- 20 Ağustos 2025
- 7
- 2
- 1
- 27
Canım ben bitişinden 3 gün sonra başladım senin adet aralığın kısa ise 2 gün sonra başla bence.. Ben bilerek akşam yapıyorum tam denk getirmek için çünkü eşim akşam evde oluyor. Akşam en az 2 saat sıvı tüketimini minimum tutuyorum yumurtlama bittikten sonra 2 ya da 3 gün yapıp bırakıyorumNasıl yapmak gerekiyor bu testleri ? Regl bitiş itibariyle her gün mü? Hangi saat aralığı vs
Insallah tutmustur canım hepımızınkıAy hayırlısı canım inşallah bebiş olmuştur benimde 7 Ağustos gecesi birde 9 ağustosu 10 ağustosu bağlayan gece 1 gibi oldu ilişki sabah baktım ovülasyon pik değil öğlen yaptım pik olmuş sonra da ilişki olmadı o yüzden belki tutmamıştır diyorum
Biraz bel ağrısı, hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi, göğüs hassasiyetim oldu. Ama tüm bunlardan farklı olarak 2 gün ağzımda bakır gibi bir tat hissettim durduk yere orada bir şüphelendim. Erken olsa da test yapmak istedim. Yarın yine yapacağım sabah. Senin pozitif testin nasıldı resim var mı?Benim de aynı Regle 6 gün var yumurtlama 10 ağustosta oldu pozitif görünüyor canım belirtin varmıydı
Bak bunlarda benim bu ayki testlerimİlk defa bu kadar koyulaştı testim pcos var yarın silikleşirse çatladı diyebiliriz bence dimi
İnşallah hepimizin canım pek umudum yok regle 5 gün var belirtilerim pek yokInsallah tutmustur canım hepımızınkıben günde 2 kere test yaptım bu sefer hatta catlama gunumde 5-6 tane yapmışım dır catlamanın saatınsne emın olmak ıcın .
Yok canım benim yumurtlama pozitifdi ben daha gebelik yapmadım 5 gün kaldı Regle bugün awox testim geliyor sipariş vermiştim belki akşam yaparım korkuyorum amaBiraz bel ağrısı, hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi, göğüs hassasiyetim oldu. Ama tüm bunlardan farklı olarak 2 gün ağzımda bakır gibi bir tat hissettim durduk yere orada bir şüphelendim. Erken olsa da test yapmak istedim. Yarın yine yapacağım sabah. Senin pozitif testin nasıldı resim var mı?
Yumurtlaman kaç gün sürmüş böyleUn
Bak bunlarda benim bu ayki testlerim
Canım ben bitişinden 3 gün sonra başladım senin adet aralığın kısa ise 2 gün sonra başla bence.. Ben bilerek akşam yapıyorum tam denk getirmek için çünkü eşim akşam evde oluyor. Akşam en az 2 saat sıvı tüketimini minimum tutuyorum yumurtlama bittikten sonra 2 ya da 3 gün yapıp bırakıyorum
Biraz bel ağrısı, hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi, göğüs hassasiyetim oldu. Ama tüm bunlardan farklı olarak 2 gün ağzımda bakır gibi bir tat hissettim durduk yere orada bir şüphelendim. Erken olsa da test yapmak istedim. Yarın yine yapacağım sabah. Senin pozitif testin nasıldı resim var mı?
Valla iki gün pil yakaladım 3. Gün çatlamaYumurtlaman kaç gün sürmüş böyle
Insallah hamılelık vardır canımİnşallah hepimizin canım pek umudum yok regle 5 gün var belirtilerim pek yok
Kırmızı gelmediği sürece umut var. Battan sonrada hcg yükselebiliyor. Kan versen daha iyi sonuç alabilirsinKızlar benim bat dündü ama olmadı hala bekliyorum. Dün test yaptım negatif çıktı. Stresten mi regl olamadım bilmiyorum ama sonradan pozitif olma ihtimali var mı sizce
İnşallah hepimiz olmayızÇok teşekkürler. Regl olursam sipariş veriyim, bi de öyle deneyelim. Benim bat bugün, beklemedeyim
Kızlar benimde hafif karın ağrısı hatta hafif ishal karnım değil de kasığım şiş gibi bir kaç kere de vajinama bıçak saplanır gibi hissettim. Mide bulantım var. Bata 6 gün var daha gün saya saya bir hoş oldum bitmedi gitti. Bir de normalde benim bu dönemlerde akıntım olurdu şu an sıfır. Hiç kuruluk yaşamazdım.
Okudum okudum bende aranıza katılıp bekleyim dedim bat 26 sı geçen ay yalancı pozitiflik yaşadım sanırım pozitif gördüğüm gün kahverengi lekelenmem geldi akşamına adet gördüm o yüzden bu ay hiç bisey hissedemiyorumama iki gün önce iç çamaşırımda kahverengi bi leke olmuş çizgi şeklinde çok azdı devamı da gelmedi zaten bekliyoruz bakalım fakat çok şiş hissediyorum kendimi ara ara kaşık batmalarım var leke geldiği gün belim regl olacak gibi ağrıdı kısa süreli yerleşmemidir nedir bilmiyorum açıkçası göğüslerim de şiş arada uçları kaşınıyor ama ne yaşıyorum bilmiyorum üstüne düşünmekte istemiyorum
Geçen ay kafayı yemiş gibiydim zaten yapmıyorum artık ilk defa bu kadar dayanabildim evde geçen aydan kalan bi tane kaset test var onu bekletiyorum ısrarlaBattan bi hafta önce yerleşme kanaması olabiliyormuş. İnşallah hamilesindir canım. Testi şimdiden yapma derim ama, moraller bozuluyo sonra erken yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?