- 28 Temmuz 2025
- 40
- 7
- 1
- 26
Bu testler akşam mı sabah mı peki ne zaöan yaptınızBiraz bekleyim öyle yapın isterseniz ben ummuyordum pek aslında şaşırdım
Sabah ilk idrar ileBu testler akşam mı sabah mı peki ne zaöan yaptınız
Dün ve bugün böyle çıktı test sonucum
Dayanamadım kaset test yaptım ama yine negatifinsallah canim güzel haberlerini bekliyoruz
Test yaptım nimo marka pozitif çıktı ama çok güvenirliğinden emin olamadım kan vermeye geldimm umarım vardırrrİnşallah güzel bi sonuç diyorum insan dayanmıyor gerçekten ben ne kadar tutabilirim daha bilmiyorum
Ayyy hadi inşallah vardır bebişinTest yaptım nimo marka pozitif çıktı ama çok güvenirliğinden emin olamadım kan vermeye geldimm umarım vardırrr
Ay çok güzel canım gayet ben burdayım diyorDün ve bugün böyle çıktı test sonucum
gec dollenme olabilir canim bekle bir iki gun dahaDayanamadım kaset test yaptım ama yine negatifhâlâ regl olmadımEki Görüntüle 3633546 Eki Görüntüle 3633547
adet olmadigin surece elenmedin canimmmKızlar sanırım bende elendim hem awox hem de nimo yaptım fotoğrafları ekliyorum hızımı alamayıp awox 2 tane yaptım
Çıksaydı çıkardı regl belirtisi ufaktan sarmaya başladı anlıyorum artıkadet olmadigin surece elenmedin canimmm
İnsallah öyledir ya ortasina parmagim degdi o yuzden öyle oldu ama silik cizgi var gibi kuruma da olabilir yalanci da olabilir markası artimedgec dollenme olabilir canim bekle bir iki gun daha
Canım sonuç ne pekiTest yaptım nimo marka pozitif çıktı ama çok güvenirliğinden emin olamadım kan vermeye geldimm umarım vardırrr
Benim yumurtlamadan sonra devam eden akıntım var bitmediKızlar adete yakin beyaz akintiniz cogaliyomu sizin acaba benim afedersiniz cok akintim var surekli islak o bolge koku yanma kasinti falanda yok
olsun kirmiziyi gormeden vazgecmek yokkkÇıksaydı çıkardı regl belirtisi ufaktan sarmaya başladı anlıyorum artık
artimed bana yalanci çıkardı ona guvenme canimİnsallah öyledir ya ortasina parmagim degdi o yuzden öyle oldu ama silik cizgi var gibi kuruma da olabilir yalanci da olabilir markası artimedEki Görüntüle 3633598
Bakalım alt karnım ve sağ kasığımın olduğu taraf ağrıyor ya o yüzden umudum gittiolsun kirmiziyi gormeden vazgecmek yokkk
Evet ben de o yüzden sevinmedim bekliyorum bakalım inşallah geç döllenmedirartimed bana yalanci çıkardı ona guvenme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?