebilir istersen benim gecen aylardan yaptigim test örneklerini atabilirim
haziran ayinin bu, aslinda nisanda yaptigim testler daha net pik gosteriyordu ama silmişim nisan ayını, ustteki oglen 1de yaptigim alttaki de aksam 9da yaptığım testlerdiOlur canım isterim fikir olur bana da :)
Aynı günmü çatladı gebelik oluştu muhaziran ayinin bu, aslinda nisanda yaptigim testler daha net pik gosteriyordu ama silmişim nisan ayını, ustteki oglen 1de yaptigim alttaki de aksam 9da yaptığım testlerdi
olusmadi maalesef, evet ayni gun catladi sabahini da degerlendirmiştim ben daha da artis olur diye beklerken aksam siliklesti ama gebelik oluşmadi bir sonraki ay da olusmadi bu ay da olmadı eylul ayında doktora gidecegiz esimleAynı günmü çatladı gebelik oluştu mu
Yaa daha zamanını bekliyor demekki bizimde 3 ay oldu deniyoruz hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah kucagımızaolusmadi maalesef, evet ayni gun catladi sabahini da degerlendirmiştim ben daha da artis olur diye beklerken aksam siliklesti ama gebelik oluşmadi bir sonraki ay da olusmadi bu ay da olmadı eylul ayında doktora gidecegiz esimle
Dün annemle telefonda konuşurken hamilelik konularına girdim. Bu zamana kadar hiç muhabbetini yapmamıştım. Annemin çok geç hamile kaldığını biliyodum ama nedenlerini hiç sormamıştım. Çok geç regl olmuş ve hep düzensizmiş. Benim gibi o da aylarca regl olamadığı oluyormuş. Sonra bi gün birinin tavsiyesi üzerine, incir ağacının kökünü alıp suda kaynatmış. Üzerine birkaç dua okumuş. 3-4 gün içmiş ve regl olmuş. Bunu anlattı, normalde bu tarz şeylere inanmaz ve hiç anlatmazdı.
insallah canim bizimde 6 ay bitti iste 7. adetimi oldum bugun, bu ay her tusa basmayi dusunuyorummmYaa daha zamanını bekliyor demekki bizimde 3 ay oldu deniyoruz hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah kucagımıza
Eveeeetinsallah canim bizimde 6 ay bitti iste 7. adetimi oldum bugun, bu ay her tusa basmayi dusunuyorummmo bebisler geliceekkkkkk
senin bat ne zaman canimm hayirlisiylaaEveeeet
Bir de arkadaşlar siz fark ettiniz mi bilmiyorum ama önceden annem gil falan kabak çekirdeği olsun çerez olsun pekmez şu bu yerdi ama biz ne yiyoruz ya hamburger ya pizza tabi ki yemekler yeniliyor ama bunlar daha fazla girdi hayatımıza ya da pasta börek önceden bu kadar yoktu lokum bisküvi yenilirdi şimdi ona dönüp bakan yok sanki tek zaman değil biz de değiştikBelirti ve test sonucu takip etmekten bu ay resmen kafayı yedim.
Hayırlısı olsun. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi artık gerçekten nasip işi.
Canım pik değil ama iki saat içinde pik olur bu testKızlarrr bakar mısınız pik mii, testi yaprken yumurta akı kıvamında akıntıda oldu
Kesinlikle değerlendir cNım benim en az 15 dk kalma benden tavsiyeİlk defa bu kadar koyulaştı testim pcos var yarın silikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?