- 30 Ocak 2016
- 571
- 125
- 103
- 30
BendeBen elendim kızlar insallah sizler guzel haberler verirsiniz
Negatif çıktı maalesefCanım sonuç ne peki
bence gitmesin ben lekelenme oldugunda bile umudumu kaybetmedimBakalım alt karnım ve sağ kasığımın olduğu taraf ağrıyor ya o yüzden umudum gitti
insallah canimEvet ben de o yüzden sevinmedim bekliyorum bakalım inşallah geç döllenmedir
ya senin beta 6.88 cikmamis miydi
Kızlar adete yakin beyaz akintiniz cogaliyomu sizin acaba benim afedersiniz cok akintim var surekli islak o bolge koku yanma kasinti falanda yok
ya senin beta 6.88 cikmamis miydi(
Niyeee
Üzüldüm canım yaNegatif çıktı maalesef
yaa belki gelmezzz oyle demee gelirse kuralim canim benim bat 16 eylul gosteriyorr bu ay sonunu bekleyelim elenenlerle eylul grubu acalimÜzüldüm canım yaama pes etmiyoruz, moralleri hemen toparlıyoruz.
Bu ay elenenler olarak, bir sonraki aya hazırlık grubu mu kursak?
Benimki de yarın öbürgün gelir :/
insallah guzel haberlerini alırızYa çoğu kişi elenmiş ya çok üzüldüm bakalım benim nasıl olcak daha 11 gün var asla geçmiyor günler
uzulme canim ayni durumdqyiz birbirimize umut olacagiz ayakta duracagiz ve bir sonraki aya odaklanacagizNegatif çıktı maalesef
Bende canım. Geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. Eğer birkaç gün içinde regl olmazsam tekrar beta baktırıcam biÜzüldüm canım ya
Canım maalesef önümüzdeki aya hiçbir umudum yok. Eşim iş için şehir dışına çıkacak 2-3 aylığına. O yüzden hiç umudum yok önümüzdeki aylardauzulme canim ayni durumdqyiz birbirimize umut olacagiz ayakta duracagiz ve bir sonraki aya odaklanacagiz
İnşallah geç döllenme olsun inşallah beta güzel sonuç verirBende canım. Geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. Eğer birkaç gün içinde regl olmazsam tekrar beta baktırıcam bi
Allahım hepimizin sesini duysunbence gitmesin ben lekelenme oldugunda bile umudumu kaybetmedim
İnşallahh Allâh isteyen herkese ben de dahil nasip etsinnİnşallah geç döllenme olsun inşallah beta güzel sonuç verir
yaa belki gelmezzz oyle demee gelirse kuralim canim benim bat 16 eylul gosteriyorr bu ay sonunu bekleyelim elenenlerle eylul grubu acalim
olsun sende bu sirada dogal takviyeler kullanirsin bi rutin kontrol yaparsin bedenini dinlersin stresini azaltirsin sabrin sonu selametCanım maalesef önümüzdeki aya hiçbir umudum yok. Eşim iş için şehir dışına çıkacak 2-3 aylığına. O yüzden hiç umudum yok önümüzdeki aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?