- 28 Temmuz 2025
- 40
- 7
- 1
- 26
Kimisinde kabızlık kimisinde ishal oluyormuş vallahi hiç bişey anlamış değilim ne karışık bişeymiş bu işGenelde okuduğum belirtiler kabızlıkla ilgiliydi. Bende de hafif ishal var gibi hissediyorum regl geliyo diye tahmin ediyorum o yüzden :/
Sayılı günler bi geçmedi sanki
Geçen ay kafayı yemiş gibiydim zaten yapmıyorum artık ilk defa bu kadar dayanabildim evde geçen aydan kalan bi tane kaset test var onu bekletiyorum ısrarlagerçekten Allah isteyen herkesin hepimizin karnını kucağını en kısa zamanda doldursun
Elim çok gidiyo ama üzülüyorum sonra da seni de çok iyi anlıyorum hatta en son gittiğim doktor şu testleri yapıp durmayın gününüz geçmeden çoğu yanlış sonuç veriyor ya da kimyasal oluyo öyle görüp üzülüyorsunuz boşuna gününüz geçsin kan verin falan demiştiAmin.
İyi dayanıyosun, o testi ben çoktan harcamıştımÖnümüzdeki ay ben de kendimi tutcam ama bata kadar test mest yok. Mahvoldum ya
Geçen ay 27 temmuzda oldum döngüm değişiyor bazen 30 gün bazen 29 , 26-27 ağustos batBat ne zamandı canım?
Herkese merhaba. Pcosum var. Son zamanlarda reglim düzenli diyebilirim. 26-28 gün arasında oluyor. En son adet tarihi 28 temmuz. Emin olamadığım için üç tane farklı uygulama kullanıyorum. Birinde beklenen adet tarihi 18, birinde 21, diğerinde ise 23 ağustos olarak gösteriyor. Fakat üç gün önce kahverengi lekelenme oldu. Dün damla şeklinde geldi bugün yine leke tarzında oldu. Normal adet kanaması şeklinde değil, daha koyu renkli ve az miktarda, leke şeklinde. Yerleşme kanaması mı yoksa adet öncesi dönem mı bilemedim. Sağ bacağımda ara ara ve alt karnımda ara sıra kramp şeklinde ağrı oluyor. Gebelik olabilir mi? Beta vermeli miyim yoksa biraz daha beklemem mi daha doğru olur?
Bence en azından 23 üne kadar bekleyin varsa da değeri daha net görmüş olursunuz ama anlattığınız yerleşme kanaması gibi herkes o şekilde söylüyor genelde inşallah da yerleşme kanamasıdırHerkese merhaba. Pcosum var. Son zamanlarda reglim düzenli diyebilirim. 26-28 gün arasında oluyor. En son adet tarihi 28 temmuz. Emin olamadığım için üç tane farklı uygulama kullanıyorum. Birinde beklenen adet tarihi 18, birinde 21, diğerinde ise 23 ağustos olarak gösteriyor. Fakat üç gün önce kahverengi lekelenme oldu. Dün damla şeklinde geldi bugün yine leke tarzında oldu. Normal adet kanaması şeklinde değil, daha koyu renkli ve az miktarda, leke şeklinde. Yerleşme kanaması mı yoksa adet öncesi dönem mı bilemedim. Sağ bacağımda ara ara ve alt karnımda ara sıra kramp şeklinde ağrı oluyor. Gebelik olabilir mi? Beta vermeli miyim yoksa biraz daha beklemem mi daha doğru olur?
Bugün idrar testi alıp yapıcam ya dayanamıycam sanırımBence en azından 23 üne kadar bekleyin varsa da değeri daha net görmüş olursunuz ama anlattığınız yerleşme kanaması gibi herkes o şekilde söylüyor genelde inşallah da yerleşme kanamasıdırçok dayanamıyorsanız idrar testi de mantıklı aslında
İnşallah güzel bi sonuç diyorum insan dayanmıyor gerçekten ben ne kadar tutabilirim daha bilmiyorumBugün idrar testi alıp yapıcam ya dayanamıycam sanırım
İnşallah siz de güzel bir sonuç alırsınızzz insan heyecanlanıyor bekleyemiyor kiİnşallah güzel bi sonuç diyorum insan dayanmıyor gerçekten ben ne kadar tutabilirim daha bilmiyorum
Geçen ay 27 temmuzda oldum döngüm değişiyor bazen 30 gün bazen 29 , 26-27 ağustos bat
Hamilelik belirtileri gibiydi anlattıkların. Bata daha çok varmış ama, test yapsan çıkmama ihtimali var.
Dün ve bugün böyle çıktı test sonucumHamilelik belirtileri gibiydi anlattıkların. Bata daha çok varmış ama, test yapsan çıkmama ihtimali var.
Bekarken bu merakları saçma bulurdum da insan başına gelince anlıyormuş inşallah aminnnİnşallah siz de güzel bir sonuç alırsınızzz insan heyecanlanıyor bekleyemiyor ki
Ay silik silik var benceDün ve bugün böyle çıktı test sonucum
Cumartesi günü kan vereceğim, haftaya da reglim gecikirse doktora gitmeyi düşünüyorumAy silik silik var bence
Regle 4-5 gün kala böyle hafif silik çıkması normal di miAy silik silik var bence
Yakınımdaki çoğu insan silik çizgiyle öğreniyor burda da çok fazla var böyle öğrenen inşallah vardır kan sonucuyla da netleşmiş olurRegle 4-5 gün kala böyle hafif silik çıkması normal di mi
Benimde 5 gün kaldı ama regle hiç cesaretim yok bakmayaRegle 4-5 gün kala böyle hafif silik çıkması normal di mi
Biraz bekleyim öyle yapın isterseniz ben ummuyordum pek aslında şaşırdımBenimde 5 gün kaldı ama regle hiç cesaretim yok bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?