Öğlen yapmıştım testi akşamı değerlendirdim yarın silikleşirse çatladı diyebilirim değil miCanım pik değil ama iki saat içinde pik olur bu test
Değerlendirdim 20 dk kalkmadım ahahahsKesinlikle değerlendir cNım benim en az 15 dk kalma benden tavsiye
Evet canım ikinci foto da çok silik çizgi gördüm hangi markaBenimde reglime iki gün kaldı siz bişey görüyor musunuz
Evet canım senin ovulasyon test invo diye başlayan mıÖğlen yapmıştım testi akşamı değerlendirdim yarın silikleşirse çatladı diyebilirim değil mi
İnnovita evetEvet canım senin ovulasyon test invo diye başlayan mı
O zaman çok yüksek ihtimalle var canım sevindim senin adınaAwox canım 13 haziranda vakum kürtaj olmak zorunda kaldım üstüne bir adet gördüm tekrar gebe kalmak çok istiyorum psikolojim hiç iyi değil
Sanki silik bir çizgi gördüm bendeBenimde reglime iki gün kaldı siz bişey görüyor musunuz
Belirtin falan varmı canımİnşallah
Peki akıntın falan varmı canımRegl öncesi gibi kasık bel ağrısı önceki gebelikte de aynısı olmuştu belirti diye ayiracagim bişey sadece o zmanda normalde reglden önce göğüslerim agrirdi o gebeligimde hiç agrimadi şimdide iki gün kalmasına rağmen bişey yok
Belki yeni yükselmeye girmiştir canım regl olmayana kadar şansın var bende hiç bir şey yok bu ay olmadı büyük ihtimalle kaç gün kaldı senin reglineBeyaz oluyor evet 15 ağustosta kan vermiştim negatif çıkınca pek umudum kalmadı aslında
Canım aynı test ben memnun kaldım bu ay ikinci kullanmışım geçen ay tecrübesiz olduğum için çatlamayı değerlendirmedik ve nasibimizde yokmuş olmadı bu ay inşallah hepimiz için çift çizgili ay olur
Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini yaz mutlakaİki gün kaldı canım inşallah hayırlı zmanda ikimizede nasip olur
Beyaz oluyor evet 15 ağustosta kan vermiştim negatif çıkınca pek umudum kalmadı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?